Първоначално изпратено от ski_free
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бизнес услуги
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stoqnpanayotov Разгледай мнениеФирмите имат нужда от хора, които да им покажат правилният партньор за достигане на ЕС субсидии. Това ли искаше да кажеш?
Опичай си акъла, мисли с главата си! Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nayden_popov Разгледай мнениеНезнам при вас как е но аз от няколко месеца търся рабта в финансовия сектор и безуспешно явно като живея в по малък град няма толкова вузможности
Коментар
-
Незнам при вас как е но аз от няколко месеца търся рабта в финансовия сектор и безуспешно явно като живея в по малък град няма толкова вузможности
блиндирани вратиLast edited by nayden_popov; 28.09.2012, 11:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoqnpanayotov Разгледай мнениеТочно така, нека продължим
Коментар
-
мухахахаха
Първоначално изпратено от stoqnpanayotov Разгледай мнениеФирмите имат нужда от хора, които да им покажат правилният партньор за достигане на ЕС субсидии. Това ли искаше да кажеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеKoрпорация А си аутсорсва чистенето на кенефите на фирма Б, за което си плаща по европейски една солидна 6-цифрена сума в евро. Въпреки че фирма Б, по фактури купува най-скъпарските санитарни принаджлежности и осигурява хигиенистките си на пълните им заплати, накрая на финансовата година пак се получава една солидна печалба, върху която трябва да се плати данък на държавата бълхария. За да не допусне този грях да се случи, фирма Б си наема бизнес консултант, който да "консултира" хигиенистките точно с какви възвратно-постъпателни движения трябва да въртят четката, докато чистят кенефите, така щото всичко да отговаря на европейските изисквания за санитарна хигиена Естествено за тази си висша дейност получава един доста солиден хонорар, който под някаква форма ще се върне в корпорация А. Така че, на въпроса какви бизнес консултанти ще се търсят - ми такива, дето имат връзки, за да бъдат допуснати до далаверата - демек "наши хора"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтояне, четейки написаното от теб виждам:
1. Млад си - до 23 години;
2. В момента учиш някаква икономика висше в БГ;
3. Имаш финансови средства над 50К евро;
4. Имаш допирни точки с предприемачи и харесваш начина им на живот.
5. Нямаш семейство и деца.
Потвърди или отречи нещо от тези 5 точки и да продължим
Коментар
-
Koрпорация А си аутсорсва чистенето на кенефите на фирма Б, за което си плаща по европейски една солидна 6-цифрена сума в евро. Въпреки че фирма Б, по фактури купува най-скъпарските санитарни принаджлежности и осигурява хигиенистките си на пълните им заплати, накрая на финансовата година пак се получава една солидна печалба, върху която трябва да се плати данък на държавата бълхария. За да не допусне този грях да се случи, фирма Б си наема бизнес консултант, който да "консултира" хигиенистките точно с какви възвратно-постъпателни движения трябва да въртят четката, докато чистят кенефите, така щото всичко да отговаря на европейските изисквания за санитарна хигиена Естествено за тази си висша дейност получава един доста солиден хонорар, който под някаква форма ще се върне в корпорация А. Така че, на въпроса какви бизнес консултанти ще се търсят - ми такива, дето имат връзки, за да бъдат допуснати до далаверата - демек "наши хора"
Коментар
-
Стояне, четейки написаното от теб виждам:
1. Млад си - до 23 години;
2. В момента учиш някаква икономика висше в БГ;
3. Имаш финансови средства над 50К евро;
4. Имаш допирни точки с предприемачи и харесваш начина им на живот.
5. Нямаш семейство и деца.
Потвърди или отречи нещо от тези 5 точки и да продължим
Коментар
-
Бизнес услуги
Забелязвам, че все повече от фирмите в България наемат бизнес консултанти. Едни да обучат персонала как да работят с клиенти, други да направят маркетингов план.
Какви бизнес консултанти ЩЕ се нуждае бизнесът в България в следващите 10 години?
Според мен бизнесът(малък и среден) ще увеличи търсенето на бизнес консултанти в сферата на :
- анализиране на пазара и проникването на него
- подобряване на отношенията с клиентите
( Иска ми се да разбера повече за нуждата от бизнес консултанти, тъй като мисля след време да бъда един от тях )Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар