Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Искаш да кажеш,не условията а УЛТИМАТУМА на късия
Този конфликт няма как да продължи години,защото русия няма пари за толкова.Има за няколко месеца
Те са тотално резнати вече и с конфискувани пари +това имат ужасяващи загуби във войната неочаквани от никой в русия
Ако продължават нарочно да бомбандират цивилни сгради и да убиват деца,Запада ще се намеси.Няма кой да ги остави да правят това.
Тогава нещата могат наистина да се сгомнясат
За край на конфлика има и още няколко варианта.
1.Другаря Путин го свалят/убиват генералите
2.Другаря Путин го свалят/убиват олигарсите /има вече 1млн награда от един
3.Другаря Путин го свалят/убиват руснацитете след избухването на някаква революция/възстание .Просто обедняване там заради тоалетната хартия рубла е над 40% при поскъпващи главоломно цени и инфлация 30% .Вече им е запарило доста на гъзовете,а ме съмнява да издържат дълго
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
АКо заинтересуваните (НАТО и САЩ) не са съгласни с условията?
Никой не може да каже:
1. Кога ще бъдат прекратени военните действия - могат да продължат с години (регионален конфликт от вида "иди ми - дойди ми"
Този конфликт няма как да продължи години,защото русия няма пари за толкова.Има за няколко месеца
Те са тотално резнати вече и с конфискувани пари +това имат ужасяващи загуби във войната неочаквани от никой в русия
Ако продължават нарочно да бомбандират цивилни сгради и да убиват деца,Запада ще се намеси.Няма кой да ги остави да правят това.
Тогава нещата могат наистина да се сгомнясат
За край на конфлика има и още няколко варианта.
1.Другаря Путин го свалят/убиват генералите
2.Другаря Путин го свалят/убиват олигарсите /има вече 1млн награда от един
3.Другаря Путин го свалят/убиват руснацитете след избухването на някаква революция/възстание .Просто обедняване там заради тоалетната хартия рубла е над 40% при поскъпващи главоломно цени и инфлация 30% .Вече им е запарило доста на гъзовете,а ме съмнява да издържат дългоLast edited by petrg5s; 04.03.2022, 07:02.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДобре, щом е пред очите ни /явно проблема е в моя телевизор/ - кажи тогава кога и как ще свърши конфликта? Кой ще е победителят, при какви условия....с радост бих придобил подобни умения.
Според мен, (склонен съм да вярвам на 1.5 часа разговор между Путин и Макрон) - войната ще свърши, когато се:
1. Демилитаризира Украйна.
2. Украйна стане неутрална.
(впрягат се силите на заинтересуваните, преговарят, правят договори...)
...................
АКо заинтересуваните (НАТО и САЩ) не са съгласни с условията?
Никой не може да каже:
1. Кога ще бъдат прекратени военните действия - могат да продължат с години (регионален конфликт от вида "иди ми - дойди ми"
2. Военните действия (и конфликта) могат да приключат още днес (по всяко време!) - със задействане на ядреното оръжие от която и да е от заинтересованите страни (Русия, НАТО, САЩ).
....................
В тоя смисъл, зададеният от теб въпрос е некоректен: "Кога ще свърши конфликта?"
А другият ти въпрос е направо безмислено: "Кой ще е победителят?"
Оказва се, че в съвременния свят един конфликт може да свърши и без победител (дори може да не остане човек, за да документира "победата"...)
Гадно, а? (все пак търсиШ възможен отговор на тоя етап от развитието на конфликта - те ти го - горе).
.....................
В границите на фантазията може да има и друг отговор на въпроса, "Кой ще бъде победителят?"
(фантазьорите, че е възможен мир на планетата Земя - ще формулират правилният отговор)
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Рашастан има нужда от Сталин, водка и ряпа - да не умрат съвсем от глад. Светът не иска да живее като ония в Рашастан. Ти като искаш - ходи там
Като казах Грузинец, та се сетих че на руснаците им трябва некой пак оттам. Самите те не са способни на нищо.
В този поток на мисли се сещам че Саакашвили е свободен сега...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
За всичко има лек, накрая има попВече има фалирали рашки банки. Добивните им компании работят със западни компоненти и технологии, временното приключва за месец-два максимум, после иде постоянното е водка и ряпа. Те затуй Лукойл отсега реват.
Какво ще изкупуваш на занулена компания?!
мен по ме интересува как тези цифрички се отразяват реално на производствените мощности .. почти никак мисля .
и после ме интересува как би се отразило спирането на доставката на газ примерно на други компании в европа, които сега имат високи цифрички .
и аз честно казано по бих си купил акции на ниски пари с потенциал и надежда за в бъдеще от колкото прескъпи с потенциал да дриснат в бъдещедействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
какво като спраскаш акциите ? може ли да кажеш освен че едни цифри се заменят от други и това, че няма да се купуват известно време и съответно няма да влизат нови пари .. по какъв начин това би засегнало производството функционалността и т.н единствено при банките нещата имат физическо изражение, понеже хората обезумяват и почват да теглят физически пари, които в дейсвителност не им трябват към момента . но и за това има лек . даже при тези цени на акциите .. това се явява перфектна възможност за обратно изкупуване и вариант да се отървеш от нежелани акционери , какъв толкова е проблема ? след 5 години нещата ще се наместят на реалните им нива и някой може много рязко да забогатееВече има фалирали рашки банки. Добивните им компании работят със западни компоненти и технологии, временното приключва за месец-два максимум, после иде постоянното е водка и ряпа. Те затуй Лукойл отсега реват.
