If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Вече писах по темата за Луганск и Донецк Представи си Кърджалийска, Разградска, Хасковска общини да искат да се отцепят от БГ, какво ще пишеш после ?! Луганск и Донецк ,дори нямат автономия в Украйна ! Повече не е необходимо да спорим ,а да си гледаме интереса, че такива световни прецеденти за много лоши за нас българите. Писах и за Косово ,та не ме апострофирай по този случай Щатите нямат интерес да нападат РФ ,това ако искаха да го правят щеше да се случи още през '90 - те години на миналия век когато СССР се разпадна, загубиха Източна Европа и бяха много слаби.
имате ли шиптъри у Косово или сте преминали на Камбоджанци от български произход тип "KFOR "
Вече писах по темата за Луганск и Донецк Представи си Кърджалийска, Разградска, Хасковска общини да искат да се отцепят от БГ, какво ще пишеш после ?! Луганск и Донецк ,дори нямат автономия в Украйна ! Повече не е необходимо да спорим ,а да си гледаме интереса, че такива световни прецеденти за много лоши за нас българите. Писах и за Косово ,та не ме апострофирай по този случай Щатите нямат интерес да нападат РФ ,това ако искаха да го правят щеше да се случи още през '90 - те години на миналия век когато СССР се разпадна, загубиха Източна Европа и бяха много слаби.
Никъде не съм писал че Украйна щяла да нападне Русия чак такива смелчаци няма там.Писах ако случайно имат глупостта да нападнат Донецк и Луганск...Е тогава ще ядат шамарите и тия войски са затова там...Украйна не е самостоятелна държава нито Германия такава нито Франция...Една твоя любимка мисля че ясно се изрази fuck EU.Колко по точно да ти го кажат?Щом САЩ решава кой да влезе в ЕС за какви независими държави става дума.Затова Русия не ги брои за живи и преговаря със световният хулиган номер едно САЩ.Както се видя и тоя път САЩ подвиха опашка.А колко добре си живее на Запад не ми обяснявай въобще ама въобще..Пропагандата не ми действа...
Дори е към почти 30 трилиона, китайският обаче който не е заемите само а и външните инвестиции вече е по голям..над 30. Той затова е този мерак вниманието да се насочи нанякъде където са големите проблеми - Русия и Украйна.
Каква е средната сума на имуществото на Французите?
2018 г. средната сума на имуществото на френските домакинства,
(след като е извадена сумата на техните частни и професионални заеми)
е 239 900 евро.
Quel est le montant moyen du patrimoine des Français ?
Début 2018, le patrimoine net moyen des ménages,
c'est‑à‑dire déduction faite de leurs emprunts privés ou professionnels,
s'élève à 239 900 euros (figure 1). https://www.insee.fr/fr/statistiques...mmaire=5371304
Дурка абе кои са тия световни хулигани???Да не са едни дето скоро избягаха от Афганистан и подвиха опашка пред едни с джапанки и калашници?Съюзнически войски нямат работа в България никаква.
+111
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар