If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Приключи гласуването на вътрешнопартийните избори за председател на СДС.
Над 60% от близо 10-те хиляди членове на Съюза на демократичните сили са дали гласа си.
Към 16 часа изборната активност е била над 50 процента, предаде БНР. В някои райони гласуването е приключило в ранния следобед и протоколите вече пристигат и се обработват от централната партийна изборна комисия.
Официална информация за хода на изборите и резултатите от тях ще бъде представена утре. Ще стане ясно и кои са новите членове на НИС.
Ако никой от кандидатите за лидер на СДС не е събрал повече от половината от подадените днес гласове, първите двама ще отидат на балотаж идната неделя.
Май цялата България има 10 000 члена , ако в Югозападен регион има 2000 то колко остават за останалата България и София????
До преди няколко часа бях кандидат за член на НИС. Сега съм 99% сигурен, че съм в НИС - като избранник от Югозападен регион. През последните седмици обикалях в региона, включващ София-област, Благоевград, Кюстендил и Перник и проведох доста срещи с членове на "групичката" СДС.
Към момента партията има кметове в Кюстендил (областен център), Петрич, Разлог и Земен, председатели на общински съвети в няколко общини, както и доста сериозен брой общински съветници. Това е само в Югозападния регион. Мисля, че е сравнително добро представяне за "групичка приятели" - т.е. за структура с не повече от 2000 членове в горепосочените 4 области.
Просто се опитвам да представя с повече от едно изречение една малко по-достоверна картина за това, което е СДС в местната власт в моя регион.
Поздрави!
Първоначално изпратено от slavikd
Какво е това СДС...??? Някаква групичка от приятели седнали на чашка в кварталната бакалия...с наливен алкохол
Значи не приличате на "софиянци" ... Да си призная , ръководството на СДС , софийското е пълно разочарование за ВСИЧКИ които харесват синята идея.
До преди няколко часа бях кандидат за член на НИС. Сега съм 99% сигурен, че съм в НИС - като избранник от Югозападен регион. През последните седмици обикалях в региона, включващ София-област, Благоевград, Кюстендил и Перник и проведох доста срещи с членове на "групичката" СДС.
Към момента партията има кметове в Кюстендил (областен център), Петрич, Разлог и Земен, председатели на общински съвети в няколко общини, както и доста сериозен брой общински съветници. Това е само в Югозападния регион. Мисля, че е сравнително добро представяне за "групичка приятели" - т.е. за структура с не повече от 2000 членове в горепосочените 4 области.
Просто се опитвам да представя с повече от едно изречение една малко по-достоверна картина за това, което е СДС в местната власт в моя регион.
Поздрави!
Какво е това СДС...??? Някаква групичка от приятели седнали на чашка в кварталната бакалия...с наливен алкохол
Значи не приличате на "софиянци" ... Да си призная , ръководството на СДС , софийското е пълно разочарование за ВСИЧКИ които харесват синята идея.
Поздрави!
Истината е, че ако Мартин не стане председател, голяма част от най-кадърните хора в партията ще напуснат. Ще останат само 5-6 апаратчици на "Раковска".
Но съм сигурен, че няма да се реализират най-черните сценарии!
По-достойни не мога да се сетя! Какви са достойнвствата им освен видимите?!
Те са все още млади, но са малко мързиливи - това също е достойнство, защото винаги ще са си в офиса и ще са на разположение на будната гражданска съвест! Те са силни като партията си - демократи за СИЛНА България, могат да понесат дори милиарди евро (левове или долари) - само да са грижливо подредени и опаковани на каручката им. Те са работяги - така се скъсаха да "работят" срещу страната си, че друга страна и медали ще им даде! Честити да са ни!
В крайна сметка политиците са такива каквито ние им позволим да бъдат.
Не се обиждайте на шегата ми - винаги съм казвал, че слабата, недостойна и лакома опозиция (в която и да е страна) не прави добро на страната ...
абе с 2 думи ТЕ СА
+1
+!
Оспате, дай да помогнеме на хората!???
Какъв е този плюс от теб, кажи нещо по същество....?
Толкова трудно ми беше да открия картинки без авторско право....
Тази магарешка секта след изборите няма да я има. Ще бъде само лош спомен в съзнанието народно. За това не си струва да се коментира. СДС отдавна е положено и лежи в гроб студен. Разни политически трупове въобще не могат да го възкресят.
Какво е това СДС...??? Клуб по интереси на провалили се кафеджии??? Те и ДСБ са само креатури на БСП и "файтона" с хора които се наричат с тези имена са само "политически трупове". Чух един да ги нарича наскоро с още по цветен епитет "фундаментални тъпаци"... за мен те не са алтернатива , а продължение!!!
Коментар