Първоначално изпратено от Кисимов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Момчета и без да им казвате им дават много оръжие и пари..Те са най важни за войната..
NOVINARBG.COM
Орбан към Запада: Плюя на измислената ви Украйна, народът ми няма да мизерства заради вас! - Новинар Онлайн
Орбан към Запада: Плюя на измислената ви Украйна, народът ми ням
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти ако наистина мислиш,че русия е гръбнака на световната икономика, си за едни специални лечебни заведения .
Ако ви звучи прекалено абстрактно припомнете си сградата на ул. Алабин, която се срина по време на ремонтни дейности. Е това е "пруски Свод" и до какво се стига като се пипа неграмотно и грубо.
А това което се прави в Украйна е и грубо и неграмотно и кърваво, както завърши и историята на ул Алабин
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Едни съставят списък на колаборационистите и го предоставят на други, които ги избиват.
Извън самото престъпление, ходът е изключително подъл и интригантски, отрязва пътят за разбирателство.
Que Bono?
Кои да са заподозрени? Тези, които се въздържат от масирани тежки бомбардировки и дадоха безобразно големи жертви така че станаха почти за смях?! Но стискат зъби и не посягат към големите бомбардировачи? Същите, които летят под 3.800 метра, където са уязвими, със самолети способни да бомбардират от 12 километра, за да нанасят точни удари и да пазят цивилните?
Може ли изведнъж да изоставят принцип платен толкова скъпо?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
И как болния ти мозък достигна до това заключение ?Защо тогава всеки ден налагат НОВИ и НОВИ драконовски мерки на идола ти ?
Има време и твоят болен мозък да достигне до заключенията, до които достигам аз. При теб реакциите са по-слаби, защото Путин е твой идол.
Коментар
-
Ти ако наистина мислиш,че русия е гръбнака на световната икономика, си за едни специални лечебни заведения .
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар