IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от petrg5s
    ....
    Рапона всички го мислят за руска подлога, а Крокодила каза, че той е вербуван към ЦРУ като е ходил на обучение в колежа „Максуел”.
    Друго, кой ще го остави да маха и слага служебни правителства, ако не беше с благословията на САЩ?
    Изборите в България се контролират от САЩ. Правят същото, в което обвиняват Русия - месят се в делата на други държави, но тяхното винаги е с „добра кауза”.
    Last edited by RUBLA; 20.04.2023, 14:33.

    Коментар


    • Я да разбуним малко кошера...
      Н.Пр. Елеонора Митрофанова при @Martin_Karbowski

      https://www.youtube.com/watch?v=4zje1sj0XOE&t=20s

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

        Според всички хора по света войните трябва да спрат, ама агресора го търсиш на грешното място. Свали си розовите очила и ще го видиш наблизо, в Москва - един психясал кръвожаден дядка и около него банда главорези, както и цял един народ от пияни орки с промити мозъци.
        Няма такова нещо, те не са агресивни, борят се за собственото си оцеляване.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Според мен войните трябва да се спрат и заедно с тях и агресивното говорене, както и да се положат усилия да се получи друг образ на колеткивния Запад - различен от този на военна сила от която трябва да се страхуват тези на другия световен полюс.
          Според всички хора по света войните трябва да спрат, ама агресора го търсиш на грешното място. Свали си розовите очила и ще го видиш наблизо, в Москва - един психясал кръвожаден дядка и около него банда главорези, както и цял един народ от пияни орки с промити мозъци.

          Коментар


          • Според мен войните трябва да се спрат и заедно с тях и агресивното говорене, както и да се положат усилия да се получи друг образ на колеткивния Запад - различен от този на военна сила от която трябва да се страхуват тези на другия световен полюс.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Ти изгледай клипа за китайската военна техника по добре, вместо да се занимаваш с глупости - мен да атакуваш.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Čína Oznámila Nejnebezpečnější Zbraň - YouTube, въбще не изглежда изостанала техникат им, много малко се знае за тяхната техника. Война между двата полюса не трябва да се случва. Запада е изостанал в областта на електрониката, той не може да произведе суровините за нея, те просто си ги купуват от там, и ако те решат да ги захранят с непречистени материали електрониката ще да се гради в посока надолу. Да я спират тази война и да променят политиката , милитаризацията не е за нас при индустрия която е зависима от доставки от Азия. Въобще с никакво нато не трябваше да се перчат, луди са че го правят. Има няколко кадъра на танковете им вътре, те превъзхождат нашите, а могат да се грабнат и да направят такива бройки каквито сигурно не бихме могли да си представим.
                Отново несвързани мисли. Започна с китайска компания, мина през YouTube, реши че запада е изостанал с електрониката, мина през липсващите суровини за интегрални схеми (явно пясък и силиции има само в Китай), мина през перченето, стигна до войната и танковете, че не могат да ги правят, ама ако се грабнат, ще ги направят - абе в 3 изречения подскачане в 10 различни теми и най-накрая никой не разбра какво има в обърканата ти психясала глава. Явно тази вечер си се напушил яко или пак си пропуснал жълтите хапчета.

                Най-големият майтап е, че не знаеш, че съвременните интегрални схеми се правят от пясък, който го има под път и над път. Пречистването на силиция го може всеки, ама болния ти мозък е решил, че го може само Китай. Ама запада бил изостанал, защото пясъка в Америка нещо се е свършил...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                  Да не стане така Украйна накрая и тя да вземе части от руската федерация след разпада и
                  Говорим отделно от Крим и 4-те анексирани.
                  Първи Април мина.

                  Коментар


                  • Čína Oznámila Nejnebezpečnější Zbraň - YouTube, въбще не изглежда изостанала техникат им, много малко се знае за тяхната техника. Война между двата полюса не трябва да се случва. Запада е изостанал в областта на електрониката, той не може да произведе суровините за нея, те просто си ги купуват от там, и ако те решат да ги захранят с непречистени материали електрониката ще да се гради в посока надолу. Да я спират тази война и да променят политиката , милитаризацията не е за нас при индустрия която е зависима от доставки от Азия. Въобще с никакво нато не трябваше да се перчат, луди са че го правят. Има няколко кадъра на танковете им вътре, те превъзхождат нашите, а могат да се грабнат и да направят такива бройки каквито сигурно не бихме могли да си представим.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Украйна: защо не наказват мъжете, бягащи от мобилизацията - Новини от Actualno, осъждани и затворници на фронта не изпращат според статията, а в началото на войната имаше статии в които пишеха че украйна освобождава затворниците си да отидат да се сражават
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Те искат да се откажат от войната и връщането на тези територийки, но просто не им дават, държат ги на хранилка с точно изчислена дажба и ако го направят на другия ден спират заплатите в цяла Украйна, защото всички са лепнати на държавната хранилка, а тя е празна и като дойде микро транша им слагат в нея.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
                          Много от крепостните новобранци изобщо не стигат до фронтовата линия. Украинците ги удрят по главите направо в тила с прецизните HIMARS. А крепостните нямат подобна артилерия и дори близка до нея. Стрелят с някакви ракети като от ВСВ, достоини за фойерверки. Къде падат никой не знае. То крепостните още не могат да се оборудват със съвременни каски, ако успяваха да убият повече украинци щяха да взимат поне техните. Тежък е живота на крепостния. Добре, че им дадоха за Великден по иконка с лика на Путин.
                          https://www.actualno.com/europe/veli...s_1951647.html
                          Много ВСУ бойци, като им подбият машините на фронта си плюят на петите и просто се укриват. Колко време ще е така ? Няма да е дълго. Докато на украинците не им се дава адекватно оръжие, а старо и кой каквото даде, другите си произвеждат някакви съвременни противотанкови тяхно производство и ги посрещат с тях Брадлитата и друга железария, затова успехи на фронта няма и няма и да имат. С чуждо оръжие е като с чужда пита кръщене и помен, просто не става.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Какви части ще вземе страна, която е фалирала и за себе си не може да се грижи ? Затова има русофили, които не могат да ви траят.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                              Единственото нещо, което ще се дели в близко бъдеще е Руската федерация- още в началото на войната го казах- Чечня и Татарстан със сигурност, а за другите републики ще видим
                              Да не стане така Украйна накрая и тя да вземе части от руската федерация след разпада и
                              Говорим отделно от Крим и 4-те анексирани.
                              Last edited by petrg5s; 19.04.2023, 22:08.

                              Коментар


                              • Много от крепостните новобранци изобщо не стигат до фронтовата линия. Украинците ги удрят по главите направо в тила с прецизните HIMARS. А крепостните нямат подобна артилерия и дори близка до нея. Стрелят с някакви ракети като от ВСВ, достоини за фойерверки. Къде падат никой не знае. То крепостните още не могат да се оборудват със съвременни каски, ако успяваха да убият повече украинци щяха да взимат поне техните. Тежък е живота на крепостния. Добре, че им дадоха за Великден по иконка с лика на Путин.
                                https://www.actualno.com/europe/veli...s_1951647.html

                                Коментар

                                Working...
                                X