Първоначално изпратено от forman777
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си работа ( стаж )
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМомче, повечето брокери са полуфалирали и шанса да те вземе някой на работа е минимален. Единствено предприемач който управлява собствени капитали би те взел на стаж. Ако желаеш ми пиши на личен, може да те взема в нашата компания.
Коментар
-
Момче, повечето брокери са полуфалирали и шанса да те вземе някой на работа е минимален. Единствено предприемач който управлява собствени капитали би те взел на стаж. Ако желаеш ми пиши на личен, може да те взема в нашата компания.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Търся си работа ( стаж )
Здравейте! На 22 години съм, студент задочно обучение специалност финанси. Имам добра компютърна грамотност: Windows, MS Office, SPSS, Internet и други приложения. Езиците не са ми силна страна, но се оправям с английския, имам и познания по немски. Нямам голям опит в дадена сфера, но имам желание да се уча и развивам. Трудовият ми стаж е разнообразен като преминава през продавач, търговски представител, барман имам и 2 студентски бригади зад гърба си. В момента живея в Русе ( не съм родом от тук ) така, че търся работа в Русе. Желанието ми е за напред да се развивам във финансовия сектор така, че и приоритетни са ми тези предложения. Разбира се няма да отхвърля и други предложения най - малкото, защото съм без работа 5 месеца. Имам и шофьорска книжка категория C. Ако има въпроси с удоволствие ще отговоря в темата или на лично съобщение. Благодаря!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар