Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
очаквам в скоро време джуджето да излезе и да каже " Успяхме! Ядрената заплаха е унищожена! Украйна е денафицирана! Прекратявам огъня и си тръгвам!"
Коментар
-
Лицемерието и двойния стандарт на "демократичните" ни "партньори" е безгранично !
През декември 2021 г. Общото събрание на ООН прие с преобладаващо мнозинство резолюция за „борба с възхвалата на нацизма“. Само две държави, САЩ и Украйна, се противопоставиха и гласуваха против.
https://www.cbsnews.com/news/us-vote...rXAwOyK2t71CBg
Може ли някой да обясни защо?
Години наред самата британска и европейска преса декларираха за нарастването броя на украинските нацисти и нацистки групировки, насочени срещу етническите руснаци в Украйна.
https://www.theguardian.com/world/20...efAtnvja5ijyOA
Къде изчезнаха днес всички подобни статии? Къде ги зариха изведнъж? Защо всички се правят, че не виждат стотиците снимки на украински военни формирования с униформи с пречупени кръстове на тях?
Защо всички се правят, че в Украйна няма етнически руснаци? Защо всички не забелязват, че те са точно там, около големите газови находища, открити през 2012 г. в кримския басейн и в Донбас. Някой би си казал, брей, тия пак създадоха радикали за да избие местните неудобни, заради газ и петрол, така както ИДИЛ направи в източна Сирия, където са най-големите находища. Но кой може да бъде? Кой ще иска да избива руснаци?
Защото се сещам за посещение на всеизвестния клинично болен русофоб Джон МакКейн през 2016, който насъскваше украински военни формирования срещу Русия, така както го направи през 2011 и посети брадати екземпляри в Сирия… А какво е правил там и как да обясним думите му?
https://twitter.com/MrsT106/status/1...45YbWf9xxVu3yc
И като споменахме джихадистите в Сирия, всичките им медийни канали съобщават за джихадисти, които се насочват към Украйна, да се бият срещу ултимативния неверен враг – Русия. Включително и Абу Тоу, който се хвали, че е ударил десетки руски танкове в Сирия:
https://twitter.com/jenanmoussa/stat...BuEd5Xj2qBW7mQ
Абсолютно всички ислямистки радикали в момента са в бойна готовност и изразяват желание да се включат, както се вижда от профилите им.
На всичкото отгоре с цялото си лицемерие, хорицата с критична импотентност развяват пръсти и наричат Путин „новия Хитлер“, Путлер, демонизирайки руснаците до крайни потресаващи предели. Страната, дала 20 милиона жертви срещу настъпващия нацизъм, който атакувал Сталинград, днешния Волгоград. Сочат с пръсти и чеченците на Кадиров, забравяйки, че те застанаха с християнските милиции в Сирия срещу джихадистите, при които пък имаше и наследници на ислямиста Дудаев.
На всичкото отгоре Украйна подкрепи Азербайджан и техните издевателства срещу арменските християни в Арцах.
––
Като теглим чертата, кажете ми, защо да подкрепям този джихадистко-фашистки съюз? И знаете ли какво. В даден момент те ще почнат да се бият помежду си. Както стана с „умерените“ ислямисти и кюрдите в Сирия.
Каква е тази истерия и злоба срещу хората, които не искат да си слагат украински знамена под профилите. Нито руските. А искат балансиран поглед.
Впрочем нека да добавим и ширещия се поразителен расизъм в европейските медии:
https://twitter.com/incontextmedia/s...CaCA0TQt8j-gDU
Попит и от нашия Кирил Петков, който бе яростно цитиран по арабските медии с доста негативни и възнегодуващи реакции. Аз бих го попитал, добре де, ако искате да махнете руския газ, ще трябва да внасяте от Катар, С.Арабия, от Близкия изток като цяло, а с такива коментари, какво постигате? Ако Кирил Петков иде там, най-много да го посрещнат и замерват с пликове камилска урина, ако продължава в същата дирекция.
–
И нека ви кажа нещо. НАТО не се интересува от украинските хорица. Интересува се от това да нанася удари на своя враг, използвайки украинци. За тях е важно да нанасят възможно най-много смърт и разрушения на руснаците, използвайки украинска кръв като гориво за безкрайните им енергийни войни. Точно както направиха в Сирия, Либия, Ирак, както и скоро ще направят във Венецуела и Иран. То не случайно Байдън почна да ги бърка вече и той.
Затова и не правят кой знае какво.
Тази фалшива емпатия с „украинските деца“ ми напомня за онзи със сирийските.
Жалко за всички деца. Че им строим свят на лицемерие и на зомбита, контролирани от медии.
И не че искам да заема страна. Но тази едностранна насоченост в медиите е дразнеща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кроме 11 тыс. личного состава, противник потерял 285 танков, 985 ББМ, 109 артиллерийских систем, 50 РСЗО, 21 средство ПВО, 44 самолета, 48 вертолетов, 447 единиц автомобильной техники, два легких быстроходных катера, 60 цистерн с ГСМ, четыре беспилотника оперативно-тактического уровня.
