Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Историята е в това, че големите пари отиват при търсените и предлагани продукти и услуги, за които, няма равностойна замяна. Русия, ако още някой не е разбрал, НЕ Е "комунистическа", а примитивно дива капиталистическа държава с висок дял държавен капитализъм, като НЕвисокотехнологичните отрасли, са на остатъчен принцип. Явно, трябва яко осъзнаване.
На обикновените руснаци им се внушава някаква идея за величие на държавата и те кълват, докато тарикатите ги грабят.Last edited by Vergil1975; 18.04.2025, 17:00.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ясно, Асен Василев е виновен да не е готова "Струма", а Киро - за аварията в Чернобил.
Най-добре да си починеш малко на тоя Сандански, преди да си подарил половин Европа на руснаците, "щото имали ракети".
- Друг въпрос, дали той изобщо го иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Откога станахме част от войната? Нали бяха копейкини приказки това за колективния запад? А сега де? Иначе конкретно заради умнокрасивата измет с кака кокорка начело сега нямаме магистрала и вися вече трети час около
симитли на път за имота ми в Сандански. Тука е така
колкото до войната, единственият шанс на Украйна е пълномащабно включване на ЕС във войната, трета световна и поне да измрем всички за техния кеф - честито на идиотите
Най-добре да си починеш малко на тоя Сандански, преди да си подарил половин Европа на руснаците, "щото имали ракети".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Агро, не го слушай Тодор, той на Запад не е стъпвал, напълно съзнателно се държи част от населението неграмотна и изпростяла, дори се продуцира специална култура като за тях. Организирано, замислено и дори пари са наляти за да се прави. В Русия го няма това нещо. Запада може да си събере материала подготвен за тази цел и да ти засилят на война, но е ясно украинците като ги видят и усетят как са оформени тези западняци как ще им реагират. Направо ще върнат Украйна при Русия.Last edited by supertrader; 18.04.2025, 15:53.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Това едва ли има някой на който да не му е ясно. Само бих искал тълкуване на този термин,, държавен капитализъм"
Коментар
-
Аз също съм наясно как стоят нещата. По твоята логика ти представи доказателства за да подредиш мислите си по-ясно под капака. Аз не чувствам нужда.
Коментар
-
Историята е в това, че големите пари отиват при търсените и предлагани продукти и услуги, за които, няма равностойна замяна. Русия, ако още някой не е разбрал, НЕ Е "комунистическа", а примитивно дива капиталистическа държава с висок дял държавен капитализъм, като НЕвисокотехнологичните отрасли, са на остатъчен принцип. Явно, трябва яко осъзнаване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ това, за "промитите мозъци", е твърдение на не по-малко промит мозък,който обаче, няма да си признае. Защото така му харесва.
- 1 like
Коментар
-
Аз нямам нужда, наясно съм как стоят нещата. Попитах, т.к.търсенето на доказателства дисциплини работа мозъка и подрежда собствените мисли по-ясно под капака. Та, за теб, за твоя.полза помолих. Повтарям, аз не чувствам нужда. И така съм си добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Путин готвеше блицкриг-бърза война и изобщо не е мислил, че войната ще стане толкова мащабна.Аз съм последния човек на света, който ще го защитава, но в случая няма план руснаците извън големите градове да се държат бедни ,за да са пушечно месо.Други са причините и на основно място корупцията и липсата на инвестиции.
Коментар
-
Корупцията и олигарсите са средство за постигането на тази цел, не са причината.
Коментар
Коментар