Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се става брокер
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПърво погледнах "О"-то и "У"-то дали са близо!!!Не са!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от helpme Разгледай мнениеЗа какво се обаждаш изобщо. Търся съвет. Не сам писала тука да ви чета простутйте. Ако няма да ми дадете полезен съвет по-добре не пишете.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВероятно става въпрос за случая, когато ги нямаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеМоже бе може да искараш много пари ама може и да загубиш още повече пари, че на всичкото и от горе парите не са твои, аз не мога да го разбера човека, ако толкова му е страст тая борса ми да цъка online да се учи, Warren Buffet, George Soros, Steven A. Cohen, Deepak Narula да не са брокери а тоя последния е един индийски мангал, много голям дзвер в Mortgage,CDO's и всякакви токсични боклуци и са направили доста повече от който и да е брокер
Лесно няма и всички тука висим като марули по цели дни на тея чартове, и тва е учиш се докато си жив на тая лудница борсата
@helpme батко цъкай си инвестирай си с твои пари, и всичко което направиш е само за тебе, без шефове и уволнения и т.н.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМалииий, ако имам толкова грамотно надарен брокер ще се откажа от борси Стилът ти ми изглежда познат обаче и ти прощавамCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от helpme Разгледай мнениеЗа какво се обаждаш изобщо. Търся съвет. Не сам писала тука да ви чета простутйте. Ако няма да ми дадете полезен съвет по-добре не пишете.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПрасе и дамаджана с ракия ще свършат работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от helpme Разгледай мнениеНещо друго ???
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНе лъжете човека, това си остава една от малкото професии в развитите страни, в които можеш да изкараш няколко пъти средната заплата. В Британия например тя е около 30 000 паунда на година. Спокойно можеш да изкараш 6-7 пъти по толкова на 3тата си година. Дори и в България заплатите в сектора са добри сравнени със средните, и значително по-големи. Сектора сега е във възход и много от големите играчи по света се преориентират към брокеридж модел и то много печелившо.
Лесно няма и всички тука висим като марули по цели дни на тея чартове, и тва е учиш се докато си жив на тая лудница борсата
@helpme батко цъкай си инвестирай си с твои пари, и всичко което направиш е само за тебе, без шефове и уволнения и т.н.Last edited by michaelis; 19.01.2014, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНеприятно ли ти стана , като разбра мнението на форума за брокерите ? Може би си "врял и кипял" в търговията и си вече над тези неща , та сме ти омръзнали ???
Опитай да осмислиш и асимилираш едно - брокера ( като посредник във всичките му разновидности ) е отживелица. Няколко поста по-назад е перфектно обяснено.
Мисли за друг начин да спечелиш с един ударCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНеприятно ли ти стана , като разбра мнението на форума за брокерите ? Може би си "врял и кипял" в търговията и си вече над тези неща , та сме ти омръзнали ???
Опитай да осмислиш и асимилираш едно - брокера ( като посредник във всичките му разновидности ) е отживелица. Няколко поста по-назад е перфектно обяснено.
Мисли за друг начин да спечелиш с един удар
Коментар
-
Първоначално изпратено от helpme Разгледай мнениеЗащо се месиш като незнаеш ... По-добре недеи си казва мнението ... Такива като тебе са ми омръзнали.
Мисли за друг начин да спечелиш с един удар
Коментар
-
Първоначално изпратено от helpme Разгледай мнениеЗащо се месиш като незнаеш ... По-добре недеи си казва мнението ... Такива като тебе са ми омръзнали.
Коментар
Коментар