Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАа, има още мегдан пред рублата......
3 хилки/$ и почвам да купувам и аз (за тапети за мазата)!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеСамо 1000 души?!? Че там троловете на хранилка са повече! Някои пак са скътали явно. Но може ли да ги виним. Рублата вече става само за тоалетна хартия.
3 хилки/$ и почвам да купувам и аз (за тапети за мазата)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Путин не лъже само за едно. И украинските сепаратисти мамата си джасат. Тероризирали са руснаци в Донбас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И аз така смятам,проблема е обаче оновa изкуфяло джудже Путин да не тръгне към световна война ,в момента го удрят от 3 страни,санкции,войната в Украйна не върви по план +народа в Русия е подложен на квоти за брашно и основни продукти,което рано или късно ще ги изкара на улиците ....
Би трябвало да не изкара дълго китайците ,дадоха назад,лекарства с юани няма как да се купят,а златото също няма къде да продават защото там също има санкционен режимОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Тук някой се е раздал да смята загубите за Европа. До 100 милиарда щели да стигнат. Но човешкият живот няма цена. А във Франкфурт си имат зелена печатница, която не хаби хартия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Руската пропаганда е класи над европейската и американската.
Неслучайно ни е набито, че са ни "освободили", а се пропуска удобно колко войни Руска Империя-Османска империя е имало и как на руснаците не им е пукало за нас, докато не им е станало удобно.
Или че Русия е била против Съединението.
Или че руски наемници убиват Стамболов.
Или че Северна Добруджа е откъсната от България с руска благословия.
Жалките иначе прозападни хипстър анализаторчета много знаят да пишат статуси във фейса и да веят украински флагове, но да се изправят срещу лъжата и дезинформацията никакви ги няма,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не си прав. Много хотелиери и обикновени хора отвориха домовете си безплатно за бежанци.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Руската пропаганда е с незначителен ефект в Европа и дори в Русия не работи, навсякъде се протестира срещу войната, дори в Русия. Никой не протестира в подкрепа на Русия за война. Европейската пропаганда е фрапираща, не се допускат никакви въпроси и мнения които могат да хвърлят светлина върху ситуацията. Пълен контрол.
Какви санкции се налагат, колко струват, какъв ефект имат, с цифри. Нищо. Ако аз бях руски трол с трибуна по някоя телевизия много лесно мога съборя всичките лъжи на ЕС и да повлека куп съмишленици. Бъквално пренаписват историята всеки от вчера за днеска.
Неслучайно ни е набито, че са ни "освободили", а се пропуска удобно колко войни Руска Империя-Османска империя е имало и как на руснаците не им е пукало за нас, докато не им е станало удобно.
Или че Русия е била против Съединението.
Или че руски наемници убиват Стамболов.
Или че Северна Добруджа е откъсната от България с руска благословия.
Жалките иначе прозападни хипстър анализаторчета много знаят да пишат статуси във фейса и да веят украински флагове, но да се изправят срещу лъжата и дезинформацията никакви ги няма,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Че те американците нали това искаха.Те не желаят да спират никаква война мани приказките
- 1 like
Коментар
Коментар