IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
    Всички руски олигарси да си ходят вкъщи заедно с мръсните си пари ...
    Аааа, тук не позна
    Крадените мръсни пари бъдещият Президент на Русия Алексей Навалний
    ще ги даде на Украинците като репарации, след като погребе Путлер

Коментар

• „Горивата у нас ще достигнат 6-7 лева за литър, ако Путин изпълни заканата си и вдигне цената на руския петрол на 300 долара за барел на световните борси“. Тази стряскаща прогноза направи пред „24 часа“ председателят на Асоциацията на производителите, вносителите и търговците на горива Иван Кашилски.

glasove.com
      Петролен шеф: Ако Путин изпълни заканата си, горивата у нас ще стигнат 6-7 лв. за литър | Glasove.com
      „горивата у нас ще достигнат 6-7 лева за литър, ако путин изпълни заканата си и вдигне цената на руския петрол на 300 долара за барел на световните борси“. тази стряск....

Коментар

• СЛАВЧО ВЕЛКОВ:
        Обърнаха тв предавания в пропагандни гнезда на ястреби-войнолюбци, които обаче не искат да воюват на терен - там се стреля, уверявам ви, бил съм неведнъж по такива места. Ето ви и нагледен пример от български медии, днес 08.03.2022г. Украинската армия била унищожила 12000 руски войници, 49 самолета, 80 вертолета(вчера бяха 49), 303 танка, над 1200 бойни машини, безброй артилерия, ракетни установки, транспорт...
        Ами,че те са ги размазали! Създава се впечатление, че украинците са пред Москва и след броени дни Русия ще се предаде.
        Но защо тогава вече над 1.5 млн. бежанци напускат страната си? Бягат от близката победа,ли

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Пленные российские военнослужащие рассказали, как 23-го февраля им отдали приказ нападать на Украину.
          БАрби разбирам че смяташ тук пишещите за идиоти, но най вероятно не е така. А тази глупост която си пуснал говори лошо за теб- пропаганда и няма връзка с главната ти щаб-квартира. Като те побият малко - ще кажеш всичко каквото ти кажат

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Ами лондонската и нея я затвориха. Там какво ще правим
            Е това е руската пропаганда и дезинформация .Затворена ти е тиквата

Коментар

Да бе, да Я повтори пак, руска подлога
              .
              Symbol Name Last Change Date
              ^CAC CAC40 6207.20 -2.83% -180.63 17:36
              ^DAX DAX 13442.10 -2.93% -405.83 17:36
              ^FMIB FTSE MIB 22886.69 -4.20% -1002.80 17:36
              ^FTM FTSE250 19955.55 -0.57% -113.65 17:40
              ^RTS RTS 936.94 Feb 25
              ^SOFIX SOFIX 570.40 -1.01% -5.83 16:15

Коментар

Отворете вашата да видим коя ще е по-надолу
                Отговора ти е в стил- защо биете негрите

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Понеже постоянно се споменава тази Либия реших да видя за какво аджеба избощо става дума. А! No-fly zone. Страшна работа. И най-любпитното, нито един свален натовски самолет. Обощо взето, Русия, Либия - все тая. За нищо не стават във военно отношение. Но Путин поне си има красная кнопка. Която обаче няма да го спаси.
                  FONT]
                  Може ли да обясниш защо говедарите се отказаха от полските самолети? Вчера импотента беша правил някакви анализи че видиш ли независимо че има война в украйна нато можело да удари някой руски самолет и да му се размине. Може ли пак да помислиш

Коментар

Отворете вашата да видим коя ще е по-надолу

Коментар

Хахахаха, путин им каза- върнете всичко в русия- щом не щат да ходят да просят. А така като ги санкционира един по един ще има повече хартии да подписва- това е мастило и хартия- платени от държавата- мисли дядото за бизнеса
                      Тук сме на едно мнение с теб по всички въпроси: 1) Всички руски олигарси да си ходят вкъщи заедно с мръсните си пари и 2) ЕС да пести хартията като санкционира всички руснаци, а не да ги изрежда един по един, ден след ден, защото така джунглата на Амазонка няма да им стигне

Коментар

• Очень интересное сообщение от главы Николаевской ОГА. Виталий Ким рассказал о проблеме, в которую попали русские оккупанты. И предложил им вариант.

По его данным, проблема у русских, которые стоят на границе Херсонской и Николаевской областей. Исходя из общения с нашими военными ситуация у русских там следующая: нападать они не хотят. Они считают, что их обманули, мол сказали, что это учения, и т.п.

Но и назад они вернуться не могут. Потому что им сказали, что будут расстреливать при отступлении. В итоге они по селам стоят, и ни туда и ни сюда.

Коментар

Не може да се каже, надолу ли е нагоре ли е. Борсата ви от две седмици е затворена. Отворете я и търговията ще покаже посоката

Коментар

• Пленные российские военнослужащие рассказали, как 23-го февраля им отдали приказ нападать на Украину.

Об этом они сказали на пресс-конференции в Киеве.

Пленный Сергей Галкин из 15-й отдельной мотострелковой бригады рассказал, что 23 февраля его бригада прибыла в Курскую область (граничит с Сумской областью в Украине).