КЕФ МИ Е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЩом РИА Новости излизат с тази новина на 6 март 2022, значи трябва да е истина
Да. Абсолютно отчаяни да изфабрикуват нещо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Прав си! Много по-добре е големите села с 3-5-8000 жители да се наблъскат в столицата, където да произвеждат добавената стойност...
... И така - наблъскани в София - да си внасяме (пластмасовите) домати...
Желязна руда не ни и трябва (например за строителството) - ще си внасяме и арматурата, защото вече някой е вложил добавената стойност, а ние имаме пари-бол, за да си купуваме всичко отвън...
Както върви - от Китай ще идва всичко необходимо...
Коментар
-
Какво казва Андрей Козырев, бившият външен министър на Русия, видяхте ли? Призивите за още "умиротворяване" на Путин до къде мислите ще доведат? Просто ще стане още по-нагъл и агресивен.
Тоя филм Западът го е гледал с Хитлер през 1930-те.
Russia's former top diplomat says the West's previous appeasement of Putin has made him 'delusional'- Russia's former top diplomat says the West's past appeasement of Putin has made him "delusional."
- Andrei Kozyrev called for more sanctions and weapons deliveries to Ukraine during a CNN interview.
- Last week, Kozyrev spoke out against current Foreign Minister Sergei Lavrov
"[Putin] is kind of delusional now, partly because of the long story of Western — including French — appeasement policy," Andrei Kozyrev said in an interview with CNN that aired on Thursday.
His comments came in response to a question about Putin's phone call with French President Emmanuel Macron earlier on Thursday, which left Macron thinking "the worst is yet to come" in Ukraine, according to a senior French official.
Kozyrev, who was Russia's first foreign minister under Boris Yeltsin during the early-to-mid 1990s after the Soviet Union collapsed, said there needs to be "more severe sanctions now and more weapons delivery to Ukraine now."
Kozyrev also called on Russian diplomats to resign from their posts. He said he thinks the message will resonate, but is unsure if it will have any impact.
Last week, Kozyrev spoke out against current Foreign Minister Sergei Lavrov after the White House announced it would sanction Putin and Lavrov.
"Lavrov, rightfully sanctioned by the US and EU today, was my deputy in the 90s. Used to have my back," former Russian Foreign Minister Andrei Kozyrev wrote on Twitter. "Today, I would watch my back if he was behind me."Last edited by Money; 06.03.2022, 13:54.
Коментар
-
mikomikov, запада с парите които емитира осигурява опосредствянето на търговията с китайските стоки. Не ми се спори кое е по важно - стоките или парите. Основното е че никой няма да ти продаде нещо, ако в замяна не получи друго а парите са посредник. Виж света може без китайските стоки, няма да се затрие от това че не ги потребява. И без парите на запада може да оцелее, имало е пари които са съдържали стойността в себе си, монети от злато и сребро..сега може да има от платина, паладий, иридий, рутений..възможностите не са изчерпани.D.Y.F-091066
Коментар
-
Щом РИА Новости излизат с тази новина на 6 март 2022, значи трябва да е истина
Да. Абсолютно отчаяни да изфабрикуват нещо.
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеhttps://ria.ru/20220306/ukraina-1776880095.html
това ми прилича като отчаяно търсене на причина оправдаваща войната - особено пред собственото население и най-вече пред майките,съпругите и децата на загиналите руски военни.
да казват вече, че причината е отстранена и и да се изтеглят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мое ти набутам едно КПВТ в задния двор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеhttps://ria.ru/20220306/ukraina-1776880095.html
това ми прилича като отчаяно търсене на причина оправдаваща войната - особено пред собственото население и най-вече пред майките,съпругите и децата на загиналите руски военни.
Коментар
-
И електрокари, естествено. Японците ги купуваха заради стоманата в тях
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеАма, не ми говорИ за износ на изкуствени торове, де! Нямам претенции да съм обхванал цялата номенклатура на изнасяни стоки от България...
Ликвидираният Химко изнасяШЕ (амониева селитра) - стотици хиляди тонове - включително с кораби - за Южна Америка.
Забравил съм, тези азотни торове - с чий азот са се произвеждали? (има две възможности: американски азот / руски азот)
Кой е по-демократичният, че да не сгреша?
- 1 like
Коментар
-
https://ria.ru/20220306/ukraina-1776880095.html
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение
На ЛГБТ като теб наистина няма да може да се разчита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ама, не ми говорИ за износ на изкуствени торове, де! Нямам претенции да съм обхванал цялата номенклатура на изнасяни стоки от България...
Ликвидираният Химко изнасяШЕ (амониева селитра) - стотици хиляди тонове - включително с кораби - за Южна Америка.
Забравил съм, тези азотни торове - с чий азот са се произвеждали? (има две възможности: американски азот / руски азот)
Кой е по-демократичният, че да не сгреша?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар