IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бате Бойко, новият български премиер!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прав си - ИЗГЛЕЖДА, че е най-малкото зло. Но София беше чудесен мегдан да покаже какво може. Боклук? Транспорт? Просяци? Управление на собственост? Е, направи навеси за служебните автомобили. До градинката. Да се чудиш на болния мозък, който му го е предложил.
    Всъщност е яхнал вълната. Цялата поредица от 1996 насам. Че някои и преди това.
    За ДПС съм съгласен. Тези си оплетоха кошниците и електоратът им в най-скоро време ще ги отсвири. Може би Емин е един от индикаторите.
    Хубав ден на всички!
    И това ще мине ...

Коментар

• Сега си плащаме за грешките на социализма някога.Най-пресен пример -Кремиковци др.мегаломански проекти ,най-болезнен -лавинообразната емиграция след годините на ограничения.Тук няма истински човешки потенциал от искащи и можещи сърцати хора,които реално могат да променят нещо.Всеки се е заровил в собствената си некомпетентност и единствената му грижа е не да се промени и да става по-добър от вчера ,а да прикрие същността си,за да се задържи на тая работа дето има.Страхът,че колкото и да се напъваш ,няма кой да го оцени,е пагубен.Ако въпреки обстоятелствата всички се страят и правят нещата ,както трябва ,животът ще стане по-добър за всички.
      Бойко Борисов и който и да е друг,ако няма екип от качествени хора ,които да могат да виждат и да се справят с проблемите ,ще си отиде като всеки друг.
      А като гледам какво става в тая държава ,такова наследство ще му оставят ,че ако стане премиер ще затъне не само в софийския ,а в националния буклук.Жалкото е ,че в неподходящо време символите на промените могат да се сринат неочаквано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
        Бигинър, аналогията не ми се връзва напълно...
        За плочки - да. Но за цял апартамент, ще си наема предприемач, а па той да си мисли как ще си накара майсторите да си свършат точно работата.
        Ша наемеш предприемач, ако има. Ама ние като нямаме Това можеш да избереш в случая другии опции няма за съжаления.

Пък и кое ти гарантира, че с предприемач, ще стане по-добре. Тука няма клауза, ако не ти хареса да ти върнат парите. Ако имаше, ехеееееее

И пак казвам. Никъде не казвам че трябва да е ББ избран. КАзвам най-малкото зло да бъде, защото добро няма за сега, а изборите ще ги има въпреки това. Ей така с отсяване ще дойда и добрите. А не БСП да идват на власт през 4 години, а ДПС да са са си нон-стоп там. Най-малкото време да да направим така, че кръвопийците ДПС да не са във впластта. Само това си обещание да спази дакажем ББ пак е нещо. Не като НДСВ И за тях гласувах мамка им Всеки, който се е осрал веднъж няма повече работа във властта. Това изключва всички сегашни общо взето. Ай стига съм се ядосвал

Коментар

• Бигинър, аналогията не ми се връзва напълно...
          За плочки - да. Но за цял апартамент, ще си наема предприемач, а па той да си мисли как ще си накара майсторите да си свършат точно работата.
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
            Гледай сега, малко не съм съгласен за поколенията - млад, стар, ако му е заложено и е възпитаван в основни добродетели, както сме съгласни - ще се оправи. Също считам, че и учението е от значение, то е така, щото да управляваш нещо като държава, не е като да си правиш мангизи в някоя фирмичка - кафе, сервиз, някоя ниша на пазара, където с повече тарикатлък и безпардонност нещата са си ОК.
            Кандисвам и за ББ, ама с кого? Ще разкара ли ченгетата, ще ограничи ли лапането през земеделското и др. подобни министерства, ще сложи ли вътрешен министър, който ще обърне нещата, та даже и Императора да пие ракия в махлата си?:-)
            Престъпност... каква престъпност, бе хора, ако искат за 24 часа всичко ще се усмири. Ако искат. А знаят как. И закона им го позволява.
            Извинявайте, че стана нещо дълго...
            Айде малко нагоре, че пенсията за никъде :-)
            Прав си за поколенията. Проблема е, че сегашното е абсолючтно незаинтересовано, а бъдещото като ги гледам какво им е обучението и възпитанието даже няма да знаят, кой им е президент и министър-председател. И пак казвам не всички, но една голяма част е така. Какво ме блазни като 10% примерно стават, а другите 90% са хвани единия, удари другия.