"23-го числа примерно в 10 часов утра командир бригады подполковник Марушкин, построив весь личный состав… На общем построении довел приказ верховного главнокомандующего, президента Российской Федерации Владимира Путина о наступлении на Украину, захвате столицы – Киева, а также защите якобы населения от фашизма и тирании, которые присутствуют в Украину", - сказал он.

При этом, заверяет Галкин, изначально им сказали, что они едут на совместные с Беларусью учения.

По его словам, командиры роты отобрали у военнослужащих телефоны и документы.

"Примерно в районе 11 часов ночи командир роты капитан Сарайкин построил роту около машин, раздал нам красные повязки, чтобы мы их привязали на левую ногу и левую руку… В 4 часа утра нас подняли, все по машинам, какие-то подразделения нашей бригады уже уехали вперед", - рассказал Галкин.

В частности, вперед, отметил он, выехала 21-я "тяжелая" мотострелковая бригада, в которой были танки и артиллерия.

"Они уехали вперед, мы выдвинулись за ними… Приближаясь к пограничному посту, так как первой прошла уже "тяжелая" бригада, мы увидели, что пост был весь разбит, там находились убитые украинские военные, валялись украинские флаги", - сказал Галкин и добавил, что так они поняли, что заехали на территорию Украины.

Позже они вошли в Черниговскую область. Местные жители, которых они встречали, призывали российских военных убираться домой.

"В радиоэфире ночью, примерно в два часа ночи, мы услышали, что 15-ю отдельную мотострелковую бригаду, нашу бригад, полностью… Они застряли в болотах, увязли. Начался у них обстрел. Бригаду полностью разбили" - рассказал Галин.

Так, добавил он, командир их взвода принял решение "отступать домой". Через несколько дней по дороге их встретило местное население, завязалась перестрелка и российские военнослужащие решили сдаваться.

На вопрос, какие подразделения вместе с их, заходили захватывать Украину, Галкин рассказал, что помимо 15-й отдельной мотострелковой бригады также в Украину зашли 385-я артиллерийская бригада, 92-я ракетная бригада, 21-я "тяжелая" мотострелковая бригада, а также рота спецназа Главного разведывательного управления.

Участие в пресс-конференции также приняли пленные военнослужащие 15-й отдельной мотострелковой бригады Владимир Рассказов, Александр Яковчук, Сергей Блажко, Максим Черник, Денис Николаев и Максим Демьянов.

Демьянов рассказал, что их бригада ранее принимала участие в захвате Крыма, а также воевала в Сирии.

Пленные извинились перед гражданами Украины и призвали других российских военнослужащих отказываться идти в Украину. Кроме того, они выразили готовность выступить против власти России.

"Своему главнокомандующему хочу сказать, чтобы он прекратил воздействовать на Украину своим террористическим актом. Потому что, когда мы вернемся, мы встанем против него", - сказал Рассказов.

Яковчук добавил: "Своему руководству хочу сказать, что я сожалею, что пошел с войной на Украину, что когда я приеду домой, пойду против своей власти, против Путина", а Блажко заверил, что пленные признают свою вину, и понимают, что они военные преступники.

В свою очередь Галкин заявил: "Своему руководству наших воинских частей я хотел бы сказать, что они поступили подло. Они поступили по отношению к нам предательски… Армия предназначена для защиты своего государства, но не для нападения на другое".

Он призвал российскую армию и всех здравомыслящих людей в России сложить оружие, "чтобы это не продолжалось, чтобы президент Российской Федерации Владимир Путин прекратил дальнейшие боевые действия, прекратил бомбежку, прекратил посылать сюда военнослужащих своей армии для уничтожения мирного населения, детей, для нанесения авиабомбовых ударов".

Также Черник заявил, что "никаких тут, как нам говорили, фашистов или гнета народа украинского нет". Он призвал российских военнослужащих одуматься и сложить оружие.

"Здесь нету ни фашистов, никаких злодеев. Мы воюем против мирной нации, которая жила прекрасно и жила бы еще - без нас", - подчеркнул он.

Кроме того, Черник добавил: "Верховному главнокомандующему хочу сказать, что долго все вот это замалчивать и прятать не получится. Таких, как нас, пацанов здесь очень много. Рано или поздно они вернутся домой. И рано или поздно у народа лопнет терпение, и народ возьмется за оружие, дабы свергнуть такое правительство, которое своих пацанов обманным путем бросает как пушечно мясо".

Также участникам пресс-конференции задали вопрос, что они чувствовали, когда стреляли в мирных жителей Украины, и как это - убивать маленьких детей. На этот вопрос они толком не могли ответить, лишь отметив, что это "бесчеловечно", и что "ужасно, когда происходят такие вещи".

"В этой ситуации мы - фашисты", - сказал Черник.

Как ранее сообщал УНИАН, российские военные,
                            захваченные в плен в Украине, заявили, что
                            после возвращения на родину пойдут против Путина.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Российское скот-ТВ продолжает безбожно врать, продолжая утверждать, что в роддоме находились украинские военные!
                              Я някоя снимка?? Ако нацитата са сложили някой град до болницата което е напълно в техен стил разбира се че ще я издялкат

Коментар

хайдееееееееее както казах ф ос.............
                                Вършали са, да, но си пропуснал най-важното - онова от човешка гледна точка - брой на труповете, които са оставили след себе си.
                                Защото например само един Сталин е избил десетки милиони не от врага, а от своите си!

Коментар

Working...
                                X