IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Макс, е да де ама сега няма кого точно да убият вече и стигнаха до вкарване в списъка на Мъск , който им подарява интернет. По добре да нямаш нищо общо с тях, най добре.

    Коментар


    • «Чирикнуть не успеют»: дивизию США «Кричащие орлы» ждет мрачная участь на Украине
      https://new-days.ru/21983-chiriknyt-...st-na-ykraine/

      Дивизия США «Кричащие орлы» высадилась в Румынии. Почти пять тысяч пехотинцев готовы к защите киевского режима. Обозреватель Шейнкман предположил, кто может прервать полет заокеанской стаи, сунься она на Украину.

      Элитное подразделение — 101-ая воздушно-десантная дивизия США — прибыло прямиком из Соединенных Штатов на территорию Румынии, как заявляется, для защиты территории НАТО. Но в случае эскалации может пересечь границу и преспокойно расположиться на территории Украины, о чем сообщил командир дивизии в интервью CBS News.

      «Почти пять тысяч душ, между прочим. Какие из них орлы, еще надо проверить, все-таки мы их давно в деле не видели — последний раз только в кино, когда Райана освобождали. А так, именно этой, самой знаменитой у них, дивизии в Европе лет 80 не было. Но кричат о себе знатно. У нас так, правда, петухи кукарекают, которым вообще по гребешку, наступит утро или нет», — прошелся по американским орлам журналист.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
        „Да излезем от НАТО!
        Пореден масов протест срещу НАТО и ЕС по улиците на Париж, Франция днес.



        https://twitter.com/i/status/1583829863500156929
        https://www.youtube.com/watch?v=8naCcXtxGiM

        Коментар


        • https://www.youtube.com/shorts/y6YAfoAsXLo- hahaha автобуса спира на спирка бандера

          Коментар


          • Охрана Путина застрелила молодого мобика

            Коментар


            • Mateev, ти с дрона от една педя размер никаква граната не може да пренесеш, те използват от най големите над един метър са и имат захранване с бензинов малък генератор, защото иначе са с много малко полетно време. Не знаеш ли ? Глемите им се чуват пропелерите на километър почти. Мен ако питат това са едни луди пари за китайците които произвеждат тези дронове, те не са евтини, по 15 - 25 хиляди евро са , ако не са и по скъпи защото има по 40. Какво ще направят с тях - малко убийства. Ако не им се дават тези пари, те такива пари за китайски дронове за военни цели да ги ползват никогиш не биха похарчили. И точно с малки и евтини дрончета могат да ги свалят.

              Коментар


              • трейдъре патоците са на швейцарска фирма, с руско-немско-холандско-френско акционерно участие. вземи погугли малко, покрай проблемите на СП2 има изменение на акционерната структура и има въртене на собственост срещу дълг.. не знам каква е последната акционерна и дългова структура, но там има скрити уговорки, за които много е писано..

                за търговия на въглеводороди във валута различна от долара, Садам и Кадафи ги убиха показно. единия го обесиха като куче, на втория му организираха и заснеха риалити шоу, докато го убиваха

                Коментар


                • Макс, първо потоците са немски и на Русия нищо не са и взривили !!! Платени са от Германия. Второ Русия прави износ за Азия който ще направи излишен износа и за Европа, те вече казаха че Европа е вторичен пазар. Трето в Европа някои са получили от Русия технология която за сега е само военна и те не са я давали на никой друг, значи има някакво доверие. Сега какво ще стане - ами 8 месеца им късат нервите, по добре да опразнят тези области и да сложат там двайсетина големи бомби, щом украинците са решили да изгонят руснаците и украинците няма да живеят и те там, да се преместят и въпроса да приключва че станаха досадни вече.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                    Матеев те не са безшумни, чуват се пропелерите им и нали имаш камера, как няма да успееш да го доближиш и дори без мрежа, едно въже да влачи ловеца и да му го пусне той ще се омотае в него или с цилиндрична тежест накрая в която да се удари единия пропелер и дрона е до там.
                    Много добре знам от какво разстояние се чува и от какво се вижда един дрон, защото всеки ден летя с такива. На 50 метра вече не се чува, а на 100 не се и вижда. В същото време един човек на земята вижда 100 квадратни километра небе или 100 000 000 квадратни метра и някъде в един от тях има труднозабележим сив дрон с размери педя на педа. Ще го видиш, ама грънци.

