Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ама каквото и да правиш, вълкът, си остава вълк, а агънцата, ако пораснат, стават овце. Максимум, да излезе някой коч.М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМодераторе, по темата е !!! Отговарям му с алегория:
Питаш "Защо е отхвърлена Русия ??"
Кой пуска мършав вълк в кошара с апетитни агънца ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЧестно казано Минчо, мен по ме притеснява че цените на производител през изминалите 12 месеца в Германия са нараснали с близо 25 %.
Ако сега се почне и реална икономическа война с Русия тези 25 процента ще ни се видят като приятен спомен.
Потенциалните щети като се съчетаят с негативните ефекти от т.н. зелена сделка ........не ми се мисли че и тук ще стане страшно.......това ме притеснява към момента. Пък цената на тоалетната хартия в Русия си е техен проблем...те поне цеулоза / дървен материал / си имат в неограничени количества за разлика от насвсе едно да сравняваш последен модел Мерцедес с Лада 1500
Колко е покупателната сила на един германец и колко е на един руснак?Last edited by petrg5s; 22.02.2022, 10:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСега топката е в САЩ и ЕС. Путин си мисля, че с тази велика победа ще се кротне, но западът трябва да си измисли някакво много 'страшно' наказание, че да не е само Путин победител.
Другаря Чен е пример,както и в Палестина го правят израелците.И на много други места.
Затова и такава гиганска държава по площ ,с толкова много полезни изкопаеми и над 150млн народ има смешна икономика, по- малка от тази на Холандия+Белгия.
ТОВА СА ФАКТИТЕ
И сега ще ги върнат още 50г назад.Масово обедняване на обикновения руснак предстои,не че и сега са вързали,и това ще е докато им уврят главите и сами не го свалят
Last edited by petrg5s; 22.02.2022, 10:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Стотака Минчо е на тезгяха.Оттам 130+ .Руски тоалетни хартии за 1$
Кой и колко ще обеднее ,не е трудно да се прецени
Ако сега се почне и реална икономическа война с Русия тези 25 процента ще ни се видят като приятен спомен.
Потенциалните щети като се съчетаят с негативните ефекти от т.н. зелена сделка ........не ми се мисли че и тук ще стане страшно.......това ме притеснява към момента. Пък цената на тоалетната хартия в Русия си е техен проблем...те поне цеулоза / дървен материал / си имат в неограничени количества за разлика от нас
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Путин няма друг избор освен да дрънка с оръжие и да представя агресията като 'освобождение и защита'
Нито икономиката му струва, нито качеството на живот на средностатистическият руски гражданин и не е хич случайно, че децата на богатите руснаци учат и живеят на Запад.
Сега топката е в САЩ и ЕС. Путин си мисля, че с тази велика победа ще се кротне, но западът трябва да си измисли някакво много 'страшно' наказание, че да не е само Путин победител.
Ковида беше заплаха, а сега Путин е готов (Си чака в запас). Всяко брулене на крушата и обедняване на населението ще може да се припише на настоящото противопоставяне. Дългосрочно ще работят да отслабят икономиката на Русия, която така или иначе много зависи от експорт на суровини и горива и е бедна на технологии и създаване на добавена стойност. Студената война я загубиха именно икономически и това се е доказало като добър, но бавен инструмент. Предполагам ще работят в тази посока и сега, но за момента е по-важно да имат някаква много страшна санкция, с която Байдън, Джонсън,Макрон и Щулц да се представят като строги, но справедливи държавници.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСлед всяко пренапъване на пружината тя се завърта на обратно с сила малко по малка то първоначалната ......има графика гледай .....
Ако си мислиш че с това ще ги съсипете ..лъжеш се.
Нямам как да ги съсипете без и Европееца да пострада сериозно.... и това е основния проблем на санкциите.
Филма се точи от 2014 и ефект кои знае какъв няма .....
Стотака Минчо е на тезгяха.Оттам 130+ .Руски тоалетни хартии за 1$
Кой и колко ще обеднее ,не е трудно да се прецени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А дано ама надалиТе и турците така си викаха за лирата
Ако си мислиш че с това ще ги съсипете ..лъжеш се.
Нямам как да ги съсипете без и Европееца да пострада сериозно.... и това е основния проблем на санкциите.
Филма се точи от 2014 и ефект кои знае какъв няма .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Глад ,какво..
Или пак в бъдеще време ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЩе поевтинее , ще поевтинее пък после ще поскъпне .....същото е и с борсата......Те и турците така си викаха за лирата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Добре и какво ?М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Rubla / Dolar (2012 .. 2022) : -64%
Евро / Dolar (2012 .. 2022) : -16%
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin
МНого любопитно е че русия е кандидатствала и в нато-
поне 2 пъти и мисля че в ес в зората му. Защо е отхвърлена Русия ??
Питаш "Защо е отхвърлена Русия ??"
Кой пуска мършав вълк в кошара с апетитни агънца ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЩе поевтинее , ще поевтинее пък после ще поскъпне .....същото е и с борсата......
На 20,01,2016 г. беше 81,96 рубли за долар.......
На 20,03,2020 г. беше 79,94 рубли за долар ......
Rubla / Dolar (2012 .. 2022) : -64%
Евро / Dolar (2012 .. 2022) : -16%
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар