Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци от Русия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Това го разбраха през Владивосток, чак в Техеран.
Действай и докладвай как тече специалната операция
Форумът е с теб. Всяка дидактическа цел оправдава средствата.
Нормален диалог не може да се води.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Давам го като пример, че има много рускини,което искат да напуснат Русия. Не че ще ги докарам всички. Ще дойде само една Евентуално.
Действай и докладвай как тече специалната операция
Форумът е с теб. Всяка дидактическа цел оправдава средствата.
Last edited by Arana; 25.09.2022, 16:52.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Действай. Лозето не ще молитва, а мотика.
Коментар
-
Не си наясно. Пълно е с рускини,които дават мило и драго да се измъкнат от Русия. Регистрирал съм в един сайт за запознанства с рускини и ако поискам 10 мога да докарам в България.Украинки също.
Имам предвид такива без деца, щото такива търся.Ако са с деца ще умножавам няколко пъти по 10.Last edited by Arana; 25.09.2022, 16:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е.Лъжа,нито съм юрист, нито голяма и хубава къща имам,а спя под моста и ровя по кошовете.
Само че какъвто и да съм,това с нищо няма да промени твоя живот. Пак ще си останеш злобна и незадоволена.Щото една задоволена жена няма как да е толкова нервна.Явно друго освен възглавницата не си прегръщала скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ох, мисля, че твърдеше ,че си юрист, позволи ми да не ти вярвам. Няма юрист, които да не може да защити толкова елементарна тезаНяма !
Бежанци от Русия, за наша радост няма и се надявам да няма в ЕС. Бягат само руски "мъже" за да не воюват и мисля, че с това темата приключва
Само че какъвто и да съм,това с нищо няма да промени твоя живот. Пак ще си останеш злобна и незадоволена.Щото една задоволена жена няма как да е толкова нервна.Явно друго освен възглавницата не си прегръщала скоро.
Коментар
-
Да не сме на кандидат студентски изпит,та да пишеш конкретно по заглавието на темата. Бежанците в случая влизат в по-общото понятие за имигранти.
А че българките не раждат го доказва НСИ,не аз си го измислям.Коефициентът на плодовитост в София е 1,3.При нужни 2,1 за поддържане броя на населението. Като се има предвид, че в София живеят и циганки,то за българките е още по-нисък.А в сливенските села е 2,5.Няма !
Бежанци от Русия, за наша радост няма и се надявам да няма в ЕС. Бягат само руски "мъже" за да не воюват и мисля, че с това темата приключва
- 1 like
Коментар
-
Темата в която пишем е : Да приемаме ли бежанци от Русия?
Ако искаш да пишеш по друга теме си я създай и пиши на воля за рускините и за българките ,които не искали да раждат или за лошата демография ! хахаха
Ясно ?!
А че българките не раждат го доказва НСИ,не аз си го измислям.Коефициентът на плодовитост в София е 1,3.При нужни 2,1 за поддържане броя на населението. Като се има предвид, че в София живеят и циганки,то за българките е още по-нисък.А в сливенските села е 2,5.
И какво значи"Ясно"???Давай го по-кротко.За последно така ми е казвал старшината в казармата преди 27 години.Нещо много си изнервена.Last edited by mirodes; 25.09.2022, 15:04.
Коментар
-
Украинците бягат от смъртта която им носят руснаците. Бягат майки с деца ,а не мъже които се крият от моГилизацията, но дори и тогава са с наглото си имперско, путинофилско мислене. Никакво сравнение не може да се направи м/у агресори и пострадали !!!
Руснаците се държат като фашисти, а украинците са в Отечествена война с тях !!
- 1 like
Коментар
-
Е и?Дай да приемаме само бежанци от Афганистан, Сирия,Сомалия. Ще цъфнем и вържем.
Ако искаш да пишеш по друга теме си я създай и пиши на воля за рускините и за българките ,които не искали да раждат или за лошата демография ! хахаха
Ясно ?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
НЕ СА БЕЖАНЦИ !!!
Коментар
Коментар