IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
    https://www.youtube.com/watch?v=O1AlBxZdh2s

    Циркаджии на представление.
    по го мязат на кабаретни комедианти, подгряваща двойка.
    жалко за нормалните хора сред украинците.
    препоръка е

    Коментар


    • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

      Днес излазоха официалните данни за немското оръжие - доставеното и отделно планираните доставки. Оказаха се втори след Полша като количества, така че тая дискусийка кой какво имал готово предлагам да я прекратите Етапът с потрошаването на реликви от СССР износ от бившите източни сателити към бойното поле е към края си, идва ред на модерното въоръжение (е, за Рашастан модели Т62 и по-стари, те толкова си могат).
      Ще се усети хер Шваб, но дано не е късно. Германия за разлика от САЩ в последните десетилетия не натиска на въоръжаване и съответно няма камари оръжие да праща. Поляците ги разбирам - те са страдали от руския ботуш. Прибалтийските също. САЩ обещават на едро, но явно им се иска ЕС да е по-ангажиран.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

        Император Александър III не е искал по принцип да води Руско-турската война (1877-1878), но Ото фон Бисмарк с ловките си интриги го е вкарал в нея, като го е убедил, че с нея ще опази престижа си сред великите сили в Европа.
        Тази война се води по същата схема, но центърът на интригата този път е отвъд океана.
        Каквото и да стане, военнопромишленият комплекс е доволен от развитието на нещата. Жертвите, разрушенията и опустошените животи на много хора ще влязат в някоя статистика (както винаги).
        Това как го реши? Преди войната от 1878 има още десетки руско- османски войни.Още от времето на Екатерина руснаците си имат ясен план как трябва да владеят Константинопол и да имат излаз на " топли морета" и си го следват ясно и методично. Затова е и подкрепата им към Сърбия( за да спира Австро- Унгария) и неподкрепата за България( силна България им е пречка да завладеят проливите). Конкретна причина за войната от 1878 година е да спасят сърбите от разгром в неуспешната война която водят с османците и да си върнат загубените в кримската война територии. А повод и европейско одобрение за войната им дава жестокото потушаване на априлското въстание.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Dragodanov

          Виж сега, по българските русофилистици нека пада по главите им, камънье, ракети, всичко ! Без тях е по-добре...
          Първоначално изпратено от better
          М...а ви Уроди ватнишки, дет подрепяте тея гадове. Всеки ден ще ви го пожелавам! Дано да падат на вашите глави тези ракети! Дано да падат на главите на вашите жени! Дано да падат на главите на вашите деца!
          Първоначално изпратено от Dragodanov

          Преди това аз им пожелавам да си надживеят децата! Това не са хора, това са човекоподобни изроди, които само външно приличат на хора! Хванали се да вярват сляпо на руската пропаганда, или още по-лошо срещу дори да я разпространяват! Нямат свян от човешката трагедия, нямат чувство на грях и срам от Бога! Това не са хора! Срам ме е, че съм българин заради такива продажни боклуци.
          Сега е време някой да си спомнят за Донбас и невинните донбаски деца . Стотици загинали и убити . Сега е време да си спомнят всички за изгорените и убити в Одеса .
          Защото ''каквото повикало - това се обадило '' .
          Защото ''когато гроб копаеш - сам падаш в него ''
          Защото '' всичко на тоя свят се връща '' .

          Разбрахте ли , двамата псуващи във форума, през фалшиви сълзи, посред нощ за ''плод и зеленчука '' на Кременчук
          И кълнящи децата и жените на милиони Българи , само защото са на ПРАВАТА страна .
          Против западните натовски и англо-американски убиици и вирусоразпостранители .
          Не кълнете и не пожелавайте нищо лошо на българите , защото видно от събитията - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА .
          Понякога и с лихвите .
          Бог да прости , всички загинали и загиващи в този конфликт . Но виновните за това не загиват . Те са с пури , на яхти , заобиколени от ''зайчета '' на плейбой , и правят сметка колко милиарди ще изкарат от глупавата доброволна жертва на украинците .

