Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеоставете малко рублите и доларите, а кажете какво се случва с Ердоган и Путин.
Ердоган в Украйна им дава карт бланш да произвеждат турските дронове в Украйна...
Путин едва ли е хепи, но в същото време през турски поток тече руския газ, който трябва да стига и до Сърбия..Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
оставете малко рублите и доларите, а кажете какво се случва с Ердоган и Путин.
Ердоган в Украйна им дава карт бланш да произвеждат турските дронове в Украйна...
Путин едва ли е хепи, но в същото време през турски поток тече руския газ, който трябва да стига и до Сърбия..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
В София има диаспора и на американци. Всичките мъже женени за българки и не работят, живеят си с някакви пари от САЩ. Все пак и десетки и стотици да са, не е като милион българи бягащи на Запад от останалите савецките порядки тук, за да работят.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ма и ти имаш право да си вярваш в глупостите ......някои пречи ли ти ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Не се впечатлявай от дебилната модерация, която толерира идиотите тук.
Иначе - Израел не е дал разрешение на балтийските държави да реекспортират купено от тях оръжие в Украйна.
https://breakingdefense.com/2022/02/...raine-sources/
Доколкото се сещам Рускоезичните Еврей в Израел бяха най-голямата диаспораНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение53% от младите руснаци искат да емигрират,
бедността в страната се засилва
Аз искам е дявола, Аз трябва е Господ Бог! Става въпрос за два мира, два кефира... Вячеслав Никонов е шеф в ГосДумата в Комисията по образованието и руските деца ще бъдат здрави/умни и патриоти....
Пп. не като теб където плащат повече, където се яде по вкусно, където се спи по-сладко там е Родината
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тези французи, които познавам и са недоволни от данъците и искат да бягат говорят само за САЩ...колкото и да е странно..предвид на техния национализъм.
е има и разни луди звезди като Депардьо и Орнела Мути (тя май беше италианка,но все тази)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Имаш право да вярваш на всяка глупостАз, нито ще ти доказвам нещо, нито ще се занимавам с дивотиите ти повече
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Ми не е само в САЩ ....даже в София си имат не-малка диаспора вече ....лично познавам няколко такива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тези французи, които познавам и са недоволни от данъците и искат да бягат говорят само за САЩ...колкото и да е странно..предвид на техния национализъм.
е има и разни луди звезди като Депардьо и Орнела Мути (тя май беше италианка,но все тази)
... И продаде хапартаментите дето джуджето му подари и си би камшика накъм Белгия...
Ма той отрепка се оказа, а тамива има не малко. В България обаче е пълно с отрепки. Тоест, мурзилки,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеГледам- Днес, 20:42
Този коментар от Flanker е изтрит от mibova
Причина: Пишете по темата
Ако ще триете щото не било по темата мисля че тук плявата е над 80 % и не е от него....
Не се впечатлявай от дебилната модерация, която толерира идиотите тук.
Иначе - Израел не е дал разрешение на балтийските държави да реекспортират купено от тях оръжие в Украйна.
https://breakingdefense.com/2022/02/...raine-sources/
Коментар
- Днес, 20:42
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[B]53% от младите руснаци искат да емигрират,............
и колко от французите искат да се махнат от вашия халифат които си строите с бързи темпове.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Докажи .....може ли писмени декларации на всички французи да представиш ?Аз, нито ще ти доказвам нещо, нито ще се занимавам с дивотиите ти повече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Знам достатъчно за ти кажа ,че пишеш дивотииНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар