IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

    В европейска и натовска страна един твоите колеги - бръснар някъФ , след всеки пост пише "Слава на Русия" и този човек нито е баннат нито е трит. Представяш ли си някой в Русия да напише "слава на Нато" в руски форум?
    Е питам, това не е ли свобода на словото?
    бетърчо , примера ти е нефелен .

    В РУСИЯ не обичат наfo и са врагове вече десетилетия !!!!

    В България обичаме Русия и сме приятели от векове . Разбира се , изключваме няколко бетърчета , гиро - миро , барбаронясали дегенерати и бабички - реститутки .

    Така че е абсолютно нормално някой в България да напише ''СЛАВА НА РУСИЯ ''
    А лично съм виждал и възхвала на упадъчния запад и джендърската му политика от петоколонници в Руски форуми !!!!
    И нищо !!!
    На глупаците , никой не обръща голямо внимание . Само аз съм великодушен , та им отговарям от време на време

    Коментар


    • Когато конфликта не носи дивиденти той угасва.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Като не искат, не искат
        Но зоната изведнъж ще нарастне много, на там върви.Там няма руски ботуш, има украински който е по жесток. Тези които сега ги подкрепят ще пострадат от самите украинци, те стават все по несговорчиви.Свикват с новата си реалност, която им носи дивиденти.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Украйна ако иска веднага може да започне процес по връщане на териториите или отделянето им в самостоятелна буферна държава. По скоро второто.Защото първото сега е трудно.
          Не иска.Иска да изгони от територията на Украйна всички миризливи руски ботуши. А може и да останат като тор завинаги в украинските земи.

          Коментар


          • Хората там са обремени от това което направиха с тях съседните държави, но времето ще помогне.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Украйна ако иска веднага може да започне процес по връщане на териториите или отделянето им в самостоятелна буферна държава. По скоро второто.Защото първото сега е трудно.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                Холандия... Марк Рюте беше принуден да подаде оставка, тъй като партията му вече няма контрол и не могат да обуздаят имиграцията.
                Рюте се опитваше да конфискува над 3000 ферми, за да освободи земя за имигрантите.
                Той ще подаде оставка като най-корумпирания и непопулярен лидер в холандската история...






                Тъпата западна европа умира , заради интересите на англосаксите и соросоидите от говедария !!!
                Да, ама Източна Европа процъфтява и за разлика от меките китки на Запад не се притесняват да ударят през ръцете ботоксовото джудже.
                Източна Европа включваща и Украйна ще се противопостави на диваците от Империята на злото и на западната либерастия.

                Коментар


                • А за писането има компютърни програми пуснати с които си пишете и спорите, няма непрокопсаници а ботове които харчат само ток и се лайкват.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Тепих Русия не процъфтява, но и другите още по сериозно прецъфтяват.Никой не процъфтява сега освен съвсем най последните които бяха , при тях има 12 процента икономически ръст.донякъде е нормално и при тях да изгрее слънцето както се казва. Русия е малко по устойчива, от другите защото това е даденост. Ето удара със санкциите го поглъща понеже има възможност да си смени партньорите и с Азия се закрепва до толкова че да са на повърхността. Това се вижда реално че се случва и то от самосебе си както се казва. САЩ не може да не си партнира с нея, нищо не се е променило.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Дубрутру ребятки, контраофанзива няма, просто рашистите правят зона на мира - оцветена в синичко вече над 80км. лентичка,
                      някои като Чуков още се мъчат с решението на интегралната и площ

                      желая леки и приятни изчисления:
                      Click image for larger version

Name:	hohotapaci.jpg
Views:	1
Size:	20.7 КБ
ID:	4087628

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение

                        Троловете масово използват "лука" на Тор за да могат да рефрешват по новинарските сайтове самички и така да си дават десетки и стотици лайкове - като ползваш браузъра Тор и гласуваш примерно с плюсче за нещо и рефрешнеш/презаредиш, ти позволява пак да гласуваш - и точно така правят троловете и руските хибридни атаки и се опитват да повлияват на общественото мнение в коментарите под новините. Решението е наистина много просто - да се изисква регистрация за писане и да се премахнат всякакви звездички, плюсчета и харесвания на коментари и новини - тогава ще се загуби цялата им плява, докато не стане имат шанс да повлияват на мнението на хората с ниско IQ, които не знаят всичко това и как ги манипулира Кремъл чрез всеки втори бг сайт.
                        Тогава проблемът си е на Европа.
                        Щом може Кремъл да наеме 50 непрокопсаника по цял ден да пишат от 1000-та си профили как в Русия със закон няма бедни, как всичките се чудят какво да си правят пенсиите и как в Германия нагъват хамстерите си поради липса на братвурсти, значи можеше и Европа.
                        "Да, ама не!", по думите на Петко Бочаров.

                        Година и половина след началото на нападението на Путин над Европа отваряш един дир.бг и цялата му коментарна секция е като конгрес на КПСС - Русия побеждава, Русия процъфтява, западняците ловят катерици по парковете, за да преживяват.

