IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Cайт за работа в лондон

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• вързах му се защото не искам да си сучпи главата от незнание (на никои от форума не желая лошото и колкото и да сме спорили)

иначе имам някакво вътрешно усещане че англичаните преди да отпаднат ограниченията ще напрвят едно покзно обиране на незаконни работници и пращането им със самолет вкъщи

пп англичаните преди така пищяха и срещу работници от полша после кротнаха...

@vabo_2008 какво стана питали си приятелчетата неделята мина
    Last edited by marketleverage; 11.07.2011, 14:32.
    mWPCloud.com

Коментар

• Market,

Не му се връзвай на младежа. Направи ми впечатление, че послъгва леко в историите си.

Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
      Не(запетайка!) просто уча в УАСГ и купих и продадох на трейс .......от търговия с акции не се интересувам....това междо другото
      http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=10801

А сега приказва, че кандидатствал да го приемат в УАСГ.

Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
      знаете ли накой ,че ако не ме приемт арх в УАСГ сега на изпитите след 1 седмица ще заминавам......
      Last edited by Peter(Petar); 10.07.2011, 02:03.

Коментар

• утре чакам да ми кажеш какво са ти отговрили и колко не съм бил прав ама защо ли си мисля че няма да стане
        mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
          imam poznati,koito rabotqt tam на първо мислене се сещам за трима само така,че как да няма българи в лондон,които да работят глупости говориш
          незнам защо ми се репчиш като ти помагам тръгваи работи чупи си главата да знаеш че преди да изтекът седемте години (или поне периода до края на тази година, ако не поискат удлъжаване или не им го откажът) ако не си високо кфалифициран да те поискат от някоя фирма като специалист (което явно е така щом нямаш више) не си отвориш твои си бизнес там ще имаш по малки трудови и социални права от негрите от западна африка които имат британски паспорти по рождение... и ще работиш по долна работа от тях... ти си знаеш ето ти сайта на европеиската комисия

http://ec.europa.eu/bulgaria/citizen...g/index_bg.htm

Обединеното кралство
          Ще прилага разрешителен режим с квоти за нискоквалифицирани работници и облекчен достъп за висококвалифицирани работници, ще прилага разрешителен режим с преходен период по формулата (1+1).

http://ec.europa.eu/bulgaria/documen...ns_on_work.doc

а линквете които ти пуснах долу са от блога на евро депутатка които се бори за премавхване на рестрикциите активно и си ъпдеитва постовете за последно в понеделник тази седмица
          Last edited by marketleverage; 10.07.2011, 01:43.
          mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Великобритания е едно от най-отвратителните места за живот, във всяко отношение, които можеш да си представиш сред целия пъстър свят. Като икономист мога да ти кажа и, че нещата не вървят на добре там. Иначе да, сигурно плащат добре, но според мен е нужно доста повече, за да ходя да им живея в кочината. Не ти знам състоянието, но освен ако не ровиш по кофите, не мисли много много за там, а по-добре си намери нещо в България, или ако държиш да заминеш, в други южни части на ЕС.
            ne obi4am jegata a dujdovnoto vreme lqtoto za men e naj-gadnie sezon mrazq jegite naj obi4am esenta i da vali dujd.....v bg za nqkakvi smeshni pari

kolko poznati imam v london a vie govorite gluposti horata ne iskat i da chuqt v bg......i trimata sa ot 2-3 godini v london
            Last edited by vabo_2008; 09.09.2011, 10:34.
            в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Великобритания е едно от най-отвратителните места за живот, във всяко отношение, които можеш да си представиш сред целия пъстър свят. Като икономист мога да ти кажа и, че нещата не вървят на добре там. Иначе да, сигурно плащат добре, но според мен е нужно доста повече, за да ходя да им живея в кочината. Не ти знам състоянието, но освен ако не ровиш по кофите, не мисли много много за там, а по-добре си намери нещо в България, или ако държиш да заминеш, в други южни части на ЕС.
              Не знам къде си бил там, но имам обратно виждане. Проблемът обаче в голямото население на острова. На тази малка площ те са почти колкото германците. Въпреки това се оправят сравнително добре. Има и друго. Не знам колко от вас са наясно с това което в момента става там на по-високо ниво, но до 5-10-15 години Великобритания отново ще бъде индустриална страна.
              Last edited by Jay Gould; 10.07.2011, 01:22.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                imam poznati,koito rabotqt tam на първо мислене се сещам за трима само така,че как да няма българи в лондон,които да работят глупости говориш
                Има разлика между това да работиш там нелегално, да работиш там временно (по мои спомени имаш право да работиш там не повече от 6 месеца, след което ти трябва работна виза) и да работиш там с пълните права на английското трудово законодателство, за което трябва или да имаш постоянен адрес там или да си UK гражданин.

А, да, ето ти и сайта:

http://www.jobs.co.uk/

Като Location напиши London, после натискаш бутончето Search и готово.
                Last edited by ivandavidov; 10.07.2011, 01:13.

Коментар

• Великобритания е едно от най-отвратителните места за живот, във всяко отношение, които можеш да си представиш сред целия пъстър свят. Като икономист мога да ти кажа и, че нещата не вървят на добре там. Иначе да, сигурно плащат добре, но според мен е нужно доста повече, за да ходя да им живея в кочината. Не ти знам състоянието, но освен ако не ровиш по кофите, не мисли много много за там, а по-добре си намери нещо в България, или ако държиш да заминеш, в други южни части на ЕС.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                    1 во защо лондон все още българи нямат право да работят официално там от 27 държави все още има офицялно ограничение в 10 (Австрия, Белгия, Германия, Италия, Люксембург, Малта, Холандия, Франция, Великобритания и Ирландия.) във всяка друга работиш с пълни трудови права защита от безработица социални плащания....

2. изчакаи до края на годината всяка държава която иска да продължи ограниченията до 31.12.2013 трябва да се аргументира подробно с доказателсва до края на годината

http://ilianaivanova.eu/blog/3779/ек...и-доказ/

иначе какво конктетно се прави за отпадане на ограниченията и в последните 10 може да следиш тук

http://ilianaivanova.eu/blog/1064/ка...за-бълг/

пп ограниченията не важът ако си самонает (имаш си бизнес)
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• 1 во защо лондон все още българи нямат право да работят официално там от 27 държави все още има офицялно ограничение в 10 (Австрия, Белгия, Германия, Италия, Люксембург, Малта, Холандия, Франция, Великобритания и Ирландия.) във всяка друга работиш с пълни трудови права защита от безработица социални плащания....

2. изчакаи до края на годината всяка държава която иска да продължи ограниченията до 31.12.2013 трябва да се аргументира подробно с доказателсва до края на годината

http://ilianaivanova.eu/blog/3779/ек...и-доказ/

иначе какво конктетно се прави за отпадане на ограниченията и в последните 10 може да следиш тук

http://ilianaivanova.eu/blog/1064/ка...за-бълг/

пп ограниченията не важът ако си самонает (имаш си бизнес)
                      Last edited by marketleverage; 10.07.2011, 00:25.
                      mWPCloud.com

Коментар

• Cайт за работа в лондон

..
                        Last edited by vabo_2008; 27.10.2011, 19:12.
                      Working...
                      X