Нека дружно пожелаем на Инокентий, да си намери добре платена работа, която да не напуска като последната.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Inokentii си търси работа
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениеЗа да може един нов служител да си намери мястото в структурата на JVC GROUP, той трябва да има поне част от следните знания и умения:
1. Компютърна грамотност - задължително
2. Английски или немски език - задължително
3. WORD, Excel - задължително
4. Autocad - желателно
5. Познания за соларните технологии - желателно
6. Умения за работа в колектив - желателно
7. Предприемачество - желателно
8. Лидерски умения - желателно
"Диплома за висше образование не е задължителна. Много повече ценя не някакви си документи, а демонстрацията на конкретни знания и конкретен опит в някаква област." Матеев
Работата се състои основно в комуникация с клиенти. Възможна е почасова работа или на половин работен ден. Ние продаваме фотоволтаично азиатско оборудване.Нашите цели са да бъдем лидер на Балканите. Готови сме да разгледаме всяко едно желание за работа, независимо от това какви умения и качества притежава дадения човек. Ние ще предложим финансова перспектива и възможност за израстване , каквато дори и в централна Европа е трудно да получиш. Доходите ще бъдат обвързани с резултатите.
Можете да ми изпращате лични съобщения с прикрепени към тях автобиографии и кратко описание на знанията и уменията, които притежавате.
Поздрави,
Веселин ВасилевНе е препоръка
Коментар
-
За да може един нов служител да си намери мястото в структурата на JVC GROUP, той трябва да има поне част от следните знания и умения:
1. Компютърна грамотност - задължително
2. Английски или немски език - задължително
3. WORD, Excel - задължително
4. Autocad - желателно
5. Познания за соларните технологии - желателно
6. Умения за работа в колектив - желателно
7. Предприемачество - желателно
8. Лидерски умения - желателно
"Диплома за висше образование не е задължителна. Много повече ценя не някакви си документи, а демонстрацията на конкретни знания и конкретен опит в някаква област." Матеев
Работата се състои основно в комуникация с клиенти. Възможна е почасова работа или на половин работен ден. Ние продаваме фотоволтаично азиатско оборудване.Нашите цели са да бъдем лидер на Балканите. Готови сме да разгледаме всяко едно желание за работа, независимо от това какви умения и качества притежава дадения човек. Ние ще предложим финансова перспектива и възможност за израстване , каквато дори и в централна Европа е трудно да получиш. Доходите ще бъдат обвързани с резултатите.
Можете да ми изпращате лични съобщения с прикрепени към тях автобиографии и кратко описание на знанията и уменията, които притежавате.
Поздрави,
Веселин Василев
Коментар
-
Re: Inokentii си търси работа
Първоначално изпратено от inokentiiПривет,
Стигнах до извода, че сегашната ми работа ми пречи на духовното развитие и затова си търся нова.
За мен: средно млад с опит в информационните технологии, търговската дейност, работата с хора, управление на проекти.
Търся: работа в горните области или в неправителствена организация, или правителствена таква, или нещо подобно, където да се държи на добрите отношения към клиентите и към хората.
Хоби и странични дейности: финансов анализ, религия, мистика, психология и т.н.
Моля, дори само загатване за подходяща позиция ще е полезно
Мерси предварително.
Коментар
-
Inokentii си търси работа
Привет,
Стигнах до извода, че сегашната ми работа ми пречи на духовното развитие и затова си търся нова.
За мен: средно млад с опит в информационните технологии, търговската дейност, работата с хора, управление на проекти.
Търся: работа в горните области или в неправителствена организация, или правителствена таква, или нещо подобно, където да се държи на добрите отношения към клиентите и към хората.
Хоби и странични дейности: финансов анализ, религия, мистика, психология и т.н.
Моля, дори само загатване за подходяща позиция ще е полезно
Мерси предварително.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар