IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Днес, 16:47
    Този коментар от better е изтрит от aleks262
    Причина: Заяждане

    aleks262, Лицето трейдър някъФ си призовава за геноцид, ти триеш мое мнение?????

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
      https://youtu.be/7YpadGhdUS4?t=63

      Мдааам - не може да се отрече цивилизованото отношение на бойците от ВСУ към цивилни,в случая -жена с дете....
      Евтина постановка.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

        Хипотетичната част на измислената ти графика няма какво и да се коментира тя е хипотетична и явно създателя й е соросоид , но от глупавите ., поняль , Товарищ

        А каква е цената на краставичоците в Русия ще си разбереш сам .
        Аз ти давам реална графика за населението на Унгария .
        Малка корекция и опять нагоре

        Изпитвам сериозни съмнения, че Виктор Орбан е управлявал Унгария през 15-ти век, както и че ръста на населението там преди 5 века ги грее особено в момента.

        Но да, безспорно населението на Унгария през 2023 е повече, отколкото през... 1400. Браво на Виктор Орбан! Неговите мъдри политики дават плодове вече 6 века, като изключим последните 15 години.

        Коментар


        • https://youtu.be/7YpadGhdUS4?t=63

          Мдааам - не може да се отрече цивилизованото отношение на бойците от ВСУ към цивилни,в случая -жена с дете....

          Коментар


          • better, настъплението беше 3 месеца, от тогава до сега е все контранастъплението на ВСУ. Те имат един генерал Залужни, генерал Несменяем..до сега в нормална държава 10 пъти да бяха го подменили. Не защото само губи, а защото ПВО - то им е така разположено, че като уцелят ракета и тя пада на главите на цивилното населие и това нещо колко пъти..и не аз, а самият Арестович се възмути и се пречупи и каза един път истината и той.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Те са виртуални от компютърна игра и никога не свършват, такива танкове със снаряди могат да стрелят и по мухи.
              Иска ти се да са виртуални, ама не са. Пийй една водка в памет на изпарените орки.

