IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    https://warnews247.gr/pagose-tous-pa...agkosmios-vid/

    Ако не успеем с украйна ще се наложи да водим нова европейска война
    Какво означава да успеят обаче ? Те трябва да знаят кога са постигнали успех. Още повече след серията неуспехи с други войни.
    - Сега вече създадоха условия Китай да получи всички руски технологии, Русия не може да откаже. Това в графата на успехите им ли ще се запише ?
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Френска равносметка: 149 полицаи ранени и 172 ареста на демонстранти

      Коментар


      • САЩ извършиха „прецизни въздушни удари“ в Сирия вчера вечерта. Това се случва след като петима американски военнослужещи и един служител по договор бяха ранени при нападение по-рано през деня, съобщи Пентагонът.

        Според изявлението „разузнавателната общност оценява, че безпилотният летателен апарат е с ирански произход“, предаде АА.

        Министърът на отбраната Лойд Остин заяви, че е упълномощил силите на Централното командване на САЩ да извършват прецизни въздушни удари „срещу обекти, използвани от групировки, свързани с Иранската революционна гвардия в Сирия“ по указание на президента Джо Байдън.

        „Въздушните удари бяха извършени в отговор на днешното нападение, както и на поредица от неотдавнашни нападения срещу коалиционните сили в Сирия от групировки“, заяви Остин.

        „Както президентът Байдън ясно заяви, ще предприемем всички необходими мерки, за да защитим народа си. Винаги ще реагираме в избрано от нас време и място“, каза Остин. „Никоя група няма да нанася безнаказани удари по нашите войски.“

        Коментар


        • https://warnews247.gr/pagose-tous-pa...agkosmios-vid/

          Ако не успеем с украйна ще се наложи да водим нова европейска война

          Коментар


          • mitko2848, понеже е точно написано затова е неразбираемо, разни локуми за международната обстановка как едните задници са прави, а другите са криви са много разбираеми. Всички задници правят лоши неща.
            - Написал съм го, защо САЩ не попитат Китай ? Те официално твърдят, че ако сега войната приключи просто ще дадат време на Путин да събере сили и отново да нападне Украйна ! Да попитат Китай как мисли, дали това което САЩ си мислят според Китай е вярно.

            Вероятността Китай да познаят какво ще стане е 100%.
            Разбираш ли САЩ казват че от тях зависи войната да спре. Според мен от Китай ще им кажат че Русия никога повече няма да нападне Украйна, те дори могат да го гарантират това нещо, защото Русия им е доверила бъдещето си. Китай започва икономическа експанзия в държави които са в състава на РФ и той ще я направи. Русия рускува ако си влоши отношенията с Китай тази експанзия да премине в териториална, но тя няма да го направи. От тук следва че Китай ако гарантира че Русия повече няма да нападне Украйна, тази гаранция ще е 100% работеща..ОК ли си сега, стопляш ли ?
            D.Y.F-091066

            Коментар




            • В москвията представител на попкултурата на рашистите ритна жена, която продава цветя

              По всичко личи, че агресията на лудия е била оправдана с опит да си върне мястото за продажба: съобщава се, че той е просил милостиня, а жената е решила да застане малко по-близо до него, за да продаде цветята.

              Както виждате, единственият бог на този поп са парите. Отбелязва се, че в крайна сметка жената не се е обадила в полицията или на бърза помощ.

              В Оркостан, както обикновено, всичко е непроменено

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение



                Ще имаме 200 000 рашисти в черен чувал след един месец
                Вечно психясал. Пий си ги бе, пусти хапчета!

                Коментар


                • Рашистите попове от УПЦ МП се премахват от Киево-Печерската лавра

                  Според министъра на културата Олександър Ткаченко в предаването "Телемаратон" процесът на премахване е започнал.

                  "Изнасят се бойлери, маси и столове. Сега работи междуведомствена комисия, която трябва да документира състоянието на движимото и недвижимото имущество и музейните експонати, които са били използвани от УПЦ МП.

                  Коментар





                  • Ще имаме 200 000 рашисти в черен чувал след един месец

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Почти 500 човека задържани, кметството в бордо запалено- от идиотите според барби, но пак според него всичко е наред. Как беше- може да излезеш и да кажеш че макрон е тъпанар, но след това не се знае дали няма да се наложи да посетиш болницата
                      Добре де, какво им е на идиотите? Полезни идиоти.

