Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде живеят децата на тези, които обичат Русия?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеТемата ,е безсмислена според мен. Руснаците, които могат масово се изнасят в Западна Европа, САЩ ,Канада и т.н. Никой уважаващ себе си човек не мечтае да се засели в к....ната Предполагам, че руснаците бягат от "хубавия" си живот в родината си само защото искат да живеят още по-зле
Помислете малко колко хубаво се живее там !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Темата ,е безсмислена според мен. Руснаците, които могат масово се изнасят в Западна Европа, САЩ ,Канада и т.н. Никой уважаващ себе си човек не мечтае да се засели в к....ната Предполагам, че руснаците бягат от "хубавия" си живот в родината си само защото искат да живеят още по-зле
Помислете малко колко хубаво се живее там !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Разбира се, и те живеят в България и на Запад, без изключение. Прави впечатление, че децата на Лавров, Песков и Медведев не само живеят на Запад ами малките патриотчета са си сменили и гражданството за да им се смеят, че са руснаци.
[ATTACH=CONFIG]n3864576[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Само модератора ли не вижда и не преценя , че това е още една тролска тема от работниците в НПО . До теми с картинки и лъжливи колажи ли стигна Инвестор , от инвеститорска българска медия .
Темата е и със заглавие неправилно . Русия я обичат милиарди хора . На всичките ли фоньо , ще изпише къде са децата ? И какво значение има това за инвеститорски форум .
Темата не е '' Къде са децата на руските политици '' , а къде са децата на тези които обичат Русия .
Аз съм Българин , който обича Русия , трябва ли да рапортувам къде живеят децата ми , ако искам да пиша в темата .
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеАз да питам къде живеят децата на мразещите Русия като фончо барабоня арменчето и още няколко комични фигури тука
Last edited by fon; 30.01.2022, 13:15.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Разбира се, на Запад.
Отварям нова тема по въпроса, тъй като примерите у нас, в Русия, Казахстан ... са хиляди. Така няма да се зацапват другите близки теми и желанието ми е от тук да се изготви един подробен списък на нашите русофили, чийто деца учат, живеят и работят на Запад.Тагове: Отмаркиране на всички
- 3 Харесвания
Коментар