              Коментар


              • Олексій Данілов

                10 ч. ·
                12 стъпки от деокупация на Крим
                Руските гаулайтерски боклуци във временно окупирания Крим имат нещо твърде счупено в истеричен z-казус - така че да плените Киев или Одеса, след което да изпадат в съветската лудост на възраждането на "кримската ги За този московски боклук искам изгодно да нарисувам до сега с широки удари, как Украйна ще деокупира Крим, къде те и такива като тях ще са цели номер едно - вечно да отблъсне нечие желание дори да погледне към Москва или да си отвори устата, преди това без да се мисли е, коментирам нещо свързано с Украйна.
                1. Въпросът за проекта и местоположението в Крим на паметника "Руски военен кораб отива при @уж" ще бъде повдигнат на обществено обсъждане. Постаментът на паметника на потъналите кораби в Севастопол може да се използва за спестяване на държавни средства (но за този град малко по-долу).
                2. Освен прокуратурата за сътрудничество и предателство, се разработва и лустрационен механизъм за лична оценка, който по-специално определя нивото на отговорност и степента на участие на конкретни лица, граждани на Украйна, жители на Крим в подкрепа на дейността на окупационните администрации, което предвижда по-конкретно ограничаване на правата за участие в избори - да избираш и да бъдеш избран.
                3. Относно държавни служители, съдии, прокурори, служители на реда и други категории лица, които към 2014 г. са били в държавата на властите на Украйна, МВР, СБУ, МОУ и др. , а след февруари 2014 г. работи в руските окупационни структури, украинските съдилища ще определят дали са подложени на наказателна отговорност. В противен случай обаче се лишават от държавни пенсии, включително и от забраната за по-нататъшна заетост за работа в держорганах и органите на местната власт на Украйна. Вълчият билет е завинаги. Предоставянето на Силите за отбрана на Украйна и разследването на важна информация, свързана с проблемите на националната сигурност, може да се превърне в основа за смек
                4. Русия или всяко друго образувание, което ще претендира за беззаконие, гарантира безусловна и пълна екстрадиция на всички заподозрени в измяна и други престъпни престъпления на лица, като граждани на Украйна и граждани на Русия, замесени във военни престъпления (международни престъпления без статут - геноцид, война извършено на територията на нашата държава като цяло и Крим в частност.
                5. Пропагандасти - журналисти, медійники и всякакви експерти, допринесли за окупацията, милитаризацията на детското образование и подбуди срещу Украйна от украинци, кримски татари и други националности - група специално внимание, чиито престъпления ще бъдат разследвани от украинците, а при необходимост от международните правоприлагащи органи конструкции. По законен начин, според присъдата на съда, ще бъдат лишени от свобода, титли, пенсионно осигуряване, имущество... чест и уважение.
                6. Гражданите на Руската федерация, които незаконно са дошли да пребивават на Кримския полуостров след февруари 2014 г., трябва незабавно да напуснат територията на Украйна в законово определен срок.
                Най-умните и умни вече започнаха да "излизат", похвално е, а другите, които все още продължават да спират, ще трябва да го направят в режима на булгаковския труд "бягат". Съветвам ви да препрочетете внимателно.
                7. Права, извършени не по украинското законодателство след февруари 2014 г., включително недвижимите имоти, се обявяват за безполезни - закон, който е в сила от 9 години. Правото на собственост остава на украинските граждани. При присвояване или национализиране имотът се връща на собствениците от обитателите. Ами важно е да се помни (! ) - къщите, апартаментите, земята и другите имоти, закупени от руските граждани в Крим, не струват повече от бъдещето на борсата или надеждата за излизане на Константинов и подобна колаборационистка измет под гаранция.
                8. Демонтира се транспортно кръстовище в гр. Керч в Автономна Република Крим, за да се осигури пълна свобода на морското море като част от програмата за обезщетение на щетите.
                9. Изпълнява се цялостна програма "Детоксикация" - неутрализиране на последиците от дългогодишната руска пропаганда върху общественото съзнание на част от населението на полуострова. В частност, използване на опита от прилагането на ефективни методи за денацификация на Германия през 40-те години, включително участие на определени групи с активна руска окупация в обществени работи по възстановяване на разрушените украински градове, процеси на ексхумация и погребване на жертви на руската агресия (за лица, такива престъпления от съда). Осигуряване на възможно най-широк достъп до информация за престъпленията на режима на Путин.
                10. Създаване на документална база от факти за руски престъпления срещу украински граждани, които са устояли на окупацията. Възстановяване на правата на украинските и кримскотатарските активисти.
                11. Незабавно освобождаване на всички граждани на Украйна, кримски татари, украинци преследвани от Руската федерация за политически мотивирани знаци от 2014 година с обезщетение за причинени морални
                12. Предвид мястото и ролята му в идеологията на расизма, система за създаване на отрицателни митове и пренаписване на историята, т.нар. „град на руската слава“ ("слава", на който по-специално е да потопиш собствения си флот, без да влизаш в битка) се преименува на „Обект No 6“. По-късно Върховната Рада на Украйна решава за новото име на града. Може да е Ахтиар.
                Подробна и законово проверена програма разработва Апарата на РНБО на Украйна с участието на широк кръг специалисти и експерти, която ще бъде представена в новото издание на Стратегията за деокупация на Крим. Крим е Украйна! В Крим живеят нашите граждани, граждани на Украйна, които чакат да се върнат у дома! Никога не сме ги забравили и няма да забравим милионите очи, които гледат с надежда и вяра към Перекопския кръстоп

