Има един Павел Гласнов - Българин, който живее в Унгария от 20-30 години. Той е идеолога зад този продукт - той като обясни за какво става дума човек остава много впечатлен, но някои от хората които са в България в представителството действително оставят лоши впечатления както някой спомена по-долу....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дорсум България
Collapse
X
-
Програмите им са много добри. Не го казвам, за да им правя реклама, имам поглед върху програмите, с които се работи в този сектор. Просто всяка програма се изработва индивидуално и това отнема доста време. Продуктите им се изработват според изискванията на всеки клиент и това отнема повече време. Но като логика и възможности софтуера им е много добър.
Коментар
-
Присъствал съм на тяхно представяне. Като цяло момчетата които ни презентираха ми направиха лошо впечатление, прекъсваха се, имаше няколко заплитания... иначе продукта не е никак лош, стига човек да има доста свободно време да го въведе и мигрира.
Много от банките и посредниците в Бг работят с него.
Успех!
Коментар
-
Кол4о, всъщност не.
Запитването е подбудено от наскоро публикувана от тях обява за работа, в която търсят финансови експерти. Не се опитвам да им правя реклама. Желанието ми е да чуя мнения и получа информация, странична от публикуваната на уеб страницата им, така че да мога да направя informed decision.
Коментар
Коментар