IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Коментар


    • Експертите за АЕЦ Запорожие: „Приближихме се много близо до възникването на ядрена катастрофа“

      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Вирусное видео на Украине в последние дни - в украинской столице есть одна традиция: если погибает киевлянин, то в его честь устанавливают маленький желто-голубой флаг. Был огородик, а стало целое поле

        https://ok.ru/video/6939487439488

        Коментар


        • БАшкиров и петров са ходили да пушат на непозволени места

          В США загорелся главный завод по производству самых важных для Украины 155-мм снарядов

          Сегодня, 04:28

          Горит крупнейший завод боеприпасов в Скрэнтоне (Пенсильвания). Он является важной частью промышленности США по производству различных боеприпасов.


          "Один из самых важных боеприпасов войны (155 мм снаряды) на Украине производится на историческом заводе, куда на поездах доставляются тонны стальных прутков для изготовления артиллерийских снарядов, которых Киеву не хватает, и которые США не могут производить достаточно быстро", - ранее писали СМИ США.

          "Завод армейских боеприпасов в Скрэнтоне находится в авангарде многомиллиардного плана Пентагона по модернизации и ускорению производства боеприпасов и оборудования не только для поддержки Украины, но и для того, чтобы быть готовым к потенциальному конфликту с Китаем".

          https://news-kiev.ru/incident/2024/04/16/333996.html

          Коментар


          • Онези бързи пари които американските големи компании за природен газ изкараха като се наду цената до 3000 и повече, ще бъдат последните големи пари които са изкарали. Русия ще направи петролния и газовия бизнес свръхнискодоходен, т.е. да се приготвят да фалират.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • mirodes, никога не щурмуват укрепени позиции, защо мислиш са тези разрушения - разрушават всичко което става за прикритие. После защо градовете били разрушени - защото се ползват за прикритие сградите и всичко. При руската страна има командири с тях на място, във ВСУ не е така и те се оплакват от много приятелски огън, стрелят по своите.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Ето ви малко пропаганда, и да видим, какво ще разберете : https://youtu.be/68hRCTDO7vk?si=qY0c_MwwqVrjeAwB
                Нищо същественно, пропаганда. На руснаците им е ясно че САЩ искат да натресат проблемите си на другите, но като минава време те се изострят и плановете им се развалят. Само за това. Когато избият вътрешните проблеми в САЩ и се появят на първа страница, те сами ще се откажат да създават проблеми навън защото те ще усилят вътрешните им проблеми.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • ratten, макетата са абсолютно същите галоши. Украинците по будните просто използваха ситуацията за да духнат. Няколко пъти съм случвал на клипчета пуснати от духнали украинци като казаха че ще ги връщат насила и в общи линии псуваха властите в Украйна, един дори говореше - аз ви знам че сте същите феодали които 100 години разсипвате народа, знаете ли как живеят хората ? Представяш ли си във Франция да им затворят границите и да ги мобилизират с бой ? Веднага франсетата ще пуснат в употреба изобретението на Гилотен и ще свалят властта. Те франсетата затова дърпаха напред, защото не са овце.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                    Мен ми е мъчно много за украинците. В Тик-Ток си ми излизат клипове в памет на загиналите - нормални мъже, със семейства, с хобита, добре изглеждащи, с къщи, с коли, с мечти, били са на едни милимунда от това да са още едни поляци или чехи. Уж близо, пък толкова далеч...
                    Ето. Нещата не са били толкова трудни за разбиране. Браво.

                    Коментар


                    • Ето ви малко пропаганда, и да видим, какво ще разберете : https://youtu.be/68hRCTDO7vk?si=qY0c_MwwqVrjeAwB

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                        целта е денацификация - ака унищожаване т.е ИЗТРЕПВАНЕ на военните формирование.
                        Сваляне на режима няма да свърши работа. Той Путин така си мислеше, че отвътре ще го свалят пред угрозата да разрушат Киев ама усраинците тъпи. Сега бавно и методично ги изтрепва до последния ФАШИСТ, до 9-то коляно и помен да не остане от тях.
                        Отделно ейропа в киреча - неочаквано добра комбинация. Не усрайна а йеропа ще се МОЛИ на Путин. Дано благоволи да спаси християнството
                        калпав матрЯл са укрите
                        хем калпав, хем вийнствен
                        а като бонус и най-корумпиран
                        саш и с милиция да търсят, няма да намерят по-подходящи
                        даже макетата не са толко прости
                        препоръка е

                        Коментар


                        • Тя Украйна е като при нас Македония, ние нямаме никакви намерения да правим нещо спрямо тях, а те постоянно говорят че сме им пречката в живота, искаме да ги нападнем и поробим. Така властите там обясняват на овцете причината за лошата им ситуация в псевдодържавата, а не че те ги крадат и управляват със сопата и гегата. Украйна е абсолютно същото нещо, Русия ги е тъпкала със суровини на нищожни цени с надеждата да почнат да говорят добри неща за нея, но крадливите управляващи в Украйна са обяснявали на стадото което живее в крайна бедност че това Русия им го прави, иваче щели да бъдат поне като Франция.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Click image for larger version

Name:	PasmEh.jpg
Views:	1
Size:	45.7 КБ
ID:	4172915

                            Коментар


                            • bota156, това за денацификацията е за пред публиката и демилитаризацията. Просто като сложиха Байдън и Зеленски му се обади и онзи каза че ще го подкрепи да нападне Донбас да го връщат в Украйна. А на тях никак не им се ще да го разбият, те са правили много неща там през тези 10 години - пътища, те онези пътища нямат, само главните и всичко друго е като бомба е паднала.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                                Викаш украинската армия е анархия. Тогава руснаците са пълни идиоти щом не можаха да превземат Киев или друг голям град с изключение на Херсон.Ама и оттам избягаха.
                                целта е денацификация - ака унищожаване т.е ИЗТРЕПВАНЕ на военните формирование.
                                Сваляне на режима няма да свърши работа. Той Путин така си мислеше, че отвътре ще го свалят пред угрозата да разрушат Киев ама усраинците тъпи. Сега бавно и методично ги изтрепва до последния ФАШИСТ, до 9-то коляно и помен да не остане от тях.
                                Отделно ейропа в киреча - неочаквано добра комбинация. Не усрайна а йеропа ще се МОЛИ на Путин. Дано благоволи да спаси християнството
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X