IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение



    и при байпън не е по-различно .

    https://twitter.com/i/status/1638235116316008457
    Америка е демокрация и никой няма да те арестува ако кажеш нещо за Байдън, докато в Русия в момента ако кажеш на " спец операцията " война или кажеш не на войната отиваш директно в затвора. Гиркин е гласът на фсб и щом ги казва тия неща в прав текст значи вече фсб не се съобразява с Путин, което е началото на края

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
      Гледахте ли това момче Игор Гиркин( гласът на фсб) как нарича в прав текст Путин- парцал и му казва да млъкне и да не си отваря устата. Явно нещата в Русия стават необратими и всеки по- умен усеща накъде вървят.
      https://youtu.be/22bpiPfcGes


      и при байпън не е по-различно .

      https://twitter.com/i/status/1638235116316008457

      Коментар


      • Гледахте ли това момче Игор Гиркин( гласът на фсб) как нарича в прав текст Путин- парцал и му казва да млъкне и да не си отваря устата. Явно нещата в Русия стават необратими и всеки по- умен усеща накъде вървят.
        https://youtu.be/22bpiPfcGes

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Украинският парламент подкрепи като цяло проектозакон за полагане на три изпита (https://bit.ly/3JWsg3M) за получаване на украинско гражданство.

          Условие за придобиване на украинско гражданство ще бъде полагането на изпити по история на Украйна, основите на конституцията, както и по държавния език.

          За законопроекта гласуваха 281 депутати.
          История на Украйна - буахаха, това ще е най-кратката книжка в световен мащаб след история на Северна фиромия и книга по готварство за канибали баси, ще ме спукате от смях. А най-веселото е колко “бедни и онеправдани украинци” има в Тенерифе - най-луксозната кола, която до момента видях тук, беше уникален лексус с украинска регистрация! Жу СУ ииииии
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Сащ са малоумници, те бутат Русия към Китай.
            Ти това остави, ами и Китай към Русия бутат.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от GoF Разгледай мнение
              Исторически момент!
              Как Китай превзе Русия без нито един изстрел.
              Сащ са малоумници, те бутат Русия към Китай.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Click image for larger version

Name:	Fruv8RqWwAE6g5y.jpg
Views:	1
Size:	71.8 КБ
ID:	4042631

                Коментар


                • 57-а бригада на Въоръжените сили на Украйна казва, че са били изоставени, хвърлени без боеприпаси. Когато най-накрая решават да си тръгнат, те са поразени от приятелски огън. Сега командването им е наредило да се върнат обратно. Те отказват и заявяват, че вече не вярват на командването

                  https://twitter.com/i/status/1638092208694779906

                  Коментар


                  • Исторически момент!
                    Как Китай превзе Русия без нито един изстрел.
                    Владимир Путин посрещна китайския лидер Си Дзинпин в Големия Кремълски дворец Китайският лидер е отседнал в чисто нов хотел, китайска собственост, в центъра на Москва Русия и Китай демонстрираха днес своето "безгранично приятелство" по време на пищна церемония в Кремъл, имаща за цел още повече да заздрави връзките между тях на фона на сраженията

                    Коментар


                    • Изказваме благодарност на Путлер
                      Полша е установен първият постоянен гарнизон на американската армия

                      Според Bild гарнизонът ще има за задача да управлява предните пунктове на американските войски в Полша, както и да осигурява инфраструктурна подкрепа за американските военни, разположени в тази страна и по целия източен фланг на НАТО.

                      Гарнизонът, разположен в град Познан, е осмото подобно подразделение на американските сили в Европа.

                      Понастоящем в Полша са разположени повече от 10 000 американски войници. "

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        Гледам тук, как американски войник си общува с Джони Алцхаймер https://www.facebook.com/10000297491...4105476698559/
                        Те не знаят какво правят защото не са засегнати от тези войни на откачалките, ако по САЩ се хвърлят малко бомби и народа им ще ги изгони.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Братът на прокурора, поискал арест на Путин за „отвличане на деца“ от фронта, е осъден педофил
                          През май 2022 г. братът на прокурора Карим Хан - Имран Ахмад Хан (на снимката), е осъден на 18 месеца затвор за сексуално насилие над непълнолетно момиче, но остава в затвора само 9 месеца. Снимка: ДПА
                          „Британският адвокат Карим Хан е прокурорът на Международния наказателен съд, който издаде „заповед за арест“ на руския президент Владимир Путин и руския омбудсман за защита на децата Мария Лвова-Белова. Той е известен с участието си в трибуналите за Югославия и Руанда, тоест един идеологически проверен от всички страни кадър, който върши каквото му наредят“, пише в канала си в Телеграм експертът по международна геополитика и кандидат на философските науки Юрий Баранчик. Оказва се, че братът на прокурора от Международния наказателен съд, издал заповед за арест на Путин и Белова, е осъден педофил.

