IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Държавата умира - а той все тъй невъзмутим...

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10228&r=44

Коментар

• Първоначално изпратено от spiritt
      Хайде стига с тези глупости! Аз като гледам светът умира за една България ще се кахърим....
      Така е ДУХ ! Ние сме интересни само на себе си.

Коментар

• Че има ли някой да мисли за държавата...Да си каже честно...

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
          Някога,1965-1971 г учех в Прага.Случи се 1968г Пражката пролет.Дойдоха лятото руските танкове. Приятелката ми Хана сложи в цевта на автомата на руски войник цвете,а в горния край на Вацлавския площад един танк получи "коктеил Молотов".Така,от любов. И танка изгоря от любов.
          Зашо пиша всичко това ли?
          Радвах се ,когато чехите в началото на промените гласуваха и приложиха демократично "с любов към бившите" ЗАКОНА ЗА ЛУСТРАЦИЯТА. Ние не >Хак да ни е.Ето ви преход,ето ви банки,ето ви приватизация,ето ви Народна Мафия,ето ви мажоритари,ето ви борса..
          Затова не ЛУСТРАЦИЯ,някои не са и за затвор,а за КАСТРАЦИЯ и като им мутират гласовете и ги срещаме по улиците и плюем като виновници за поредната национална катастрофа и предателство,поне да ни "чуруликат" с тънки гласчета.
          мани я държавата. ти кажи научили чешки? труден ли е? на мен ми се струва, че звучи като славянски език, но май съм далеч от истината?
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Някога,1965-1971 г учех в Прага.Случи се 1968г Пражката пролет.Дойдоха лятото руските танкове. Приятелката ми Хана сложи в цевта на автомата на руски войник цвете,а в горния край на Вацлавския площад един танк получи "коктеил Молотов".Така,от любов. И танка изгоря от любов.
            Зашо пиша всичко това ли?
            Радвах се ,когато чехите в началото на промените гласуваха и приложиха демократично "с любов към бившите" ЗАКОНА ЗА ЛУСТРАЦИЯТА. Ние не >Хак да ни е.Ето ви преход,ето ви банки,ето ви приватизация,ето ви Народна Мафия,ето ви мажоритари,ето ви борса..
            Затова не ЛУСТРАЦИЯ,някои не са и за затвор,а за КАСТРАЦИЯ и като им мутират гласовете и ги срещаме по улиците и плюем като виновници за поредната национална катастрофа и предателство,поне да ни "чуруликат" с тънки гласчета.

Коментар

• Държавата? ... Каква държава?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                ......няма ли най накрая да вкарат някой в затвора за тези далавери?.......
                Далавери няма!
                Хората припадат в съда от несправедливите обвинения,падат им зъбите от скалъпени процеси,на които не могат да говорят....
                Това са истинските приятели - ще ти помогнат в беда и ще те предупредят навреме,ще управляват парите ти в твой интерес и ще помагат на фирмите ти да дишат в трудния свят на свободната конкуренция!

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                  Dedoto,отлично,добре си го написал.Казаното го отвява вятъра,написаното остава.Ще се прочете , разбере и повлияе на разумните и мислещите.Съберете се още информирани "дедовци"от махалата и пишете. Да се знае,да се помни .На плювалници не обръщай внимание.
                  Някога скандирахме :"И преди ,и сега,БСП е мафия".Още е така.Не знам до кога.
                  Ладзаро,приятелю!
                  Как докога???
                  Завинаги,друже!
                  Защото това е "народна" мафия,а не някоя гадна "империалистическа".

Коментар

• Първоначално изпратено от Yol
                    За съжаление отдавна нищо не избираме.
                    Изборите са една постоянна машинация, където много пари купуват много гласове, и после назначават правителства и министри.
                    Най-лошото е, че става все по-зле, въпреки че вече сме в ЕС
                    -----------------------------------------------------------------------
                    ако така продължава,няма и ЕС да сме,да ни плащат за съществуването.
                    не знаете ли,че ставаме черната овца на ЕС-единствената страна със спрени евро субсидии....а за тях си кихаме като страна членка.
                    хора събодете се от летаргията,обзела ви-тва са сериозни работи.
                    нали знаете,че черната овца се обвинява и за грешки,които не е допуснала?ставаме изкупителното агне.
                    всеки ще си мие ръцете с нас.а сега на много хора в европата са им мръсни ръцете и трябва да се измият.
                    няма ли най накрая да вкарат някой в затвора за тези далавери?
                    ако не-в европата тва и чакат-черната овца.
                    аре почвайте да ги съдите,сериозни са нещата,няма място за грешки.прекалено много бяха допуснати в последните години-отдавня сме си изхарчили лимита.
                    бгетовицата са я подкарали по всички западни медии-осъзнайте се най накрая

Коментар

• За съжаление отдавна нищо не избираме.
                      Изборите са една постоянна машинация, където много пари купуват много гласове, и после назначават правителства и министри.
                      Най-лошото е, че става все по-зле, въпреки че вече сме в ЕС

Коментар

• Dedoto,отлично,добре си го написал.Казаното го отвява вятъра,написаното остава.Ще се прочете , разбере и повлияе на разумните и мислещите.Съберете се още информирани "дедовци"от махалата и пишете. Да се знае,да се помни .На плювалници не обръщай внимание.
                        Някога скандирахме :"И преди ,и сега,БСП е мафия".Още е така.Не знам до кога.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                          ПОЛИТИЦИТЕ СА НИ ВИНОВНИ,АМА В КРАЙНА СМЕТКА ПАК НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ
                          Ама ти наистина ли вярваш, че нещо ИЗБИРАШ , бедни мой Андрешко??
                          Никакви политици не избираш.Те отдавна са избрани от такива като "Пещерска", "Икуест" и сие.

Коментар

• ахааа Дедото,като ще си цитираме възрожденци,познат ли ти е ботев със:

ГАРГА ГРАЧИ ГРОЗНО ЗЛОВЕЩО ТАМ НАД.............бгетовицата?
                            ако не ти е познат,скоро ще се запознаеш.и аз си мислех,че няма нищо актуално в момента с възрожденските автори,ама напоследък си признавам-бил съм в грешка...
                            а бях тръгнал да се прибирам в бгетовицата.
                            или както кумунистите(матрьошките) казват-по добре да се осъзнаеш късно,отколкото никога......
                            евалата на прадедите на станишката и неговите предшестеници-виденов и премянов,както и на вечните узурпатори на власта-първанов(ни лук ял,ни мирисал),за верната фраза.явно има и от тях кво да се научи.
                            по добре късно,отколкото никога.
                            и тва, дето си го писал за ТИЯ е като плюнка в морето,сравнение с останалите хитрувания с евро фондове и сайтове за детски градини(някои знаят за кво иде реч),а за които не знаят-
                            ПОЛИТИЦИТЕ СА НИ ВИНОВНИ,АМА В КРАЙНА СМЕТКА ПАК НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ
                            (последното не е мое,а цитат от съфорумец от имоти.нет)

Коментар

• Пещера

Алкохолни дистрибутори още 3 месеца преди изборите казваха кой ще бъде вътрешен министър. И "предсказанието" им се сбъдна...

Коментар

• Хайде стига с тези глупости! Аз като гледам светът умира за една България ще се кахърим....

Коментар

Working...
                                X