                Коментар


                • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                  Изхаби 10 снаряда за 10 вати, вместо да ги подпука с бордовата картечница.
                  Те са виртуални от компютърна игра и никога не свършват, такива танкове със снаряди могат да стрелят и по мухи.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                    Е, не е голяма драма, ама предстои да стане.
                    Нищо няма да стане, компютърните мрежи отдавна изтласкаха долара от големите сделки, ползват се парите само за мерна единица и никакви пари не се превеждат, с обратни сделки стока се заменя за стока и толкова. И никой валута нова няма да се наложи, просто е станала възможна търговия без намеса на пари. Почнаха да се появяват такива обменници за стоки и хубавото е че те за разлика от банките не фалират никога. Банките както стана ясно имало вариант да събират пари и да си ги раздават на заплати.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                      Видео как украински танк стреля от упор в руски окоп!
                      https://www.actualno.com/europe/ukra...s_1940469.html
                      Изхаби 10 снаряда за 10 вати, вместо да ги подпука с бордовата картечница.

                      Коментар


                      • Другото е че САЩ са затънали в дългове заради тях, ако не са разходите на Пентагона те в момента щяха да са много добре икономически.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                          Е, и? Сринал се. Не е голяма драма. "Сринал се е" в долари и евро. Във вражески валути. Ама Бразилия НЕ Е под санкции. Не усещаш ли КАКВО ТОЧНО става?
                          Е, не е голяма драма, ама предстои да стане.

                          Коментар


                          • Pyramid, те осигуряват ББД на едни дето не ги искат да са в САЩ, просто криминали, болни мозъци.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Данилов публикува индикативен план за деокупация на Крим

                              Целият план се състои от 12 точки, ето основните точки (https://bit.ly/42Xz5tg), които Данилов е описал в него:
                              • В допълнение към наказателното преследване за колаборационизъм и държавна измяна ще бъде разработен механизъм за лична оценка, който ще забрани на такива лица да участват в избори и да бъдат избирани и др.
                              • Държавните служители, които са работили за рф от 2014 г. насам, ще бъдат преследвани по съдебен ред. Ако няма такова решение, те ще получат "вълчи билет" - забрана да работят в държавни органи и лишаване от държавни пенсии завинаги.
                              • рф или друга формация трябва да осигури безусловна и пълна екстрадиция на всички хора, заподозрени в държавна измяна и други криминални престъпления.
                              • Споразуменията, одобрени по неукраинско право след февруари 2014 г., включително за недвижими имоти, се анулират. Собствеността върху недвижимите имоти остава за украинските граждани.
                              • Кримският мост ще бъде напълно демонтиран, за да се осигури пълна свобода на корабоплаването като част от програмата за репарации.
                              • На пропагандистите и хората от медиите, работещи за рф, ще бъде обърнато специално внимание. Те също ще бъдат лишени от държавни пенсии, звания, собственост, както и от съдебно преследване, включително и международно.
                              • Руските граждани, които незаконно са дошли да живеят на Кримския полуостров след февруари 2014 г., трябва незабавно да напуснат украинската територия.
                              • Ще бъде създадена документация за престъпленията, извършени от Руската федерация срещу украинските граждани, които са се противопоставили на окупацията. Ще бъдат възстановени правата на украинските и кримскотатарските активисти.
                              • Украинците и кримските татари, преследвани от Руската федерация по политически причини от 2014 г. насам, ще бъдат незабавно освободени с обезщетение.
                              • Секретарят е предложил Севастопол да бъде преименуван. Радата възнамерява да приеме ново име по-късно, вероятно Ахтияр.
                              Тези момци, твърде рано ги напече и препече. Са изтрещиш толкова яко, си е ... съмнително "първенство".

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Белите са малоумници, явно проблема им е по рождение, генетичен..все войни и простотия, 900 бази и ще превземат с тях Света.
                                Аз не ги знам, дали осъзнават момента че, разпиляването на усилията в много направления, води до снижаване на ефективността им в основното и важното? Същото, важи и за парите: Да поддържаш стотици бази навсякъде, иска много повече усилия и пари, отколкото 10÷15 на възлови места.

                                Коментар

                                Working...
                                X