Ами на мен тази тема ми изглежда като виц.. Ама както и да е, успех.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Във форума пишат ли трейдъри - играчи на Уолстрийт?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеВъпросите са предназначени за играчи на борсата, не за разказвачи на вицове.
Вие сте вторият на когото попадам след г-жа Митрева с такова желание - да играе на борсата !
Коментар
-
Тук има един наистина голям специалист, ама иска пари за всеки един бисер, който се отрони от устата му. Допълнителна трудност е, че трудно можеш да го намериш във форума - завистниците и некадърниците постоянно го банват и той е принуден да си сменя ника. Ако искаш да се свържеш с него, пускай постинги с ключовите думи "монбат", "първа инвестиционна банка", "монойл", "вазелин", "св. нагъзаки", "добрия старец", "КФН", "съдия-изпълнител", "донор". Може и да имаш късмет и да ти отговори. Понеже не е ясно с какъв ник ще отговори, един сигурен начин да го идентифицираш е че ще ти иска пари за консултацията.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеВъпросите са предназначени за играчи на борсата, не за разказвачи на вицове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеПокажете се моля, имам въпроси!
Иначе за по сложни въпроси ..бате Ацко пицата, също така "инвестиционния " банкер милен велчев .. той е доказан специалист особенно по отношение на активно управление на външен дълг..
Коментар
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеПокажете се моля, имам въпроси!
Коментар
-
Коментар
Коментар