          Коментар


          • https://www.youtube.com/watch?v=O1AlBxZdh2s

            Циркаджии на представление.

            Коментар


            • виждам , че ти липсва математика за шести клас, ма хайде за последно да се посмеем за “плаващия курс на руплата”

              хайде сега, само за миг си представи, че българска банка предложи +10% курс купува от фиксинга на БНБ? няма значение на кой крос…
              отдели още един миг, и си представи как банк оф чайна цепи мрака с едни” мижави 2%” бонус на крос eur-usd…
              дори в момента банк оф чайна “предлага” някви си мижави 2-3% арбитраж с руските търговски банки…, стига да имаш достъп до дях…. ама нъцц
              толкова за “плаващия свободен курс на руплата”

              Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

              Вярно е, че не си излъгал, но това не означава, че не говориш глупости.

              1. Международният обменен курс не се определя от РЦБ. Нито сега, нито преди. В началото на март, когато за малко мина 100 рубли за долар, наложиха яки ограничения за износа на валута. Нито за момент обаче не е имало курс, фиксиран от РЦБ. Курсът винаги е бил СВОБОДНО плаващ.

              2. Китайските банки естествено е да имат надценка върху форекс курса. И ти не можеш да купиш долар, никой не може да купи долар, на по-изгоден от форекс междубанковия курс.

              3. Спредът при рублата е нормално да отразява съществуващия риск. Това, че виждаш китайски банки с едва 2% разлика в спреда е страшно изгодно, даже съвчм изненадан.

              4. В момента през advcash рублата се търгура почти на борсов курс, дори за простосмъртни. Курсът при Бинанс е с по-сериозен спред, малко над китайския, но бая под 7-8%.

              Коментар


              • redcretin, нали си от Нигерия без ракети, минал си на соларен ток от контакта и хабер си нямаш от какво го правят. Соларките по тоя начин вършат същата работа която и картина на стената, мрежите въобще не могат да ги натоварят тези украшения. Затова се стига до тук. Ти по традиция си лъжеш като за автоматичните скоростни кутии които си поправял. С тези технологии не става да се замени метана и нефта, има такива технологии но вие няма да ги имате скоро ако въобще някога ви огрее.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Kildirim_Bei, няма да е чак толкова доволен когато големите босове научат истината, направо ще побеснеят и техните семейства живеят на тази планета.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    better, никой ватник не подкрепя с мислите си това нещо..никой..забрави. Руснаците влязоха в капан там, избраха да влязат за да спасят Крим от разруха, защото той не може да се върне в Украйна без да бъде разрушен, там хората не искат обратно в Украйна. Страшна мизерия е в Украйна и след 2014 година е нарастнала в геометрична прогресия. Байдън казал на Зеленски - Аз ще те подкрепя да си върнеш загубените територии ! В момента в който стана известно и публикувано, беше ясно че става въпрос да се използва сила и оръжие. Естественно Русия не иска да пожертва Крим и хората които искат да са в Русия, а те я избират заради езика си и да са в общност с близки. Също Русия повярва че за няколко дни ще събори властта в Киев като влезе със сила, всички медии от Запад я уверяваха. И така се организира война от която Русия губи 100%, но Украйна също губи всеки ден много. Също мисля че хората чийто живот става кошмарен с всеки изминал ден, включително в Западна Европа ги намразват.
                    Император Александър III не е искал по принцип да води Руско-турската война (1877-1878), но Ото фон Бисмарк с ловките си интриги го е вкарал в нея, като го е убедил, че с нея ще опази престижа си сред великите сили в Европа.
                    Тази война се води по същата схема, но центърът на интригата този път е отвъд океана.
                    Каквото и да стане, военнопромишленият комплекс е доволен от развитието на нещата. Жертвите, разрушенията и опустошените животи на много хора ще влязат в някоя статистика (както винаги).
                    Last edited by Kildirim_Bei; 28.06.2022, 03:58.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      redcretin, ше минете на фотосинтеза от утре, то точно така ще стане. Само леко ви липсват технологии, понеже има и борба кой ще овладее новите както петрола и дори война за нероден Петко може да се направи.
                      Точно на фотосолари сме минали и ме боли уя за теб и Нигерия с ракети Туй от липсата на технологии понеже.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                        Помниш ли как Москва беше супер адекватен ракетоносец, подготвен да отговори на всякакви атаки ?
                        Сега е подготвен, но на дъното.

