IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
    Антики,но все пак...

    Да се смята с изпарения екипаж.

    ...измежду които, близо 4500, бяха на въоръжение в украинската армия. "Руски" са по произход, направени в Уралвагонзавод.

    Коментар


    • Украинските машини които са ударени колко са ? Същата работа. При симетрична война Русия която е по голяма ще остане с армия, а Украйна без армия. Същото е като да се бият две флотилии примерно с 35 кораба и другата със 150 кораба. Едните ше имат унищожени 35 кораба и другите 35, но едната ще остане без кораби. Украйна я самоубиват, но те не се усещат и са като овце - каквито глупости им говорят по телевизора им вярват.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Антики,но все пак...

        Да се смята с изпарения екипаж.

        Коментар


        • Както не са станали СССР, така няма да станат и НАТО, няма да пуснат американците да си направят военни бази в самия Китай. Особенно след събитията с Русия.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Защото са различни от нас, защото американците където сега доминира европейската култура, руснаците ..европейците могат да живеят по едни закони, докато при тях просто не може. Те ако могат да си променят законите биха го направили, но не могат. Там в Азията нали виждате - паднал някой на улицата и всички най спокойто си минават покрай него и никой няма да му помогне, някой блъска пешеходец с колата си и се връща да го доубие. Който иска да се обедини с тях - да отиде да живее там при тях. 99% от нас няма да могат. Категориите ни са обърнати - противоположни за някои неща напълно и не си мислете че ще се промени, при тях това нещо работи и обществото им живее и функционира по този начин добре.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

              Мокрите сънища на всяко комуне.
              А защо пък Китай да не влезе в НАТО - яко блокират на тоя въпрос щото как Маджурия не става "СССР" е една много интересна история...

              Коментар


              • AMG2023, това са мокрите сънища на НАТО, не са моите..НАТО е комуне. Реалистично е - Китай има индустриален капацитет който надхвърля в много пъти този на страните от НАТО, защото те печатат пари с които плащат китайски стоки и нищо не предоставят в тяхна замяна вече на Китай. Войната е между индустрии, съвременните войни са индустриални - който може да произведе повече оръжие ще я спечели. Комунетата от НАТО това си мечтаят - Китай със сила да смачка Запада както го наричат, защото искат да асоциират САЩ със Западна Европа, но САЩ не са на Запад нито са в Западна Европа. И така до Световен китайски или азиатски цар.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Ако НАТО продължи в конфликта ще се намеси Китай и ще си имат работа с Русия плюс Китай. Русия би могла да разработи и сподели с Китай оръжия с който китайците ще унищожат армията на САЩ.
                  Мокрите сънища на всяко комуне.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                    Определено след 35 години демокрация се возим в много повече и по-добри коли от преди. Много семейства имат по две. За това, че комунизмът ни завря в миша дупка и имаме много път да извървим, за да настигнем Европа, не ти е виновна демокрацията. Щяхме да се справяме много по-добре ако все още не ни управляваха разни ДС кадровици.
                    ...ДС са отдавна или пенсионери, или покойници, или и двете. А това, къде си се завирал, едва ли "комунизмът" ти е виновен. Природа ще да е, по-скоро. Естество на нещата. Естествено е, мишоците да са по дупките.
                    Last edited by RUBLA; 04.04.2024, 12:40. Причина: Спазвайте добрия тон!

                    Коментар


                    • Китай няма да строи в чужбина, предпочитат техните строители да строят там и ще отказват предложения. Така че руснаците и украинците сами ще си строят това събореното. Те бяха започнали да пускат техни фирми да строят в САЩ, но сигурно ще ги спират и няма да им дават. Освен да отидат западняци да им строят, поляци може да включат защото още не са се усетили.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение

                        Е то тук в БГ след 35 години демокрация сме богати.и всеки се вози в нова кола.
                        Чуй го Akaдемикът, дава определение за средна класа, което ние българите покриваме над 50% (за 20г. да можеш да отделяш 30% от доходите си и тази сума да е достатъчна за масови 25кв.м. жилищна площ)
                        Та този нисък за мен критерий, не го покриват 75% от руснаците ..... в държава имаща практически всичко, освен умен добронамерен към руснаците цар

                        Коментар



                        • Спад на производство на бензина в европейската част на русия: 30%

                          Коментар


                          • satz, в Алабуга два дрона са ударили общежития с ученици, тези дронове с които украинците се хвалеха че летят на далече. Там голяма част от малките деца - учениците са украинчета, от тези които Путин открадна. Едното ударено общежитие е само с такива деца.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Дачии само има които са купени нови и други по нови местно производство да - от 2 се прави една нова на 2-3 години.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Боклуците на това казват военна цел:





                                Коментар

                                Working...
                                X