Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци от Русия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Това го разбраха през Владивосток, чак в Техеран.
Действай и докладвай как тече специалната операция
Форумът е с теб. Всяка дидактическа цел оправдава средствата.
Нормален диалог не може да се води.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Давам го като пример, че има много рускини,което искат да напуснат Русия. Не че ще ги докарам всички. Ще дойде само една Евентуално.
Действай и докладвай как тече специалната операция
Форумът е с теб. Всяка дидактическа цел оправдава средствата.
Last edited by Arana; 25.09.2022, 16:52.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Действай. Лозето не ще молитва, а мотика.
Коментар
-
Не си наясно. Пълно е с рускини,които дават мило и драго да се измъкнат от Русия. Регистрирал съм в един сайт за запознанства с рускини и ако поискам 10 мога да докарам в България.Украинки също.
Имам предвид такива без деца, щото такива търся.Ако са с деца ще умножавам няколко пъти по 10.Last edited by Arana; 25.09.2022, 16:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е.Лъжа,нито съм юрист, нито голяма и хубава къща имам,а спя под моста и ровя по кошовете.
Само че какъвто и да съм,това с нищо няма да промени твоя живот. Пак ще си останеш злобна и незадоволена.Щото една задоволена жена няма как да е толкова нервна.Явно друго освен възглавницата не си прегръщала скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ох, мисля, че твърдеше ,че си юрист, позволи ми да не ти вярвам. Няма юрист, които да не може да защити толкова елементарна теза Няма !
Бежанци от Русия, за наша радост няма и се надявам да няма в ЕС. Бягат само руски "мъже" за да не воюват и мисля, че с това темата приключва
Само че какъвто и да съм,това с нищо няма да промени твоя живот. Пак ще си останеш злобна и незадоволена.Щото една задоволена жена няма как да е толкова нервна.Явно друго освен възглавницата не си прегръщала скоро.
Коментар
-
Да не сме на кандидат студентски изпит,та да пишеш конкретно по заглавието на темата. Бежанците в случая влизат в по-общото понятие за имигранти.
А че българките не раждат го доказва НСИ,не аз си го измислям.Коефициентът на плодовитост в София е 1,3.При нужни 2,1 за поддържане броя на населението. Като се има предвид, че в София живеят и циганки,то за българките е още по-нисък.А в сливенските села е 2,5.
Бежанци от Русия, за наша радост няма и се надявам да няма в ЕС. Бягат само руски "мъже" за да не воюват и мисля, че с това темата приключва
- 1 like
Коментар
-
Темата в която пишем е : Да приемаме ли бежанци от Русия?
Ако искаш да пишеш по друга теме си я създай и пиши на воля за рускините и за българките ,които не искали да раждат или за лошата демография ! хахаха
Ясно ?!
А че българките не раждат го доказва НСИ,не аз си го измислям.Коефициентът на плодовитост в София е 1,3.При нужни 2,1 за поддържане броя на населението. Като се има предвид, че в София живеят и циганки,то за българките е още по-нисък.А в сливенските села е 2,5.
И какво значи"Ясно"???Давай го по-кротко.За последно така ми е казвал старшината в казармата преди 27 години.Нещо много си изнервена.Last edited by mirodes; 25.09.2022, 15:04.
Коментар
-
Украинците бягат от смъртта която им носят руснаците. Бягат майки с деца ,а не мъже които се крият от моГилизацията, но дори и тогава са с наглото си имперско, путинофилско мислене. Никакво сравнение не може да се направи м/у агресори и пострадали !!!
Руснаците се държат като фашисти, а украинците са в Отечествена война с тях !!
- 1 like
Коментар
-
Е и?Дай да приемаме само бежанци от Афганистан, Сирия,Сомалия. Ще цъфнем и вържем.
Ако искаш да пишеш по друга теме си я създай и пиши на воля за рускините и за българките ,които не искали да раждат или за лошата демография ! хахаха
Ясно ?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
НЕ СА БЕЖАНЦИ !!!
Коментар
Коментар