Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАз пък като се връщах от работа чух по радиото Джен Психи как се обясняваше:
"This is a Putin spike at the gas pump, not one prompted by our sanctions..."
Сега съм любопитен колко ще им повярват?
Тази война е най-доброто, което може да се случи на САЩ.
Обаче ми се струва, че Байдън ще бъде collateral damage.
Днес галон бензин в Калифорния е $5.87. Само преди месец беше около $4.
Хората са бесни.
А бе сега газпромските бензиностанции в говедария с какво ще ги зареждат
Второ: Поскъпнал бензина в USA с 40%. Бесни били америкосите. Ама пак си позволяват да си го купят, 200$ на месец повече не са проблем. А какви трябва да са рашистанците, на които цялата зарплата е 200$? Притеснявай се за тях как ще живеят. Бедно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз пък като се връщах от работа чух по радиото Джен Психи как се обясняваше:
"This is a Putin spike at the gas pump, not one prompted by our sanctions..."
Сега съм любопитен колко ще им повярват?
Тази война е най-доброто, което може да се случи на САЩ.
Обаче ми се струва, че Байдън ще бъде collateral damage.
Днес галон бензин в Калифорния е $5.87. Само преди месец беше около $4.
Хората са бесни.
А бе сега газпромските бензиностанции в говедария с какво ще ги зареждат
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение2-и руски генерал дава фира
Най-добрия снайперист в света,канадец,"работил" в Афганистан,Сирия и Иран и признат за снайпериста с най-дългото убийство в света (3,5 км) е пристигнал в Украйна .Този ще вземе доста хора,както и ще видим още доста руски генерали да дават фира
https://twitter.com/combatjourno/sta...00264904294401
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКомпаниите Кока Кола и Пепси обявиха, че спират да продават напитките си в Русия. Така те станаха поредните знакови западни компании, ограничили дейността си в региона заради нахлуването на Москва в Украйна, предадоха агенциите.
Кока Кола заяви, че бизнесът ѝ в Русия и Украйна е допринесъл за около 1-2 процента от нетната оперативна печалба на компанията за 2021 г.
vtorifront.bg
Кока Кола и Пепси спират да продават напитките си в Русия
Компаниите Кока
Коментар
-
Компаниите Кока Кола и Пепси обявиха, че спират да продават напитките си в Русия. Така те станаха поредните знакови западни компании, ограничили дейността си в региона заради нахлуването на Москва в Украйна, предадоха агенциите.
Кока Кола заяви, че бизнесът ѝ в Русия и Украйна е допринесъл за около 1-2 процента от нетната оперативна печалба на компанията за 2021 г.
vtorifront.bg
Кока Кола и Пепси спират да продават напитките си в Русия
Компаниите Кока
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеИСТИНАТА НЕ Е ВЪВ ВАША ПОЛЗА! ЦЯЛАТА ИСТИНА С КОДОВО ИМЕ „УКРАЙНА“. ТЯ ВЕЧЕ КВИЧИ В ПОДЗЕМИЯТА НА КРЕМЪЛ, МОТИВИРАНА ДА ПРАЗНАЕ ПРЕД МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ДЕЯНИЯТА СИ.
[ATTACH=CONFIG]n3888713[/ATTACH]
Мосю Зеленски започна да изтрезнява, след като хвърли 43 милиона невинни души в огъня с лека ръка. Не, че не беше стимулиран и ситуиран да го направи от шест държави, които не са членове на ЕС, но всеки зелен човек трябва да си знае – казана дума хвърлен камък. Не подценявам никого в тази касапница, защото им познавам и кътните зъби! Гледам ги как са се скрили зад гърба на НАТО и ЕС и как треперят, че цялата им въоръжена до зъби сбирщайн-пасмина стои заклещена в Мариупол и чака пет световни лидери да се разберат какво да правят с тях. Ако зависеше само от руското командване, досега вече да са част от средновековната история на света. Това няма да е война, а масова екзекуция.
Проблемът вече е самия Зеленски, който става неудобен за всички!
Още в началото ви казах, че ми е жал за това объркано младо момче, но повече ми е жал за тези, които хвърли безсмислено в огъня. Само болен мозък или комплексар може да си помисли, че Русия може да бъде победена в открита война. Не може! Не защото припадам по тази страна, а защото зная други неща, които не са за широката публика.
Да хвърлиш в руските огньове 40 милиона съчки, за да покажеш нещо глупаво на света е военно престъпление, най-глобалното в новата история на Европа. Няма и един военен експерт в света, който да ви каже, че украинската армия дори подкрепяна от супер наемници имат минимален шанс срещу руското военно командване. Съжалявам и за тези млади момчета събрани от кол и въже, които ще оставят костите си по чужди земи и без никакъв съществен принос. Не стават така тези неща, не и където руснаците познават всяко камъче!
А за тези европейски правителства, политици, журналисти, публични фигури и прочее /включително и наши/, които са подкрепяли по подразбиране неща от които нищо не разбират или напълно съзнателно и целенасочено, ще има кажа само едно: Истината не е във ваша полза! Тя е много жива и вече квичи натъпкана в подземията на Кремъл, напълно мотивирана да признае пред международен съд деянията си. Политическата хунта също! Друг е въпроса каква международна каша ще стане ако стигнем докрай т.е. до разкриване през света на цялата истина с кодово има „Украйна“. Затова си мисля, че развръзката би трябвало да е нов световен ред, а от доказателства никой да няма нужда.
Особено такива, които вече искат да говорят и много знаят. Те ще оправят сметката.
Николай Марков
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
при тези в които влизаш с 60 километрова колана от бойна техника, която се движи със скорост 5 км/ч.. няма елемент на изненада, а има демонстрация на груба сила и превъзходство, освен това е проява на милосърдие, защото даваш шанс на тези, които се уплашат .. да се скрият или избягат и да спасят живота си . иначе въобще стратегически не се подхожда така ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА и бъргър-флипърите за нула време ще ги обучат за картечари, че там се отвориха много вакантни места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Кажете моля при кои сражения не се търси елемента на изненадата?
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Имам предположение (не претендирам за достоверност), че в тази област на сградата е действал снайперист, който може да е бил въоръжен дори с гранатомет. .
В такива случаи, ако долу минават някакви подразделения и бъдат нападнати внезапно - това няма как да не ги засегне (изневиделица) в първия момент.
После (след жертвите) се реагира от страна на изненаданите и пораженията са върху цялата сграда.
При уличните сражения се търси елемента на изненадата (за голямо съжаление)!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Това си е пряко попадение......За жалост.
Имам предположение (не претендирам за достоверност), че в тази област на сградата е действал снайперист, който може да е бил въоръжен дори с гранатомет. .
В такива случаи, ако долу минават някакви подразделения и бъдат нападнати внезапно - това няма как да не ги засегне (изневиделица) в първия момент.
После (след жертвите) се реагира от страна на изненаданите и пораженията са върху цялата сграда.
При уличните сражения се търси елемента на изненадата (за голямо съжаление)!
Коментар
Коментар