IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Inokentii си търси работа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека дружно пожелаем на Инокентий, да си намери добре платена работа, която да не напуска като последната.
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от investi Разгледай мнение
      За да може един нов служител да си намери мястото в структурата на JVC GROUP, той трябва да има поне част от следните знания и умения:

1. Компютърна грамотност - задължително
      2. Английски или немски език - задължително
      3. WORD, Excel - задължително
      4. Autocad - желателно
      5. Познания за соларните технологии - желателно
      6. Умения за работа в колектив - желателно
      7. Предприемачество - желателно
      8. Лидерски умения - желателно

"Диплома за висше образование не е задължителна. Много повече ценя не някакви си документи, а демонстрацията на конкретни знания и конкретен опит в някаква област." Матеев

Работата се състои основно в комуникация с клиенти. Възможна е почасова работа или на половин работен ден. Ние продаваме фотоволтаично азиатско оборудване.Нашите цели са да бъдем лидер на Балканите. Готови сме да разгледаме всяко едно желание за работа, независимо от това какви умения и качества притежава дадения човек. Ние ще предложим финансова перспектива и възможност за израстване , каквато дори и в централна Европа е трудно да получиш. Доходите ще бъдат обвързани с резултатите.

Можете да ми изпращате лични съобщения с прикрепени към тях автобиографии и кратко описание на знанията и уменията, които притежавате.

Поздрави,

Веселин Василев
      Да знае, каква е разликата между Кирхов и Кирхоф, и поне един закон на поне един от двамата
      Не е препоръка

Коментар

• За да може един нов служител да си намери мястото в структурата на JVC GROUP, той трябва да има поне част от следните знания и умения:

1. Компютърна грамотност - задължително
        2. Английски или немски език - задължително
        3. WORD, Excel - задължително
        4. Autocad - желателно
        5. Познания за соларните технологии - желателно
        6. Умения за работа в колектив - желателно
        7. Предприемачество - желателно
        8. Лидерски умения - желателно

"Диплома за висше образование не е задължителна. Много повече ценя не някакви си документи, а демонстрацията на конкретни знания и конкретен опит в някаква област." Матеев

Работата се състои основно в комуникация с клиенти. Възможна е почасова работа или на половин работен ден. Ние продаваме фотоволтаично азиатско оборудване.Нашите цели са да бъдем лидер на Балканите. Готови сме да разгледаме всяко едно желание за работа, независимо от това какви умения и качества притежава дадения човек. Ние ще предложим финансова перспектива и възможност за израстване , каквато дори и в централна Европа е трудно да получиш. Доходите ще бъдат обвързани с резултатите.

Можете да ми изпращате лични съобщения с прикрепени към тях автобиографии и кратко описание на знанията и уменията, които притежавате.

Поздрави,

Веселин Василев

Коментар

• Мдааа, и МЛМ и сектата са доста интересни, но малко виртуални. Плюс това а от секта не бих печелил

Коментар

• Направи си някаква секта - за пример Рон Хъбард и сциентологията.
            Само малко актьори ще трябват...

Коментар

• Защо не опиташ с Мрежов маркетинг?

Коментар

• Re: Inokentii си търси работа

Първоначално изпратено от inokentii
                Привет,

Стигнах до извода, че сегашната ми работа ми пречи на духовното развитие и затова си търся нова.

За мен: средно млад с опит в информационните технологии, търговската дейност, работата с хора, управление на проекти.

Търся: работа в горните области или в неправителствена организация, или правителствена таква, или нещо подобно, където да се държи на добрите отношения към клиентите и към хората.

Хоби и странични дейности: финансов анализ, религия, мистика, психология и т.н.

Моля, дори само загатване за подходяща позиция ще е полезно

Мерси предварително.
                Гугълчо ще те уреди в БСП, там се търсят хора за хобитата ти.

Коментар

• абе пич, ти не си ли поп? ако не си ...стани - много те бива да поучаваш хората!!!

Коментар

• Inokentii си търси работа

Привет,

Стигнах до извода, че сегашната ми работа ми пречи на духовното развитие и затова си търся нова.

За мен: средно млад с опит в информационните технологии, търговската дейност, работата с хора, управление на проекти.

Търся: работа в горните области или в неправителствена организация, или правителствена таква, или нещо подобно, където да се държи на добрите отношения към клиентите и към хората.

Хоби и странични дейности: финансов анализ, религия, мистика, психология и т.н.

Моля, дори само загатване за подходяща позиция ще е полезно

Мерси предварително.
                  Working...
                  X