If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
По принцип не можем да сме 100% сигурни в нищо, само в cogito ergo sum
Може би живеем в матрица и светът не съществува. Може би сред нас има извънземни, може би...
На клипа се вижда избухване на ракета но не и кой стреля и от къде......Така че в зависимост от пристрастеноста може да се коментира и в двете посоки.В градски условия на военни действия става какво ли не е. Не може да се приема всичко безкритично....Снимащите говореха на английски което за мен е интерестно.
Истинските мъже дето мразят Русия отиват на фронта. Днес слушах един доброволец как казва че иска да избива руснаци. Барбароне ти що не потеглиш да громиш и да освободиш руският народ?
Както и хората обичащи Русия могат да се включат на страната на Путин. Вече се търсят доброволци... Очаквам Марков да хване багажа и да замине че беше много деен във форума с руската пропаганда... време е да се докаже на фронта
Омразата ви е само форумна. Повечето на живо нямате смелост да погледнете врага си. И затова са толкова силни приказките ви по форуми за унищожение и злорадство над едните и другите
Днес се появи информация че Путин е скрил Кабаева и 4 им деца в Швейцария,който се оказва че били швейцарски граждани...а защо не са руски?Нали ще строим новата Руска Империя..... Надали ще напада с ядрено оръжие Европа.
Днес се появи информация че Путин е скрил Кабаева и 4 им деца в Швейцария,който се оказва че били швейцарски граждани...а защо не са руски?Нали ще строим новата Руска Империя..... Надали ще напада с ядрено оръжие Европа.
Аз бих диференцирал информация от слухове. Ама това, съм аз. Вие сте по клюките.
Изгледах клипа.АКО ракетата е руска това е престъпление.НО не можем да сме на 100% сигурни че ракетата е руска.Има много дезинформация и от руска и украйнска страна.Нема оправдание за убийството на невинни.
Гадовете убиха това семейство и снимката излезе на първа страница на Ню Йорк Таймс:
[ATTACH=CONFIG]n3888658[/ATTACH]
Не знам точно какво има да не вярваш.
Изгледах клипа.АКО ракетата е руска това е престъпление.НО не можем да сме на 100% сигурни че ракетата е руска.Има много дезинформация и от руска и украйнска страна.Нема оправдание за убийството на невинни.
По времето на Тато имаше малко стока и никакво разнообразие в нашите магазини.Въпреки това 90% от хората бяха по-добре от сега.Живееха спокойно и предвидимо.Пълните рафтове не са индикатор за щастие....От глад нема да умрат.Но не мога да одобря и бомбандирането на мирни хора в Украйна.Ако е верно де.......То след ПлАнДеМиЯтА човек май по-добре и да не гледа телевизия........
Коментар