А ББ ще направи някои неща дори и само защото му е кеф да се прави на добрия батко срещу лошите Другите и това няма да направят. Те само си пекат баницата. Да не забравяме, че ако не бяха ЕС с техните изисквания и парите, които нашите политици искаха да прилапат и малкото направено нямаше да го има.

И за какви дипломи ми говорите не ви разбирам. Ти кой ще вземеш да ти лепи плочките, ако единствения ти избор е един , който уж е майстор (щото аз гениялен политик и икономист от нашите не съм видял), ама знаеш, че няма да свърши нищо и само ще гледа да вземе парите. Или друг, който не е такъв професионалист, но има вероятност и да се опита да даде всичко от себе си, за да стане както трябва. Не визирам ББ, а по принцип.

Коментар

• Нима точно тези с дипломите от Харвард и др.университети не предзвикаха кризата.Точно те създадоха нови и нови ,но буклучиви "иновативни"финансови инструменти,коити срещу определено заплащане получаваха рейтинг достатъчен ,за да измамят целия свят.Дипломата е документ за завършен курс на обучение,а това кой колко може се видя на практика -т.е.осраха се.Бъфет някога много се радваше на това какви кадри "произвеждат"университетите,защото те ще са неговите опоненти на пазара и ще си ги води за носа както си иска.Само ,че във най-великото изобретение за надлъгване-борсите,хората не осъзнават,че са в едно затворено пространство и пожарът,предизвикан за да всее паника и да вземат на парите от глупаците,рано или късно ще изгори жив и подпалвача.

Коментар

• Първоначално изпратено от beginner
                Кумчо Вълчо на 100% съм съгласен с тебе. И за кауньи-те също. Крайно време е да спрем да гледаме, кой какво бил учил, какво бил казал и даже каква програма имал. Всичко това е без значение, ако той няма намерение да работи, а да лапа. За съжаление единствения начин е народа да се осъзнае и отдолу нагоре да започне промяната. Тъжното е, че в момента, в който го казвам осъзнавам, че няма да стане, не и със сегашното поколение. Определно не и със новото поколения. Като ги гледам какви са лумпени повечето (не слагам под една черта всички). Ех мъка, мъка.
                Гледай сега, малко не съм съгласен за поколенията - млад, стар, ако му е заложено и е възпитаван в основни добродетели, както сме съгласни - ще се оправи. Също считам, че и учението е от значение, то е така, щото да управляваш нещо като държава, не е като да си правиш мангизи в някоя фирмичка - кафе, сервиз, някоя ниша на пазара, където с повече тарикатлък и безпардонност нещата са си ОК.
                Кандисвам и за ББ, ама с кого? Ще разкара ли ченгетата, ще ограничи ли лапането през земеделското и др. подобни министерства, ще сложи ли вътрешен министър, който ще обърне нещата, та даже и Императора да пие ракия в махлата си?:-)
                Престъпност... каква престъпност, бе хора, ако искат за 24 часа всичко ще се усмири. Ако искат. А знаят как. И закона им го позволява.
                Извинявайте, че стана нещо дълго...
                Айде малко нагоре, че пенсията за никъде :-)
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  Абе от един премиер аз искам да може да носи отговорност за хората си.И в тази връзка да може да избира екип.А дали е пожарникар или кифладжия не ме интересува.Искам да работи като държавник.Искам да отстоява интересите на страната.... те такива простички неща искам.
                  САЩ си избраха човек с докторска от Харвард
                  а ние говорим за човек с докторска от Симеоново простичките неща не са проблем за простите хора
                  какъв екип, чии интереси...
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Кумчо Вълчо на 100% съм съгласен с тебе. И за кауньи-те също. Крайно време е да спрем да гледаме, кой какво бил учил, какво бил казал и даже каква програма имал. Всичко това е без значение, ако той няма намерение да работи, а да лапа. За съжаление единствения начин е народа да се осъзнае и отдолу нагоре да започне промяната. Тъжното е, че в момента, в който го казвам осъзнавам, че няма да стане, не и със сегашното поколение. Определно не и със новото поколения. Като ги гледам какви са лумпени повечето (не слагам под една черта всички). Ех мъка, мъка.

