Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Искате ли България да приеме Еврото като национална валута?
Collapse
X
-
Убеден съм, че американските астронавти на Марс ще приемат само долари. На луната е друго-там в китайско-руската станция само юани и рубли.
Признай си, извънземните дали обменят левове и колко центавърски(сириуски) марки си получил за тях.
Пропуснах, разбира се златото - универсалната космическа валута.Last edited by Кисимов; 23.06.2025, 22:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеЛевът има нищожно покритие, на практика не служи за нищо - никъде извън БГтовица. Представете си как кака Корнелия връчва пачки с левове на нашите полярници в Антарктида с думите: Осигуряваме ви високи доходи и конфортен живот по време на вашата експедиция. Тези левове обаче там някъде, извън България не биха им послужили абсолютно за нищо - на Марс също.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
40 човека няма как да са представителна извадка.Истинските нагласи ще се видят на референдум. Ако естествено няма платен и корпоративен вот, щото двама политици символ на корупцията много напират за еврото. Не че ще променят изхода от референдума,но може вместо 90 процента ЗА да са само 75.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Левът има нищожно покритие, на практика не служи за нищо - никъде извън БГтовица. Представете си как кака Корнелия връчва пачки с левове на нашите полярници в Антарктида с думите: Осигуряваме ви високи доходи и конфортен живот по време на вашата експедиция. Тези левове обаче там някъде, извън България не биха им послужили абсолютно за нищо - на Марс също.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПопитах ИИ какъв е доверителния интервал на една такава малка анкета, в която учатват само 42 човека от 6.5 милиона. След една камара сложни формули той ми обяви, че максималната грешка е +/-15.1%. Тоест в най-лошия случай в България подкрепата за еврото е 71.4% - 15.1% = 56.3%, а в най-добрия случай хората против еврото са 26.2% + 15.1% = 41.3%.
Тоест въпреки ниската репрезентативност на тази анкета тя пак се явява АБСОЛЮТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че минимум 56.3% от хората в България искат въвеждането на Еврото.
ПП: Сега е момента от време да обявите, че ИИ е глупав и не може да смята ...
В случая , проблема и обвиненията са насочени към задклавиатурното устройство .................
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
пусни в ЛГБТ сайт дали е нормално да се праскат в дупето? Сигурен съм че и там ще има 90%.
И това прави 5млн българи гейови !?!??!
По нефелна тъпотия не може да измислиш
Малко ме е яд , че не им го спуснах аз ............
А 2/3 от противниците на Българския Лев в анкетата са ..... втори , трети акаунти ....
Половината мога да ти ги групирам .... по двойки
Като поставиш мишката на иконата с ''безликото човече'' - ти излиза кой за какво се бори ......
Е ..... айде , нема нужда ...
За поста - пак :
Last edited by Сибирския Бръснар; 23.06.2025, 19:56.
- 1 like
Коментар
-
Гей общността са 90 процента за еврото.Тия на гей парада сигурно 100 процента са били за еврото.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
И все пак анкетата не е коректна....
Вергил и конспираторите са "ЗА" еврото, само че явно са ПРОТИВ влизането на 01.01.26, каквото беше питането на фатмака!
Защото ако има референдум - той няма да е "За / Против еврото", а дали да се влиза още на 2026 или по-късно. п.п. Не че могат да преценят дали сме готови сега или ще сме готови след 3 год.
Но така или иначе референдума най-много ще е КОГА да се влезе, а не ДАЛИ да се влезе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТоест въпреки ниската репрезентативност на тази анкета тя пак се явява АБСОЛЮТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че минимум 56.3% от хората в България искат въвеждането на Еврото.
Вергил и конспираторите са "ЗА" еврото, само че явно са ПРОТИВ влизането на 01.01.26, каквото беше питането на фатмака!
Защото ако има референдум - той няма да е "За / Против еврото", а дали да се влиза още на 2026 или по-късно. п.п. Не че могат да преценят дали сме готови сега или ще сме готови след 3 год.
Но така или иначе референдума най-много ще е КОГА да се влезе, а не ДАЛИ да се влезе!
- 1 like
Коментар
-
40 човека няма как да са представителна извадка.Истинските нагласи ще се видят на референдум. Ако естествено няма платен и корпоративен вот, щото двама политици символ на корупцията много напират за еврото. Не че ще променят изхода от референдума,но може вместо 90 процента ЗА да са само 75.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПопитах ИИ какъв е доверителния интервал на една такава малка анкета, в която учатват само 42 човека от 6.5 милиона. След една камара сложни формули той ми обяви, че максималната грешка е +/-15.1%. Тоест в най-лошия случай в България подкрепата за еврото е 71.4% - 15.1% = 56.3%, а в най-добрия случай хората против еврото са 26.2% + 15.1% = 41.3%.
Тоест въпреки ниската репрезентативност на тази анкета тя пак се явява АБСОЛЮТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че минимум 56.3% от хората в България искат въвеждането на Еврото.
ПП: Сега е момента от време да обявите, че ИИ е глупав и не може да смята ...
- 1 like
Коментар
-
Попитах ИИ какъв е доверителния интервал на една такава малка анкета, в която учатват само 42 човека от 6.5 милиона. След една камара сложни формули той ми обяви, че максималната грешка е +/-15.1%. Тоест в най-лошия случай в България подкрепата за еврото е 71.4% - 15.1% = 56.3%, а в най-добрия случай хората против еврото са 26.2% + 15.1% = 41.3%.
ПП: Сега е момента от време да обявите, че ИИ е глупав и не може да смята ...Last edited by Mateev; 23.06.2025, 18:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
пусни в ЛГБТ сайт дали е нормално да се праскат в дупето? Сигурен съм че и там ще има 90%.
И това прави 5млн българи гейови !?!??!
По нефелна тъпотия не може да измислиш
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар