Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
И последната изцепка на грустния лошад да издава заповеди на на други държави показва че има нещо много сбъркано в руснаците. Това са вопли за помощ. Психиатрична помощ. А помощ няма да има, тези пациенти ще си умрат така, с последващ разпад на хуйлостан на двайс и кусур държавици. От сегашната територия за руснаците ще остане само масква и околностите. Как ще се изхранват не знам, никой не само не ги харесва, но и ги мразят дълбоко в душите си.
А иначе воят на мурзилките е музика за ухото.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениеГоспода фобисти, не знам за останалите, но с цитираните от мен предходни закони, само може да изковете много силен застъпник за тезите:
1. Вън на чужди военни сили и бази от България!
2. България извън NATO/OTAN!
Нещата, толкова могат да ескалират, че да усмислят остатъка на небрежният ми живот да се отдам изцяло на тях и да впрегна нескромните си компютърни умения, дар слово и да ви ломя под път и над път!
Ако това е целта, продължавайте с мотивацията!
Специално ти е нормалномдаюси застъпник на тезите ти, но това ще е само до момента в който руски войски влязат в България.
Е - за щастие това няма как да стане, поради отхвърлената отдавна точка две от поста ти.
Виенето на мурзилките е музика за ухото.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Наркоманско мнение
Определено имаш зависимости!
Притреперваш за поредната си доза или дар словото ти пресъхна, та си толкова лаконичен?
Коментар
-
Седни си!!! Двойка!!!!
САЩ ЕС и Китай са 90%от световната икономика Кочината 1%
Хахахахахахха
САЩ отдавна се конфронтира и с Китай.
икономиките на САЩ и ЕС са само около 40 % от БВП на света.....този дял намалява от десетилетия !!!Last edited by markov; 22.01.2022, 17:24.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бегом в расия !!!
Все ще се намери място и за теб под някои мост ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениеГоспода фобисти, не знам за останалите, но с цитираните от мен предходни закони, само може да изковете много силен застъпник за тезите:
1. Вън на чужди военни сили и бази от България!
2. България извън NATO/OTAN!
Нещата, толкова могат да ескалират, че да усмислят остатъка на небрежният ми живот да се отдам изцяло на тях и да впрегна нескромните си компютърни умения, дар слово и да ви ломя под път и над път!
Ако това е целта, продължавайте с мотивацията!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3859920[/ATTACH]
Аз пък потърсих в нета и намерих тази карта:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Това е ясно за всички освен за козяшките агенти ...........
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аби ал Хасан ал МухтарГоворителят на "Ислямска държава" за новия стопанин на Белия дом
“ САЩ затъват, защото са под управлението на идиот „
САЩ ЕС и Китай са 90%от световната икономика Кочината 1%
Хахахахахахха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Това с Русофобията е болестно състояние. Те са малцинство но са вресливи, напористи и нагли. А всъщност просто се нуждаят от лечение - чист въздух , далеч от интернет и телевизия , някъде след гората ...най добре в дърводобивна колония в СибирЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
темата е ще има ли война
както по долу казах ЩЕ ИМА но кратка-северомонголците ще бъдат УНИЖЕНИ както през 1991
РАЗПАДА на "нигерията със сняг" ще се ускори !
АМИН ! [ATTACH=CONFIG]n3859914[/ATTACH]
Коментар
-
"Русия не казва защо държи 100-хилядна армия с танкове и ракетни системи в близост до границата с Украйна..."
Нужно ли е да казва? Среднощният разбойник казва ли на случайния минувач защо държи пистолет срещу него, докато му пребърква джобовете? Има жестове, които не е нужно да се обясняват.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар