Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Руски ботуш + китайски диктат мерси, въобще не ни трябват, нито краварите. Европа трябва да върви по свой път и да лавира, както и България.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Май само Франция има ядрено оръжие от държави в ЕС.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Магарето казва на тигъра:
- Тревата е синя.
Тигърът отговаря:
- Не, тревата е зелена.
Спорът ескалира и двамата решават да го предадат на арбитража на лъва, „краля“ на джунглата. Много преди да стигне до поляната, където почива лъвът, магарето започва да плаче:
- Ваше височество, тревата не е ли синя?
Лъвът отговаря:
- Наистина тревата е синя.
Магарето се втурва и настоява:
- Тигърът не е съгласен с мен, той ми противоречи и това ме дразни. Моля, накажете го!
Тогава лъвът заявява:
- Тигърът ще бъде наказан с 5 години мълчание.
Магарето започва да скача щастливо и продължава пътя си, щастливо и повтаряйки:
- Тревата е синя... тревата е синя...
Тигърът приема наказанието си, но иска обяснение от лъва:
- Ваше височество, защо ме наказахте? Все пак тревата не е ли зелена?
Лъвът му казал:
- Наистина тревата е зелена.
Тигърът, изненадан, го пита:
- Тогава защо ме наказваш???
Лъвът му обяснява:
- Няма нищо общо с това дали тревата е синя или зелена. Вашето наказание идва от факта, че не е възможно смело и интелигентно същество като вас да губи времето си в спор с луд и фанатик, който не се интересува от истината или реалността, а само от победата на своите вярвания и илюзиите си . Никога не губете време с аргументи, които нямат смисъл... Има хора, които, каквито и доказателства да им бъдат представени, не са в състояние да разберат. А други, заслепени от егото си, омразата и негодуванието си, никога няма да искат само едно: да бъдат прави, дори и да грешат.
Но когато невежеството крещи, интелигентността мълчи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Това пак е под давление на американците си мисля.Last edited by vikhunter; 19.02.2022, 12:20.
- 1 like
Коментар
-
Не. Просто КГБ-ейците в Кремъл вече не ги искат вътре в Русия. За тях войната е начин да укрепят властта си.
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ако Руснаците искаха войната , отдавна Украйна щяхме да сме я забравили.
Войната се иска от САЩ , единствено те няма да загубят нищо , това е неоспорим факт. Така ще скарат за много време Русия и ЕС , ще създадат нестабилност и сериозни икономически проблеми на Русия и на ЕС. Просто САЩ си мечтаят за ситуацията от ВСВ, когато Европа се самоизпепели а американците се възползваха икономически от всички възможности..........При отслабени Ес и Русия , САЩ ще продължат да се правят на хегемони ..... и в икономиката и във военен аспект.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Събрали сме се под шарените знамена на либерастията и от щаситие не не можем да видим, че се самоубиваме и икономически и морално.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПисах според мен как може да стане силна, а дали ще стане зависи само от Ейропа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕдинествено КГБ кликата иска тази война. Това са болни старчески мозъци. И явно никой няма да ги спре.
Войната се иска от САЩ , единствено те няма да загубят нищо , това е неоспорим факт. Така ще скарат за много време Русия и ЕС , ще създадат нестабилност и сериозни икономически проблеми на Русия и на ЕС. Просто САЩ си мечтаят за ситуацията от ВСВ, когато Европа се самоизпепели а американците се възползваха икономически от всички възможности..........При отслабени Ес и Русия , САЩ ще продължат да се правят на хегемони ..... и в икономиката и във военен аспект.Last edited by markov; 19.02.2022, 11:48.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
И за какво им е на Русия и Китай да се обединяват с умираща гейропа?. Европа е само пазар. Европа няма мнение по никой важен въпрос, Европа е послушно пале на Сащ.
Европа ще стане силна, когато започне да мисли само за себе си и си гони интересите, тогава Русия и Китай ще имт интерес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеБритите вече не ги броим. За добро или зло се измъкнаха.
Та затова и глупостите в тази тема
А англичаните са в НАТО, и са най-добрия приятел на ЕС. И на Украина
- 1 like
Коментар
Коментар