Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеДосега светът се е изправял два пъти пред сериозни заплахи от ядрен конфликт:
Кубинската криза 1962 г.
Украинската криза 2022 г.
И двете кризи са резултат от действия на Кремъл.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
НЕДЕЙТЕ !
и да-бяха хакнали един дрон но МНОООООООООООООООООООГО отдавна
към 2022 вече ВОЙНАТА срещу пРосия ще я спечелим както азерите разпердушиниха арменците
п.п. Иранците бяха свалили още един, а иначе редовно облитат американски кораби.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Иранците мисля че бяха прихванали един такъв и го бяха принудили да кацне, а след 3 дни беше в русия
До "освобождението" от Красная армия България има 3 самолетни фабрики в две от които се произвеждат Български самолети.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Иранците мисля че бяха прихванали един такъв и го бяха принудили да кацне, а след 3 дни беше в русия
и да-бяха хакнали един дрон но МНОООООООООООООООООООГО отдавна
към 2022 вече ВОЙНАТА срещу пРосия ще я спечелим както азерите разпердушиниха арменците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеmarkov, ама ти наистина ли вярваш ,че руснаците живеят добре в Русия ?! Не мога да повярвам !
https://gledam.blogspot.com/2015/02/blog-post.html
ВОЙНА дай БОЖЕ ДА НЯМА
но................................................ ще видим микросредата на путин ЩЕ ИМ СТИСКА ли ?
замразяване на $$$$$$$$$$$ на висшите политици в пРосия е ОТЛИЧЕН ХОД-както стана с Магнитски и черепаха
Коментар
-
Просто тролът е крайно неосведомен и скача като пуделче на всяка новина, без тя да му говори нищо.
Важното е да се драскат тъпотии на кило, както и да се пускат малоумни картинки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеСУЕПР [ATTACH=CONFIG]n3864435[/ATTACH]
ДОБРА НОВИНА
Израелски медии съобщиха, че Съединените щати се прехвърлят от базите си в Саудитска Арабия в Украйна UF Global Hawk RQ-4.
И Израел осигурява коридор за това във въздушното си пространство.
Ето няколко характеристики на този Global Hawk, който е най-големият по размер и масов сериен UAV в К
- 1 like
Коментар
-
Ама имат банани
https://www.facebook.com/rene.pudlei...62269840872909( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
Байдън каза че гладуващите американци са 37млн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеmarkov, ама ти наистина ли вярваш ,че руснаците живеят добре в Русия ?! Не мога да повярвам !
Ако трябва да сме точни пенсионерите НИКЪДЕ НЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ СПРЯМО СТАНДАРТА НА КОИТО СА СВИКНАЛИ ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕ И ТОВА Е ФАКТ.
Пенсията обикновено замества само до 50 % от дохода преди това и съответно се налага да се свиват разходи......като се добавят и увеличените разходи за медицински грижи .......става съвсем зле.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Пише, че е 15 801.80, а не 19,000 рубли. Това са жалките 355 лева, но средни пенсии има доста категории не ги разбирам.
Нищо не съм лъгал, колкото и да се мъчиш да го повтаряш.
Ето колко мъже доживяват до пенсия в кочината
Сега дори според собствените ти писания е доста повече....и продължаваш да смяташ че първоначално не си излъгал ?
Имаше една сенетенция: Чистата съвест обикновено е плод на слаба памет ! Хубаво е да се замислиш над това следващия път преди да постваш поредните непроверени глупости.
И да от 01,02,2022 влиза в сила още едно увеличение с което средната им пенсия става 19 000 рубли.
https://www.expert.bg/macroview/mark...a-1703106.html
Само не знам някои обръща ли внимание че там пенсия се получава само при 13 години осигурителен стаж и имат право да се пенсионират при желание жените на 56,5 години , мъжете на 61 години......
А а максималната пенсия в Русия: оказа се 446 хиляди рубли или 5 718 долара ......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
За пореден път постваш лъжа. Ма то какво друга до е след като се информираш от украйнски източници.
Last edited by markov; 30.01.2022, 14:39.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
Коментар