Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
- ходил съм на повече протести от 99% от обикновения българин, а живея по-добре от поне 95% от българите, ерго нямам особена причина (финансова) да протестирам
- имам ясна политическа позиция и рядко повтарям избора си - не съм синя каска или червен кхмер, не съм и умнокрасив, само защото така било модерно
- имам критично мислене и достатъчно познания,з а да дам работещи предложения. Често ме питат защо не съм се пробвал с някоя партия - пробвах като студент със СДС навремето - отвращението все още ми нагарча (мога да разказвам десетки случки на какви ли не мизерии, а СДС бяха сила тогава)
- стигал съм и до саморазправа (неведнъж) - потрошил съм тонове чистачки и стрнични огледала на олигофрени, които паркират на тротоара и пречат на майките с количките. Е, поразчистих ги около нас, но те се преместиха пред другата кооперация, щотот ам са льольовци
Мога да пиша и още, но няма особен смисъл - хората като мен са единици и обикновено са обвинявани за комунисти (мен, дето пръв предложих 3-ти март да не е национален празник), за гербери (да, псоелдният път трол дружинката в Дневник ме нарочи), че даже и умнокрасавец (примерно макс-чо - къде се изгуби този трол неземен). Та така - затова и българите сме единаци. И до голяма степен с право. А масата се вълнува от Русия и Украйна, но не им пука за България - кво да правиш, тука е така
Коментар