Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Жожито го сготвиха този път по неговите рецепти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSelena, едва ли на Русия и трябват още въглища чак толкова много изкопаеми. Те имат територии с поледни изкопаеми които се обезлюдяват, кюмюрджиите се оказват по ценни от кюмюра. Население им трябва, но това сега при всички умни бели държави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSelena, едва ли на Русия и трябват още въглища чак толкова много изкопаеми. Те имат територии с поледни изкопаеми които се обезлюдяват, кюмюрджиите се оказват по ценни от кюмюра. Население им трябва, но това сега при всички умни бели държави.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Виж сега, нещата не са толкова прости. Путин гарира камионите си на границата и може да ги държи там с години, но ние не трябва да стоим със скръстени ръце а по най бързия начин да започнем изграждането на огромни психо диспансери иначе къде ще се побере толкова изкрйзил народ.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
И аз така мисля, а пък памперини е зает да псува локалните журналя кучи синове, т.е., Както е казал Шекспир: много шум за нищо.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Виж сега, нещата не са толкова прости. Путин гарира камионите си на границата и може да ги държи там с години, но ние не трябва да стоим със скръстени ръце а по най бързия начин да започнем изграждането на огромни психо диспансери иначе къде ще се побере толкова изкрйзил народ.
Не мисля, че ще стане нещо. И за двете страни е удобно да дрънкат оръжия за вътрешна политическа употреба.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
И аз така мисля, а пък памперини е зает да псува локалните журналя кучи синове, т.е., Както е казал Шекспир: много шум за нищо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Модератор не разбирам защо търпиш подобни откачалки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Няма да нахълтат НИКОГА,защото това ще е самоубийство за Русия и за Путин.Нямат никакъв интерес.Могат само да претърпят катастрофални загуби !
Русия е едно икономическо джудже и само притежанието на ядрено оръжие им е силата.Нищо друго ! Но и сила,която използват по перфектен начин,няма как да им се отрече.Но тук в Украйна,Запада ги е хванал за топчиците и няма мърдане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Във връзка с по-долният ми пост, жижито не нападйот.
Коментар
-
Във връзка с по-долният ми пост, жижито не нападйот.
- 1 like
Коментар
Коментар