                    Стига си ни пробутвал болните си илюзии и стига си спорил с експерти от позицията на тоталното си невежество.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      ЕвроКолхоза прави опити през стотина годин-делить шкуру неубитого медведя.... и все получава един руски шут в гнилите зъбки
                      Тази поговорка ще се окаже напълно вярна

                      НА ВСЕКИ 100 ГОДИНИ "ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ" СВЯТ СЕ ОБЕДИНЯВА СРЕЩУ РУСИЯ.ЗА ДА ИЗЯДЕ ШАМАРИТЕ И ДА СЕ УСПОКОИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ СТОТИНА ГОДИНИ
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                        Странното е че не разбирате, че Русия види ли зора ще започне да нанася удари по тези които им помагат и не вярвам да не се вразумят. В САЩ при първата гъба от термоядрен взрив ще настане паника и огромно желание за преговори да няма втора.
                        Ама темата има глупаво и подвеждащо заглавие, което ограничава темата само до така наречената кинетична война... война се води на много фронтове, войната е по скоро Русия срещу Батко, отколкото Русия срещу САЩ, дори и САЩ имат ограничена субектност. САЩ е просто един безмозъчен военен ботуш, спомням си Марков често публикуваше един списък с над 200 пиндо военни агресии, който иска може да погугли и да го постне

                        За войната на много фронтове, въпросче: Не заглъхна ли темата за търговия на въглеводороди в рубли, след като Батко взриви патоците, а... Отговора на Батко да си призная честно ме изкефи, по мъжки отговори на Владимирыча, нале!

                        Кой е Батко? частната печатница ФРС, търговията с дрога, тероризма във всичките му форми, данък хегемонизъм от васалите, сред които е и Мамковината... Да си говорим ли за данък хегемонизъм, който плащаме на пиндосите, а?

                        Няма да има ядрени удари по Украйна, поради следните причини. Русия иска да си прибере НовоРусия и да ограничи полските мераци за Ржечь Посполита от може до може, което е екзистенциална угроза за Русия

                        Населението на НовоРусия, можем да го разделим на две части: 1. проруско население, което е около поне 50-60%, паталогични бандеревци и свидомити около 5-10%, останалото население ще се определи в зависимоста от изхода на сражението между Русия и Батко...

                        Русия няма как да бомбардира себе си! Русия надежда за нормалните хора!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                          „Да излезем от НАТО!
                          Пореден масов протест срещу НАТО и ЕС по улиците на Париж, Франция днес.


                          https://twitter.com/i/status/1583829863500156929
                          Ами демократична държава без полицейски терор както в Русия, и затова разни отрепки си протестират. Такива отрепки има в целия свят, включително и у нас, но те са глас в пустиня.

                          Коментар


                          • „Да излезем от НАТО!
                            Пореден масов протест срещу НАТО и ЕС по улиците на Париж, Франция днес.



                            https://twitter.com/i/status/1583829863500156929

                            Коментар


                            • Макс, ще приберат населението от тези области за Русия то е много малко, 4-5 милиона да са и ще ги минират с големи бомби и НАТО какво ще принят просто не знам, освен да пратят хора да търсят бовбите та да ги пробват гърмят ли яко.

                              Коментар


                              • Странното е че не разбирате, че Русия види ли зора ще започне да нанася удари по тези които им помагат и не вярвам да не се вразумят. В САЩ при първата гъба от термоядрен взрив ще настане паника и огромно желание за преговори да няма втора.

                                Коментар

                                Working...
                                X