Коментар

• Абе от един премиер аз искам да може да носи отговорност за хората си.И в тази връзка да може да избира екип.А дали е пожарникар или кифладжия не ме интересува.Искам да работи като държавник.Искам да отстоява интересите на страната.... те такива простички неща искам.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Бигинър, кауни се пише кауньи...:-)
                        Съгласен съм, че около ББ има хора можещи, или най-малко желаещи да оправят нещата. Така е сигурно и при сините, без да ме разбираш криво, и при червените. Въпросът е, че не им позволяват да го направят, защото ще спре лапачката. По-долу се дадоха примери, предполагам, че всеки от вас тук, ако се напрегне за 30 минути ще направи кабинет, който в никакъв случай няма да е по лош от тези от последните 19 години. Но кой ще ги пусне да правят това което искат! Как това да оправим. Как да обърнем положението "Не е важно СС/Цар/ББ/ИК какво ще направят за България, а от България какво ще могат да вземат"...
                        И това ще мине ...

Коментар

• Това че БГ политиците имат образование по-добро от това на пожарникар, не ни е помогнало много нали? Ама сте много загубения някои хора тука, наистина. Важно е който ръководи да има желание да постигне нещо. За всичко останало си има специалисти, с които може да се съветва. Както и екип от хора хора, на които може да вярва и на чието мнение да разчита. Толкова са ви промити мозъците на някои от вас. Отвращавате ме, сериозно.

Знам, че юрист, икономист или друг специалист, който има знания, които бих абили полезни за БГ е по-добре да е начело. Но най-важното е да има желания да ни измъкен от тоя цикъл (нов шеф - нов крадец). Казано честно и аз знам че ББ няма да го направи, но дори и само това, че много от поддръжниците му имат такива желания е достатъчно. Как да застане човек зад ДПС с техните мъртви души, които си гледат тютюна и въздишат по Турция, където реално, никой не ги иска. Или пък циганите, чиито гласове ДПС купува пак с нашите пари! Или може би БСП с тяхната армия от поддръжници-пенсионери, чакащи Сер гей да има донесе отново старите времена с билетче от 6 ст.

Кажете ми зад, кой политик да застанат интелигентните хората, които имат собствено мнение и искат БГ наистина да се оправи. Гласувал съм за СДС, но те отдавна не са това, което трябваше да бъдат. И ГЕРБ няма да е това, за което се пише. Но аз казах, избирам най-малкото зло според мене, за да не остана безучастен и да ме е яд, че ни управляват крадливи кауни, избрани от хора, които даже не си знаят ЕГН-то.

И пак повтарям, всеки, който не харесва ББ да каже кой е по-добрия вариант, дори и да е невъзможен. Всички знаем или очакваме за разделени СДС и ДСБ няма да влязат в парламента, да кажем. Това не пречи да посочим някой от технтие лидери като по-подходящ. Айде предлагайте

Коментар

• Първоначално изпратено от johndaniels
                            ......Ако ще жабока Кермит да е премиер ама да върши работа, не да ми се обяснява по телевизията като девствена ученичка ....
                            Следва подпис от моя страна.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Вижте какво няма значение че е пожарникар, проблема е че е посредствен и нищо не напарави за града. Поне една система за управление на трафика не можа да купи. Всъщност незнам вече той пожарникар ли е, генерал ли е , телохранител ли е кво е май и той не знае. Ако ще жабока Кермит да е премиер ама да върши работа, не да ми се обяснява по телевизията като девствена ученичка ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                                Първоначално изпратено от Вълчо-34
                                Как бе, даже съм готов да станем шеф на кабинета...
                                Все ще е по-добре, отколкото при Доган
                                Сакън!!!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X