IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    По принцип не можем да сме 100% сигурни в нищо, само в cogito ergo sum

Може би живеем в матрица и светът не съществува. Може би сред нас има извънземни, може би...
    На клипа се вижда избухване на ракета но не и кой стреля и от къде......Така че в зависимост от пристрастеноста може да се коментира и в двете посоки.В градски условия на военни действия става какво ли не е. Не може да се приема всичко безкритично....Снимащите говореха на английски което за мен е интерестно.

Коментар

• Това може би е фейк, някой е взел един чук, ударил е няколко пъти и хоп! Помниш ли какви ги редяха путинистине само преди десет дена...

Click image for larger version

Name:	Bombs.jpg
Views:	1
Size:	71.5 КБ
ID:	3888677

Коментар

• Истинските мъже дето мразят Русия отиват на фронта. Днес слушах един доброволец как казва че иска да избива руснаци. Барбароне ти що не потеглиш да громиш и да освободиш руският народ?

Както и хората обичащи Русия могат да се включат на страната на Путин. Вече се търсят доброволци... Очаквам Марков да хване багажа и да замине че беше много деен във форума с руската пропаганда... време е да се докаже на фронта

Омразата ви е само форумна. Повечето на живо нямате смелост да погледнете врага си. И затова са толкова силни приказките ви по форуми за унищожение и злорадство над едните и другите

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз бих диференцирал и формация от слухове. Ама това, съм аз. Вие сте по клюките.
          http://www.memoriabg.com/2022/03/08/...odade-ukraina/
          https://www.youtube.com/watch?v=djWjJijP_I8
          IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Днес се появи информация че Путин е скрил Кабаева и 4 им деца в Швейцария,който се оказва че били швейцарски граждани...а защо не са руски?Нали ще строим новата Руска Империя..... Надали ще напада с ядрено оръжие Европа.
            фейк !

Коментар

• https://twitter.com/IAPonomarenko/st...85838193410051

Мъни, какво ли носи този сладур.

Коментар

Днес се появи информация че Путин е скрил Кабаева и 4 им деца в Швейцария,който се оказва че били швейцарски граждани...а защо не са руски?Нали ще строим новата Руска Империя..... Надали ще напада с ядрено оръжие Европа.
                Аз бих диференцирал информация от слухове. Ама това, съм аз. Вие сте по клюките.
                Last edited by Pyramid; 08.03.2022, 23:20.

Коментар

• По принцип не можем да сме 100% сигурни в нищо, само в cogito ergo sum

Може би живеем в матрица и светът не съществува. Може би сред нас има извънземни, може би...

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                  Изгледах клипа.АКО ракетата е руска това е престъпление.НО не можем да сме на 100% сигурни че ракетата е руска.Има много дезинформация и от руска и украйнска страна.Нема оправдание за убийството на невинни.

Коментар

Кой говори за руска империя? Я покажи цитат.

Коментар

• Днес се появи информация че Путин е скрил Кабаева и 4 им деца в Швейцария,който се оказва че били швейцарски граждани...а защо не са руски?Нали ще строим новата Руска Империя..... Надали ще напада с ядрено оръжие Европа.

Коментар

Хермес, те нямат никаква срама тези. Вчера в Ирпин стреляха с ракети по евакуиращи се цивилни и това е заснето с камера на чуждестранни журналисти:

https://twitter.com/IAPonomarenko/st...MnUcXwwc6iFYWw

Гадовете убиха това семейство и снимката излезе на първа страница на Ню Йорк Таймс:

[ATTACH=CONFIG]n3888658[/ATTACH]

Не знам точно какво има да не вярваш.

Кой това? И кои гадове? Само неонацистите от "Азов", стрелят в тихите часове.

Коментар

Хермес, те нямат никаква срама тези. Вчера в Ирпин стреляха с ракети по евакуиращи се цивилни и това е заснето с камера на чуждестранни журналисти:

Гадовете убиха това семейство и снимката излезе на първа страница на Ню Йорк Таймс:

[ATTACH=CONFIG]n3888658[/ATTACH]

Изгледах клипа.АКО ракетата е руска това е престъпление.НО не можем да сме на 100% сигурни че ракетата е руска.Има много дезинформация и от руска и украйнска страна.Нема оправдание за убийството на невинни.

Коментар

• Хермес, те нямат никаква срама тези. Вчера в Ирпин стреляха с ракети по евакуиращи се цивилни и това е заснето с камера на чуждестранни журналисти:

Click image for larger version

Name:	NYTimes.jpg
Views:	1
Size:	23.9 КБ
ID:	3888658

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

По времето на Тато имаше малко стока и никакво разнообразие в нашите магазини.Въпреки това 90% от хората бяха по-добре от сега.Живееха спокойно и предвидимо.Пълните рафтове не са индикатор за щастие....От глад нема да умрат.Но не мога да одобря и бомбандирането на мирни хора в Украйна.Ако е верно де.......То след ПлАнДеМиЯтА човек май по-добре и да не гледа телевизия........
                            Last edited by Money; 08.03.2022, 22:57.

Коментар

• Ей това, не аз го казвам. Гледайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Така си е
                                Следващите 14 дни ще е от 16°С до 18°С
                                Не става за плаж
                                https://m.sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days

Това къде точно?

Коментар

Working...
                                X