IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Срещу Навални е заведено още едно дело

    "Аз съм геният на подземния свят. Професор Мориарти пуши нервно встрани. Всички си мислехте, че съм в изолация от две години, в затвора, но се оказа, че активно извършвам престъпления. Добре е, че разследващата комисия е била бдителна и не е пропуснала нищо", реагира политикът на новината (https://t.me/navalny/3310) с хумор, както обикновено.

    Както показва разследването, този път опозиционерът (докато е бил в наказателната килия, да) майсторски е вкарвал всякакви екстремистки и нацистки материали в устата на своите "съучастници", а последните са ги излъчвали масово. Например, по делото имаше епизод, в който сътрудникът на Навални Леонид Волков заяви в предаването "Политика" на "Популая газета", че "полковник Щауфенберг е бил прав да убие Хитлер.

    Като оставим шегата настрана, с новите "закони" присъдата на даден политик може да се увеличи с още 30 години. Иска ми се енергията на разследващите да бъде използвана конструктивно.

    Коментар


    • Новини от русия: Студентите се спускат в мината

      Учениците от Кузбас са изпратени от учебните занятия в заводите, за да заместят мобилизирания персонал. И това не е нечия екзотична инициатива, а регионалната програма на Кузбас.

      Ръководителят на региона Сергей Цивилов нарече това "трудова мобилизация" (https://t.me/tsivilev_live/4394) и допълни, че "студентите, заели местата на мобилизираните сънародници, ще получат платен професионален опит в своята област и ще помогнат на предприятията в Кузбас да поддържат темповете на производство.

      Междувременно 34 предприятия вече са поискали да изпратят студенти да работят за тях. Сред "клиентите" са Сибирската въглищна енергийна компания (SUEK), превозвачът Sib-Transit и Raspadskaya Coal Company. В последния имаше падане на скала още през лятото. 189 души имаха нужда от помощ, двама бяха изчезнали - и те бяха опитни миньори! А какво ще се случи със студентите?

      Изглежда, че можете да станете пушечно месо не само на фронта.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

        Кажи честно! Беше се похвалил вече, че ще ги праща и беше пуснал един клип как подскачат като овце на една поляна, някакви тлъсти дебилчета. Порови се в нета и ще намериш. Даже им беше сложил ушанки, да не "настинат" от шума.
        Ne съм му чак такъв почитател че да гледам синовете му как подскачат дали като зайци или като овце. Прочетох че ги праща на фронта и това е. Но не се хвали с това.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение


          Синовете на рамзан кадиров са също на фронта, ама той май не се хвали твърде с това
          Кажи честно! Беше се похвалил вече, че ЩЕ ги праща и беше пуснал един клип как подскачат като овце на една поляна, някакви тлъсти дебилчета. Порови се в нета и ще намериш. Даже им беше сложил ушанки, да не "настинат" от шума. Ако са там, инфлуенсъра да беше го изпляскал в мрежата. Все пак не пропуска да сподели всяка своя разходка до границата и обратно.
          Last edited by mitaka7; 21.10.2022, 16:58.

          Коментар


          • Кой разбрал - разбрал
            "Кацапский народец организовал сбор на тепловизоры, чтобы солдатам было теплее и они не мерзли
            Организуйте еще сбор на ПНВ, чтобы им спалось лучше "
            https://t.me/uniannet/77196

            Коментар


            • [QUOTE=barbaron;n3979920]Синът на племенника на бившия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди
              е участвал в бойни операции в Украйна.


              Синовете на рамзан кадиров са също на фронта, ама той май не се хвали твърде с това

              Коментар


              • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                Дебил до дебила

                Коментар


                • Синът на племенника на бившия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди
                  е участвал в бойни операции в Украйна.

                  Конър Кенеди разкри това на страницата си в Instagram (https://www.instagram.com/p/CjsK25bO...YmMyMTA2M2Y%3D).

                  Според него той е разказал само на един човек за пътуването си и само един човек е казал истинското му име. Той не искаше семейството и приятелите му да се притесняват за него и да се отнасят различно към него сред военните.

