IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Живея във Франция, ти това осмисли ли го ?! Мислиш, ли ,че можеш да ме излъжеш с толкова плоска опорка ? Глупости ! Мурзилажа, вече минавате всички нормални граници !!!
    Не си мисли че само ти имаш тесни връзки с Франция. Козашките агенти вече сами почнахте да се лъжете и сами да си вярвате !
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      оставете малко рублите и доларите, а кажете какво се случва с Ердоган и Путин.
      Ердоган в Украйна им дава карт бланш да произвеждат турските дронове в Украйна...

Путин едва ли е хепи, но в същото време през турски поток тече руския газ, който трябва да стига и до Сърбия..
      По скоро Ердоган си наема под изпълнители в Украйна. Вероятно идеята му е да открадне някоя технология останала от СССР-то в Украйнските военни заводи

Коментар

• оставете малко рублите и доларите, а кажете какво се случва с Ердоган и Путин.
        Ердоган в Украйна им дава карт бланш да произвеждат турските дронове в Украйна...

Путин едва ли е хепи, но в същото време през турски поток тече руския газ, който трябва да стига и до Сърбия..

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

В София има диаспора и на американци. Всичките мъже женени за българки и не работят, живеят си с някакви пари от САЩ. Все пак и десетки и стотици да са, не е като милион българи бягащи на Запад от останалите савецките порядки тук, за да работят.
          След 30 години демокрация на тоя още съвети му се привиждат .....ти да не си Коритаров бе ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Ма и ти имаш право да си вярваш в глупостите ......някои пречи ли ти ?
            Живея във Франция, ти това осмисли ли го ?! Мислиш, ли ,че можеш да ме излъжеш с толкова плоска опорка ? Глупости ! Мурзилажа, вече минавате всички нормални граници !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Не се впечатлявай от дебилната модерация, която толерира идиотите тук.

Иначе - Израел не е дал разрешение на балтийските държави да реекспортират купено от тях оръжие в Украйна.

https://breakingdefense.com/2022/02/...raine-sources/
              Да това го мернах някъде .....те Русия и Израел си имат задкулисни договорки и за Сирия и за други работи.
              Доколкото се сещам Рускоезичните Еврей в Израел бяха най-голямата диаспора

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                53% от младите руснаци искат да емигрират,
                бедността в страната се засилва
                поредните манипулативни глупости... попитай един млад човек/ученик/студент какво иска бира, секс и рокендрол или да бъде принуден да прави нещо полезно, да кажем да учи математика/руски/английски

Аз искам е дявола, Аз трябва е Господ Бог! Става въпрос за два мира, два кефира... Вячеслав Никонов е шеф в ГосДумата в Комисията по образованието и руските деца ще бъдат здрави/умни и патриоти....

Пп. не като теб където плащат повече, където се яде по вкусно, където се спи по-сладко там е Родината

Коментар

тези французи, които познавам и са недоволни от данъците и искат да бягат говорят само за САЩ...колкото и да е странно..предвид на техния национализъм.

е има и разни луди звезди като Депардьо и Орнела Мути (тя май беше италианка,но все тази)
                  То с Жерар Депардьо беше голям смях- избяга от Франция заради големите данъци в Русия. Дадоха му руско гражданство, чеченския султан( Рамзан Кадиров) му подари супер скъп апартамент в Москва. Жерар поседя малко, видя за какво става въпрос в Русия, продаде подарения му апартамент и забегна мисля че в Белгия

Коментар

Имаш право да вярваш на всяка глупост Аз, нито ще ти доказвам нещо, нито ще се занимавам с дивотиите ти повече
                    Ма и ти имаш право да си вярваш в глупостите ......някои пречи ли ти ?

Коментар

Ми не е само в САЩ ....даже в София си имат не-малка диаспора вече ....лично познавам няколко такива.
                      В София има диаспора и на американци. Всичките мъже женени за българки и не работят, живеят си с някакви пари от САЩ. Все пак и десетки и стотици да са, не е като милион българи бягащи на Запад от останалите савецките порядки тук, за да работят.

Коментар

тези французи, които познавам и са недоволни от данъците и искат да бягат говорят само за САЩ...колкото и да е странно..предвид на техния национализъм.

е има и разни луди звезди като Депардьо и Орнела Мути (тя май беше италианка,но все тази)
                        Е депардьо поживя там и каза ' бах мааму, не мога да живея с диваци! Ма аз съм французин!
                        ... И продаде хапартаментите дето джуджето му подари и си би камшика накъм Белгия...
                        Ма той отрепка се оказа, а тамива има не малко. В България обаче е пълно с отрепки. Тоест, мурзилки,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Гледам
                          • Днес, 20:42
                            Този коментар от Flanker е изтрит от mibova
                            Причина: Пишете по темата
                          абе моди Фланкера е един от малкото дето наистина пише по темата за войната. Не го знам военен ли е или просто много се вълнува от военните аспекти но си пише точно за военните аспекти.

Ако ще триете щото не било по темата мисля че тук плявата е над 80 % и не е от него....

Не се впечатлявай от дебилната модерация, която толерира идиотите тук.

Иначе - Израел не е дал разрешение на балтийските държави да реекспортират купено от тях оръжие в Украйна.

https://breakingdefense.com/2022/02/...raine-sources/

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            [B]53% от младите руснаци искат да емигрират,............
                            Вземи един път за разнообразие напише с колко ще намалее бялото население на Франция през 2022
                            и колко от французите искат да се махнат от вашия халифат които си строите с бързи темпове.....

Коментар

Докажи .....може ли писмени декларации на всички французи да представиш ?
                              Имаш право да вярваш на всяка глупост Аз, нито ще ти доказвам нещо, нито ще се занимавам с дивотиите ти повече

Коментар

Знам достатъчно за ти кажа ,че пишеш дивотии
                                Докажи .....може ли писмени декларации на всички французи да представиш ?

Коментар

Working...
                                X