                        В същия ред на мисли, западните държави е силно вероятно да нямат готови за пращане тези комплекси, които обещават щедро - те и да ги имат на въоръжение, после трябва да запълнят тези бройки. Оръжието е скъпо нещо и никой не го произвежда така да си стои... освен севернокорейците може би..

                        САЩ има да 'пести' и за Тайван.. даде ли всичко веднага на Украйна ще бъде като покана за Китайците да си вземат своето. Въобще нещата са мътни, а войната в Украйна е една огромна логистична задача за всички ангажирани страни.
                        Днес излазоха официалните данни за немското оръжие - доставеното и отделно планираните доставки. Оказаха се втори след Полша като количества, така че тая дискусийка кой какво имал готово предлагам да я прекратите Етапът с потрошаването на реликви от СССР износ от бившите източни сателити към бойното поле е към края си, идва ред на модерното въоръжение (е, за Рашастан модели Т62 и по-стари, те толкова си могат).

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                          Абе хора много сте се фиксирали върху финикийските знаци. Тва е фикция. върнете се към реалноста. Гледайте какво става на фронта. Гледайте какво се трупа в хамбар - украинския май ще остане празен. Гледайте каква е прогнозата за времето. Впрочем като се говори за цените на енергийните ресурси и за предстоящата зима, мисля че местната публика, неосъзнава напълно, че отплителния сезон в Германия не започва като тука в средата на Октомври а в кряа на Август. Ей го де е! След два месеца е!
                          Какво ще прави Шолц като пуснат парното?
                          А какво ще правите мурзилките, като натикаме рашастан обратно в миша дупка? Мислите, че предателството ще бъде забравено?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            И, докато лудите беснеят, какво правят мъдрите:
                            Едната у фалит , другата ислямски терорист на едро. Голяма мъдрост, няма що - и голямата файда

                            Коментар


                            • Хората са по природа създадени да търсят начин да не са сами, защото така се защитават, изолирани и интровертни са в риск и всичко може да им се случи. Напълно разбираемо е защо Крим иска да е с Русия, човекът е същество което търси начин да е сред близки а не сред чужди, има и езикова бариера да не се заблуждаваме - Русия е по доброто място за тях, те така го чустват и смятат че когато имат нужда шансът да ги чуят е по голям при по близки. Украинците са решили че Европа е тяхното място, нека се присъединят тогава към нея и загубата на тези територии въобще не намалява техния шанс. По скоро проблема е че Европа не ги иска, първоначално им го казаха и постъпиха честно защото сметнаха че нямат право да ги лъжат и това е истинското отношение на европейците към тях.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • better, никой ватник не подкрепя с мислите си това нещо..никой..забрави. Руснаците влязоха в капан там, избраха да влязат за да спасят Крим от разруха, защото той не може да се върне в Украйна без да бъде разрушен, там хората не искат обратно в Украйна. Страшна мизерия е в Украйна и след 2014 година е нарастнала в геометрична прогресия. Байдън казал на Зеленски - Аз ще те подкрепя да си върнеш загубените територии ! В момента в който стана известно и публикувано, беше ясно че става въпрос да се използва сила и оръжие. Естественно Русия не иска да пожертва Крим и хората които искат да са в Русия, а те я избират заради езика си и да са в общност с близки. Също Русия повярва че за няколко дни ще събори властта в Киев като влезе със сила, всички медии от Запад я уверяваха. И така се организира война от която Русия губи 100%, но Украйна също губи всеки ден много. Също мисля че хората чийто живот става кошмарен с всеки изминал ден, включително в Западна Европа ги намразват.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X