                  "Нямах военен опит, не бях добър стрелец, но можех да нося тежки неща и бързо се учех. Бях готов и да умра там. Ето защо се съгласиха да ме изпратят на югоизточния фронт.

                  Не останах дълго в Украйна, но видях и почувствах много. Харесваше ми да бъда военен дори повече, отколкото очаквах. Страшно е. Но животът е прост, а наградите за смелостта и добрите дела са значителни. Приятелите ми там знаят защо трябваше да се върна у дома. Винаги ще им бъда задължен за техния пример. Знам, че имах късмет да се върна, но също така бих поел отново всички рискове, които поехме заедно", пише той.

                  Коментар


                  • Самоделни дронове
                    В шкафовете са така наречените DSLR фотоапарати Canon. Абсолютно същите камери са открити и в руски дронове домашно производство.


                    Ако си купя апарат канон дслр дали ще бъда обвинен че съм откраднал от някъде си камера??? Наистина ли вярваш че руснаците ходят да крадат апаратите- в статията се говори за около 150 апарата- най вероятно това са дроновете които се пускат за 1-2-3 дни срещу украинците.

                    Ако вярваш на статията потърси адреса на джак изкормвача да ти помогне да разбереш по добре руската душа

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                      GiRo, не използват скъпи ракети, това е вярно, но май са с много малък обсег на действие и не са за война. Няма го това видео на Рейнметал, демонстрират как работи и колко ефективно, но не показваха примерно да може да ги свали на 20 км..не знам, няма информация. Само предполагам че е с някакъв електромеханичен привод за позиционираане, прицелване който се управлява от електроника която също е много бърза, защото долу на стадиона са сложили много гранатомети и стрелят срещу публиката а тя стои съвсем спокойно , защото то не пропуска нито една граната. Много добра реклама наистина.
                      Стига си писал глупости и ти- системата която немците дадоха има обхват 20км. И тя е една. Ако изпратят 20 ще защитят киев, а останалите градове??? Евреите казаха- кур тате баница. Да оставят линия с автоматчици укропите, като чуят дрон да пуцат във въздуха, белким го свалят

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                        Тези канони имат серийни номера, сещаш ли се ...
                        Ти наистина смяташ чче някой се е качил на магистралата и е откраднал фотоапарата май а?? Да не си род на гинеколожката- тя ги плечи такива, смята че с чип от пералня или хладилник ще управлява космическа ракета. Дано да я запрат в някой алтенхайм, че иначе лошо

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                          Заповядайте подробности ...
                          Тинче, на ден публикуваш по 20 статии плоска руска пропаганда без изобщо да се замислиш. Публикува ли обаче някой нещо на любимия ти език, което не се връзва с "официалната" линия на Кремъл, веднага скачаш на амбразурата.
                          Руски, немски или английски- този ми е непонятен и преводача и той се чуди

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Не е за тук, но по добре коментирайте това

                            Същевременно парламентът на Нидерландия е приел днес резолюция, според която страната не трябва да гласува за приемането на Румъния и България в Шенген, предаде Аджерпрес. Съобщението беше направено от нидерландската евродепутатка София ин'т Велд, координатор на групата "Обнови" в комисията за граждански свободи в ЕП.

                            "За мое огромно съжаление преди няколко минути научих, че нидерландският парламент е приел резолюция, в която се посочва, че Нидерландия не трябва да гласува за присъединяването на Румъния и България към Шенгенското пространство.
                            Омешали са джойнта.
                            https://so2.gsfc.nasa.gov/no2/pix/re...pe/Europe.html

                            Коментар


                            • Коментар


                              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                                Тези канони имат серийни номера, сещаш ли се ...
                                Сега не го разбирам този език, но на снимката има някаква пътна камера да снима номерата на колите предполагам ако се движат с превишена скорост и в тази кутия фотоапарати канон ли има. Иначе погледнах от любопитство, тези фотоапарати държат цена дори на старо струва някакви пари.

                                Коментар

                                Working...
                                X