                        А общественото мнение у нас се формира в групи и страници в Интернет от доста време. Това "Дигиталната" Мара Габриел и всичките НПО-откачалки тотално го проспаха и накрая от толкова цифровизация подариха Фейсбука на ей такива като Дичка и Каролина.

                        За едно е прав Бръснаря - наистина руснаците по-добре разбират българите. Затова и знаят много по-добре как да тровят обществената обстановка. Ювелирно им се получи, признавам.

                        ​​​​​​

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от cyclop

                          За компютър чувал ли си. Едни кутии и има към тях телевизор, на който виждаш интернета
                          Анатема! это фащианское !!! Никой православен не се изкушава от Дявола!!!

                          пп
                          гледам бръснарина неграмотен, че българския президент не пее в хора, който казва България къде дава оръжие

                          Коментар


                          • Аз възхвала на западния дефектен модел не съм виждал, нито от западняци, нито от руснаци. Всички нормални го плюят освен тези които са с кокала в уста , сиреч властите без значение кои. А хората са недоволни, ами така е не може да си доволен че изчезваш. А вече създават проблеми за да ориентират погледа на обществата в посока различна от промяна на начина на управление. Това внушение че системата зависи от личностите, не зависи ...системата си е система и налага правилата и законите си над всеки. А тя е станала доста лоша.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Холандия... Марк Рюте беше принуден да подаде оставка, тъй като партията му вече няма контрол и не могат да обуздаят имиграцията.
                              Рюте се опитваше да конфискува над 3000 ферми, за да освободи земя за имигрантите.
                              Той ще подаде оставка като най-корумпирания и непопулярен лидер в холандската история...






                              Тъпата западна европа умира , заради интересите на англосаксите и соросоидите от говедария !!!

                              Коментар


                              • Путин погрешно вярва, че Съединените щати и членовете на НАТО се управляват от разумни правителства, готови да си сътрудничат с Русия за взаимна изгода. Вместо това Путин научи, че САЩ и НАТО никога не са имали намерение да бъдат приятелски партньори с Русия. Това, което искаха, беше послушен и контролируем мъпет, като Елцин, който да им позволи да ограбят страната чисто. Русия е мишена, нещо за експлоатиране и завладяване, земя на баснословно богатство, огромен запас от месо за мултинационалните корпоративни паразити и техните акционери. Вашингтонските психопати планираха да постигнат превземането на суверенната руска държава, като подкрепят насилственото и изпълнено с омраза националистическо движение в Украйна. Движението е продължение на нещо, което САЩ продължават да тлеят под земята от 50-те години на миналия век, пета колона между поколенията от протонацисти, почитащи Бандера. Това е SOP за Съединените щати, които сеят конфликти сред съседите на Русия, хвърлят подкрепа за враговете й , поддържат граничните пожари постоянно запалени и кървят държавата.
                                Чечня и Грузия, са предишни примери за конфликти, подклаждани от САЩ.
                                Това беше работата на психопатката Нуланд, да хвърли милиарди долари финансова подкрепа зад крайнодесните националистически групи в Украйна, докато ги маскира като прозападна, проевропейска „революция“. Увеличете броя, дайте им обучители и ресурси от НАТО, въоръжете ги до зъби, след това просто седнете и ги гледайте да правят това, което е естествено за насилствените, омразни нацисти. Поради липса на по-добър термин Украйна беше „нуландизирана“. В очите на вашингтонските психопати това беше идеалното решение за превземане на руската държава. Животът на нито един американец или натовец не би трябвало да бъде рискуван, само разходните украинци и наемници ще намерят смъртта си. Класическа прокси сила, с която да се размножават и провокират конфликти, и в крайна сметка да се осигури „руска агресия“.
                                Грешката, която направиха САЩ и НАТО, беше, че не разбраха колко силна всъщност е Русия, че има всички необходими способности, за да защити стратегическите си интереси. Няма решение за запазване на руския суверенитет, което да не включва заличаването на всеки един националист в Украйна. Всички сили на НАТО, които направят грешката да бъдат привлечени в Украйна, също ще бъдат унищожени. Русия може да го направи, тя има ресурсите, персонала, индустриите и съюзниците да произвежда практически неограничени количества оръжия и доставки. Вашингтонските психопати наистина вярват, че могат да "обезкървят" Русия, но всичко, което успяват да направят, е да обезкървят Украйна и НАТО.
                                Гарантирано, вашингтонските психопати са достатъчно алчни и отчаяни, за да продължат да подхранват неуспешен опит за сваляне на руската държава. Руснаците никога не са били по-обединени зад кауза. САЩ и техният влекач Обединеното кралство ще продължат да ескалират по какъвто и да е начин, натискайки и подтиквайки държавите-членки да кашлят, докато не остане място за ескалация. В крайна сметка няма да има никаква печалба за САЩ и васалите, освен краткотрайна оргия на „конфликтния капитализъм“, с която да обогатят няколко богати акционери във военно-промишления и конгресен комплекс.





                                СЛАВА на РУСИЯ !!

                                Коментар

                                Working...
                                X