                          „Но Карим Хан е известен не само като адвокат, но и като брат. Брат на педофил. През май 2022 г. братът на Карим Хан – Имран Ахмад Хан (49-годишен политик от Консервативната партия на Обединеното кралство), беше осъден на 18 месеца затвор, след като беше признат за виновен в сексуално насилие над непълнолетно момче“, продължава Баранчик. Той обаче излежава зад решетките само 9 месеца и е освободен.

                          „Какво предприе британското правосъдие? Оказва се, че на 23 февруари 2023 г. Имран Ахмад Хан е освободен от затвора, след като е излежал само девет месеца от 18-месечната си присъда по обвинения в педофилия. А на 17 март, три седмици след освобождаването на брат му педофил от затвора, другият брат в Международния съд издава „заповед за арест“ не само на руския президент Владимир Путин, но и на Мария Лвова-Белова, комисар по Правата на децата в Русия, тоест човек, който защитава децата от такива като брата на прокурора. Символично. Те вече не се срамуват от нищо.

                          Британската правосъдна система вече възнагради британски прокурор от Международния наказателен съд, като освободи брат му педофил предсрочно от затвора. Разбира се, че това е скандал. И, разбира се, вече е ясно защо, съдиите от Международния наказателен съд изскочиха от тогите си, за да вземат такова очевидно идиотско и незаконно решение“, завършва Баранчик.


                          Коментар



                          • Last edited by barbaron; 21.03.2023, 20:13.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                              Великобритания
                              ще предаде на Украйна бронебойни снаряди, съдържащи обеднен уран, заяви заместник-министърът на отбраната Анабел Голди.

                              Такива боеприпаси ще се използват в танковете, които страната ще прехвърли на Украйна.

                              Те не са химическо оръжие, но са по-ефективни при пробиването на съвременните типове танкове и бронирани превозни средства поради високата степен на увреждане на бариерата и високата запалимост.
                              Захарова за боеприпасите с обеднен уран: Кога ще се събудят в Украйна? Благодетелите им сами ги тровят

                              Следвайте "Гласове" в Телеграм

                              Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова разкритикува Великобритания за плановете ѝ да предаде на Киев боеприпаси с обеднен уран и нарече това югославски сценарий.



                              "Тези снаряди не само убиват, но и замърсяват околната среда и причиняват рак на хората, живеещи по тези земи", написа Захарова в канала си в Telegram.

                              Тя отбеляза, че жертвите няма да са само тези, срещу които са използвани тези оръжия. В частност, в Югославия, където е имало такива боеприпаси, са пострадали преди всичко войниците на НАТО, които след това не са могли да получат компенсация за загубеното си здраве.

                              "Кога ще се събудят в Украйна? Техните благодетели сами ги тровят", добави Захарова.



                              По-рано през деня заместник-министърът на отбраната на Обединеното кралство Анабел Голди заяви, че Лондон е готов да предаде на Киев боеприпаси с обеднен уран.

                              Отбелязва се, че обедненият уран се използва в бронебойните подкалибрени снаряди, тъй като има висока плътност и нанася значителни поражения след пробиване на бронята.

                              Военният експерт Владислав Шуригин заяви пред "Известия", че макар използването на тези снаряди да не е забранено, опасността от тях е доказана. Например, когато снарядът се удари, част от него се превръща в плазма, която представлява най-голяма опасност поради образуването на уранов прах.

                              Западните страни увеличиха военната и финансовата подкрепа за Украйна, след като Русия започна специална операция за защита на Донбас. Решението за специалната операция беше взето от руския президент Владимир Путин на фона на влошаващата се ситуация в региона поради засиления обстрел от страна на украинските бойци.

                              Коментар




                              • Великобритания
                                ще предаде на Украйна бронебойни снаряди, съдържащи обеднен уран, заяви заместник-министърът на отбраната Анабел Голди.

                                Такива боеприпаси ще се използват в танковете, които страната ще прехвърли на Украйна.

                                Те не са химическо оръжие, но са по-ефективни при пробиването на съвременните типове танкове и бронирани превозни средства поради високата степен на увреждане на бариерата и високата запалимост.

                                Коментар

                                Working...
                                X