petrg5s, не могат да се раздробят на 20 държави, ако стане просто няма да могат да продават, защото никога няма да се разберат за инфраструктура за пренос, транспорт и така нататък неща.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще купуваме ли газ от Газпром?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз ви се чудя на акъла:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
1:14 от видеото "Энергетический кризис пришол не на короткий период времени"
Алексей Борисович Милер
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
https://news.bg/int-economics/sled-a...-turtsiya.html
Свършиха им парите и взеха да се молят руските курви
Никога повече газ от Газпром при това управление на путин !
Когато се раздробят на 20 държави,демократизират се,ремонтират Северен поток за тяхна сметка и цените са старите,тогава Европа може и да седне и да дискутира.
Иначе има нови много по-щадящи методи за фракинг в момента отколкото преди няколко години и спокойно можем да добиваме, даже да изнасяме.
Нане си запалил къщата, да изгори на Вуте плевнята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ако правилно съм разбрал въпроса, по който дамският състав не взема отношение...
Пералнята оцветява на "програма" - смесено пране. (майтап)... Разбира се, не трябва да смесваш различни цветове в прането, за да не се оцветява бялото пране (ако вече не е късно, разбира се и вече белите не да станали сиви, или пък - розАви...)... . По тая причина има перилни препарати за бяло и за цветно пране.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение
Пералнята оцветява на "програма" - смесено пране. (майтап)... Разбира се, не трябва да смесваш различни цветове в прането, за да не се оцветява бялото пране (ако вече не е късно, разбира се и вече белите не да станали сиви, или пък - розАви...)... . По тая причина има перилни препарати за бяло и за цветно пране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнение
Нещо да не обърка темите, газ, Газпром ... май за топлофикация (София) говориш. А новини от Русия за турски поток пък какво бяха... дай по конкретно, че на бълнуване ми излиза.
Алексей Борисович Милер
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнениеЗа масово пускане трябва да бъдат изпълнени законовите изисквания – три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза от НИМХ - БАН за трайно застудяване.
https://www.accuweather.com/bg/bg/so...1097?year=2022
Десети ноември
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнениеНаострям уши....кога идва ? Енергийната криза викаш, не е ли вече почнала ми се струва ?
https://www.accuweather.com/bg/bg/so...1097?year=2022
Десети ноември
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
Слушай по внимателно ако искаш да чуеш мнение кога ще започне енергийната криза.
Коментар
Коментар