нашия износ е 2 пъти по-малък...

Първоначално изпратено от stdmv
С такова мислене държава ще управляваме... мале...
А не си ли даваш сметка, че през това време сме изнасяли без мито?
нали. И аз май ще емигрирам. На Остапа цяла България оставям
Боби75 и всички опозиционери, толкова ли сте зомбирани, та не искате (или не можете) да разберате, че след 10 години безмитен внос на ЕС-стоки сме "спестили" и пропуснали да налеем в бюджета си поне 10-12 млрд. евро само от мита и ДДС на европейски стоки! ЕС просто връща нашите пари и ги инвестира тук - т.е. ние сме ги опростили! Стига сте лъгали така безцеремонно и безогледно!
Така сте заслепени от алчност, арогантност и лакомия за власт, че не личи разум в писанията ви....
Политиката, която се води от костов насам е направо СЕРВИЛНА спрямо ЕС, но и точно затова те се чудят ЗАЩО те ни таковат 10 години , а ние мълчим и си правят извода - аха, тези българи се чувстват виновни!!!
Ние трябва да си искаме това, което ни се полага от общоевропейската баница+ 1-2-3 млрд. евро ... колкото дадат отгоре!!!
Иначе излиза - БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ... като болния са българските данъкоплатци
Надъхали сте няколко емигрантски организацийки да плюят 24 часа в денонощието България.... и това ви е най-големия успех!!!
А не си ли даваш сметка, че през това време сме изнасяли без мито?
Първоначално изпратено от be_google
Първоначално изпратено от Bobi75
Първоначално изпратено от barbaron
От 25 години съм в Париж, бях отвикнал от такава наивна пропагандна дейност и простащина като на тези трима червени глупаци тук:
...
Този път еврочиновниците останаха без рушвети и за това ни спряха парите без никакви обяснения. ... Да им се изсера на попикания ЕС.[/b]
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Първоначално изпратено от Radoslava
http://www.duma.bg/2008/1208/041208/dumi.htm
Аршин по европейски (Ивелин Николов)
Да ударим България!
Преди години из София всички граждански организации се оплакваха, че най-големи рушвети за проекти вземали в делегацията на ЕК. Не е доказано, но се говори и пише... Какво да им спрем и как да ги накажем?
Аршин по европейски (Ивелин Николов)
Да ударим България!
Преди години из София всички граждански организации се оплакваха, че най-големи рушвети за проекти вземали в делегацията на ЕК. Не е доказано, но се говори и пише... Какво да им спрем и как да ги накажем?
Този път еврочиновниците останаха без рушвети и за това ни спряха парите без никакви обяснения. ... Да им се изсера на попикания ЕС.[/b]
нали. И аз май ще емигрирам. На Остапа цяла България оставям
Така сте заслепени от алчност, арогантност и лакомия за власт, че не личи разум в писанията ви....
Политиката, която се води от костов насам е направо СЕРВИЛНА спрямо ЕС, но и точно затова те се чудят ЗАЩО те ни таковат 10 години , а ние мълчим и си правят извода - аха, тези българи се чувстват виновни!!!
Ние трябва да си искаме това, което ни се полага от общоевропейската баница+ 1-2-3 млрд. евро ... колкото дадат отгоре!!!

Иначе излиза - БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ... като болния са българските данъкоплатци
Надъхали сте няколко емигрантски организацийки да плюят 24 часа в денонощието България.... и това ви е най-големия успех!!!
Коментар