                      Коментар


                      • Гиркин отбелязва, че ако бъдат победени, всички руски военни ще бъдат съдени като военни престъпници.
                        Гиркин е участвал в хибридната война на Русия в Донбас през 2014 г.
                        Руският терорист Игор Стрелков (Гиркин) заяви, че всички окупатори попадат под статията за военно престъпление, защото участват във война, която Путин се страхува да обяви официално.

                        "Цялото това нещо с "СВО" е абсолютна глупост. Войските, които сега реално се сражават на фронта, нямат никакъв юридически статут", казва терористът.
                        Гиркин заяви, че ако бъдат победени, всички руски военнослужещи ще бъдат съдени като военнопрестъпници.

                        "Ако СВО, да речем, завърши с поражение, нито един военен няма да може да каже, че е изпълнявал заповед. Тъй като юридически той не е имал право дори да я изпълнява", обясни боецът.

                        Той допълни: "В момента в СВО се извършват няколко операции: "Но как един военен, когато не е обявена война, ще стреля по представител на друга официална държава? Ами той е престъпник."

                        Струва си да се отбележи, че самият Гиркин е участвал в хибридната руска война в Донбас през 2014 г. Съдът в Хага го призна за виновен за свалянето на пътническия Боинг, изпълняващ полет MH17, над Донецк. Терористът е участвал и в бойните действия срещу Украйна през 2022 г., макар и не за дълго.

                        Коментар


                          • Готвачът на Путлер от групата "Вагнер" Евгений Пригожин е смекчил реториката си спрямо руското Министерство на отбраната (МО) вероятно от страх да не загуби напълно наемническата си сила в Бахмут.
                          • Пригожин отрече твърденията на Кремъл, че Русия се бори с НАТО в Украйна, и постави под въпрос дали в Украйна действително има нацисти, както постоянно твърди Кремъл.
                          • Блумбърг съобщи, че Пригожин се готви да намали операциите на Вагнер в Украйна, след като руското военно ръководство е успяло да прекъсне ключови доставки на персонал и боеприпаси.
                          • Украински официални лица подкрепиха предишните оценки на ISW, че руските сили не са в състояние да провеждат мащабни, едновременни настъпателни кампании по няколко направления.
                          • Възможно е руските сили да променят тактиката на ракетните си удари, за да се съсредоточат върху украински военни обекти, тъй като общите руски ракетни удари намаляват, което показва изчерпване на руските запаси от високоточни ракети.
                          • В обръщение към Държавната дума министър-председателят на Русия Михаил Мишустин очерта различни мерки в подкрепа на руския военен персонал, руската отбранително-промишлена база (ОПБ) и независимостта на Русия от Запада.
                          • Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) съобщи, че "Росатом" може би работи по възстановяването на три електропровода в Запорожската атомна електроцентрала (ЗАЕЦ), което би увеличило руския контрол върху ЗАЕЦ.
                          • Руските сили проведоха ограничени сухопътни атаки североизточно от Купянск и по линията Сватово-Кремина.
                          • Руските сили продължават да атакуват град Бахмут и районите в близост до него и около Авдийвка.
                          • Украинските сили продължават да извършват набези над река Днепър в Херсонска област.
                          • Кремъл продължава да полага усилия за принуждаване на руски резервисти, срочнослужещи и друг персонал към договорна служба.
                          • Руският министър-председател Михаил Мишустин обявява, че Русия продължава да полага усилия за интегриране на новоокупираната Украйна в руските институции и инфраструктура.
                          • Наскоро руските сили в Беларус се прехвърлиха обратно в Русия преди пролетното призоваване на руските военнослужещи на 1 април.

                          Коментар


                          • Къде е френския рентнер да каже от къде са теси снимки и видеа- https://dnes.dir.bg/svyat/palezhi-i-...o-snimki-video - демокрация и кютек- ръка за ръка, а тук протестирахме когато полицаите бият зад колоните- вървете във франция там е меката на демокрацията

                            Коментар


                            • вече новият поздрав е: "Слава Украине, в составе Росии"

                              Коментар


                              • Почти 500 човека задържани, кметството в бордо запалено- от идиотите според барби, но пак според него всичко е наред. Как беше- може да излезеш и да кажеш че макрон е тъпанар, но след това не се знае дали няма да се наложи да посетиш болницата
                                Last edited by v_tin; 24.03.2023, 12:36.

                                Коментар

                                Working...
                                X