Аз пък не виждам нито руснаците, нито американците да могат нещо да направят..нещо са влезли във филм. Да не вземат обстоятелствата да ги изкарат. В момента ако се случва нещо, то е в Канада и е това че са се вдигнали хората които политиците им не знам как са си представили че ще могат да заживеят на фотосинтеза.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Виж това не знам, но знам, че с един куршум могат да се убият два заека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Жожито го сготвиха този път по неговите рецепти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSelena, едва ли на Русия и трябват още въглища чак толкова много изкопаеми. Те имат територии с поледни изкопаеми които се обезлюдяват, кюмюрджиите се оказват по ценни от кюмюра. Население им трябва, но това сега при всички умни бели държави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSelena, едва ли на Русия и трябват още въглища чак толкова много изкопаеми. Те имат територии с поледни изкопаеми които се обезлюдяват, кюмюрджиите се оказват по ценни от кюмюра. Население им трябва, но това сега при всички умни бели държави.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Виж сега, нещата не са толкова прости. Путин гарира камионите си на границата и може да ги държи там с години, но ние не трябва да стоим със скръстени ръце а по най бързия начин да започнем изграждането на огромни психо диспансери иначе къде ще се побере толкова изкрйзил народ.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
И аз така мисля, а пък памперини е зает да псува локалните журналя кучи синове, т.е., Както е казал Шекспир: много шум за нищо.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Виж сега, нещата не са толкова прости. Путин гарира камионите си на границата и може да ги държи там с години, но ние не трябва да стоим със скръстени ръце а по най бързия начин да започнем изграждането на огромни психо диспансери иначе къде ще се побере толкова изкрйзил народ.
Не мисля, че ще стане нещо. И за двете страни е удобно да дрънкат оръжия за вътрешна политическа употреба.
- 1 like
Коментар
-
И аз така мисля, а пък памперини е зает да псува локалните журналя кучи синове, т.е., Както е казал Шекспир: много шум за нищо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Модератор не разбирам защо търпиш подобни откачалки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Няма да нахълтат НИКОГА,защото това ще е самоубийство за Русия и за Путин.Нямат никакъв интерес.Могат само да претърпят катастрофални загуби !
Русия е едно икономическо джудже и само притежанието на ядрено оръжие им е силата.Нищо друго ! Но и сила,която използват по перфектен начин,няма как да им се отрече.Но тук в Украйна,Запада ги е хванал за топчиците и няма мърдане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Във връзка с по-долният ми пост, жижито не нападйот.
Коментар
Коментар