Ми да ходи мочето на стаж в Тюсен - в Мадрид и след това да идва в България при Тюсен и при закупената фирма от тях Юпитер Стомана. Да привнесе нещо ново човека.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стаж в Thyssenkrupp гр. Мадрид
Collapse
X
-
Thyssen се изговаря Тюсен.
Фирмата е от Дюселдорф и има огромна грозна сграда там.
Не е най-острия нож в чекмеджето:-), но ако нямаш друг избор, то и това е добре. Пък и Испания ще видиш.
Не знам какво учиш, но щом е management trainee програма, сигурно учиш стопанско управление. Пробвай по-добре в някоя банка. От там можеш да останеш във финансовия сектор, но също и да отидеш в индустрията.
С Тюсен в СВ-то ще бъдеш интересен главно за индустриалните фирми.__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Ami prav si za ThyssenKrupp, trygnali sa ot Duisburg ili mislq,4e ot Essen , no mislq,4e se izgovarq tisenkrup, a ne tiusenkrup!
Spored men sa dobra vyzmojnost za staj ( toest v kraina smetka tova se oprdelq ot izbora, koito imash ..... ako imash neshto po dobro, ThyssenKrupp e nikoi ........ no obratniq variant ...........)
Spored men ThyssenKrupp moje da predloji mn vyzmojnosti za razvitie, sy4etani s dobra zaplata, zashtoto kakto ve4e si zabelqzal v site im, ima pone 20 dyshteni firmi i opredeleno tyrsqt novi pazari!
Kakto spodelq Kuroperator naistina moje bi sistemata da im e malko tromava, ama teb kakvo te byrka tova ... staj .... posle ili ostavash pri tqh ....
ili oprdeleno shte imash opit s tejkata industirq ... a tq ima golqmo bydeshte v BG! (spored men) ..... ako si se naso4il nasam posle esteveno!
No ako nqmash drugi alternativi, opredeleno te syvetvam da se pozabavlvqash v Ispaniq
Коментар
-
Мой бивш колега беше правил стаж в Тюсен в Мадрид и от него знам, че много от работещите там са германци.
ТюсенКруп е била някога жестока фирма. Сега е огромна и тромава структура пълна с профсъюзни деятели.
Опитаха се да купят Дофаско, но доказаха че не са интернационален концерн, а просто огромна фирма от Дюселдорф (провинцията).
Но пък в Испания ще си прекараш яко.__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Za ThyssenKrupp samo moga da ti kaja,4e e mn podhodqshto mqsto za staj, golqma kompaniq, s golemi vyzmojnosti, samo kato poglednem ot kyde sa trygnali i do kyde sa stignali! MIsli v perspektiva! A i v tejkata industriq shte ima dosta perspektivi za razvitie v Bylgariq! Jelaq ti uspeh! Nqma da sgreshish!
Kakyv ti e to4no vyprosa: dali sym 4uval za Thyssenkrupp ili dali sym bil v ISpaniq ?
Коментар
-
Re: Стаж в Thyssenkrupp гр. Мадрид
Първоначално изпратено от zorovskiZdraveite,
odobren sam za staj v Thyssenkrupp . Stajat e "Managers Trainee Program" i se provejda v Madrid.
Nqkoi moje li da mi kaje ne6to poveche ako e bil ili 4uval ne6to poveche.Trade the News
Коментар
Коментар