Какво ще изкупуваш на занулена компания?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Верно си е! Да спраскаш за няма и седмица акциите на водещите си компании с 98%, да постигнеш даже и 100% на някои - котировка 0.00 тоя свят не беше виждал! Поне 20 години планиране и тайни усилия са нужниА да, и да си ПРОСТ! Без туй не става
20 години в Сибир - и после за седмица толкоз.
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
Нито едно изречение не ти е вярно - нито има защитници , тип ''храбрия шивач'' , нито ще се играе с ядрено оръжие (а който си го има , му е коз) , нито Путин го е страх да си подава носа , защото днес е бил съвсем спокойно на Краснии Площадь , и след това на събрание , нито пък го мрази население - 40 милиона . То 30 милиона 5 месеца след Победата , ще скандират в унес '' Путин , Путин , Путин''
Навсякъде си фейк
А в последното със П.П . си смешен и жалък.
Ние не искаме да ходим в Русия , а ако искаме можем да отидем без да ни плащаш - с нашите си пари , които са доста повече от твоите .
Ние просто казваме , пишем , и защитаваме тезата, че Русия е права .Вие сте вредни на българска земя - вземете пример от Раличка и си тръгнете - да не стане като с шефа и, дето после омрънка света че не бил ничий министър. Ми ничий е, един най-обикновен продажник като вас е
- 1 like
Коментар
-
Money, икономиката е хората, развитието на човешкия потенциал. Важно е неговото състояние, а не точно обувките или електрониката. Тези многолюдни държави имат много голям ресурс от най ценния, те не са със затихващи функции като Европа. Затова движението на стоки, пари и хора не може да създава точки на концентрация и от там риск за бъдещето на цивилизацията. Те са победители защото са овладяли този ресурс, имат преимущество , но това не трябва да доведе до унищожаване на другите, защото както се вижда те имат ракети с много яки бомби, а повярвай бомбите много бързо деконцетрират. Тези големи градове са предимство като възможности които предоставят в много отношения, но една голяма бомба и града го няма. Скъп транспорт е лошо, концентрира населението също. Просто си е необходима смяна на посоката в развитието и по съвсем друг начин да се случва то. Съюзи в които някой доминира и прецаква и изсмуква другите също са голяма беля и риск за сигурността. Иначе да се съживят икономическите сектори, които са се изнесли е детска играчка, това не е трудно и не е необходимо да става през конфликти, дори една лоша дума няма нужда да се каже и чуе от страната която не знам защо се смята че ще бъде засегната - азиатците. Въобще чрез конфронтация е лошия и трудния път да се направи това, има лесен. Начина по който се правят нещата в производството постоянно се променя, просто новите начини трябва да се случат на тези места които са запустяли един вид. Правиш неща и си заключваш вратата яко, защото трябва сигурност, когато имаш сигурност и парите ти си остават при теб и всичко е ок. Затова са тези идеи - да дестабилизираме тук, да дестабилизираме там, носят пари там където и без това вече има прекалено много. Задвижват и хората, сивото вещество се привлича като с магнит, то прави новите неща там и концентрацията продължава.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Нали искаха да сондират, Шеврон мисля че бяха, руснаците платиха на зелените и тиквата клекна
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не знам как така с лека ръка подценявате една осемгодишна подготовка, в която са впрегнати сума ти велики умове, които освен да правят оръжия, могат и да местят фигурите. Даже тя не е осемгодишна, тогава са взели решението. Тя е от 20 години, дори. Да не казвам, че има и едни дългосрочни операции, от типа на Голгота, с 50 годишен срок на изпълнение, които звучат фантасмагорично, но в същото време се изпълняват детайлите от тях като по часовника на Спаската кула. Излиза една кукувица и отмерва поредната проспана нощ от Запада.А да, и да си ПРОСТ! Без туй не става
20 години в Сибир - и после за седмица толкоз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
България може и да е обещана на Путин, ама от Румъния, САЩ няма да се откажат! Никак даже..Vтова е един от най-надеждните им съюзници сред страните от ИЗточна Европа..VРумъния не е пробита и зависима от Руската федерация, каквато е България и затова САЩ държат много на Румъния...
Второ, как го виждаш това, САЩ да отсъпят от позициите си на Балканския полуостров, при условие, че след 1994г., положиха толкова целенасочени усилия да се ограничи, до максимално възможното руското влияние на Балканите?действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеочаквам идните месеци да почнат разпродажби на руски имоти по черноморието ни - не от хубаво, а от финансови проблеми за собствениците и като начин да си набавят твърда валута.Там тиририрам
Коментар
Коментар