Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеАло тука помните ли кво реване беше, как рублата отивала към нула и Раша фалира до 1 месец, и кви псувни летяха по мой адрес като казах че санкциите удрят Европа главно. Щото и инфлацията(верижната) в Русия се стабилизира доста бързо, магазините днеска пак пълни с внос - Китай, Индия. Сега на Европа, Канада и САЩ лидерите откровенно говорят за продължителна инфлация и недостиг на храна. Оказа се че санкциите са оставили Судан без доставки на зърнени култури и е започнал режим. Просто Европа и САЩ със напечатани пари са изкупили фючърсите които Судан не можел да плати навреме и сега най-вероятно ще има умрели от глад. Ама тия неща не ги говорят по западните медии. Не че аз го предвидих това но санкциите вече очевидно са предназначени да ударят Европа, и то най-бедните в Европа, а не Русия. Само напомняне по леко с пропагандата.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
За съжаление е вярно, за точилки и камъни не знам и аз четох статията, но при мен няма такова нещо. Поне от 1 месец не съм виждал олио в магазина. Пуска се сутрин, който свари, той натовари. Жената каза че са и останали 2 бутилки и иска до края на седмицата да купи поне 2-3 още. Не съм много сигурен, но май струва около 3 евро бутилката слънчогледовото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Вярно, пусто. Пукваме и веки проблеми не ни ловят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениекак смятате с оглед на долната статия в която се казва че говедарите искат хранителни продукти от русия, дали руснаците ще поикат плащане в рубли- все пак доларите и еврото са забранени
Как смятате по колко евро за рубла трябва да се цака за кило газ, петрол, тор или каквото ви дойде на ума
...предполагам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Валентине верно ли у немция нема олио и се млатят с точилки и камъни.Или нашите честни и свободни медии пак ни лъжат?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Да те уволняват и да спират пещите! Такива допотопни производства са директно за затваряне!.
Услуга ни правят с руската газ!!! Да я махат и да ставаме енергонезависими. Веднъж се мре. Няма какво да ни плашат доживот тези цървули с руска газ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКак смятате по колко евро за рубла трябва да се цака за кило газ, петрол, тор или каквото ви дойде на ума
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеаз не разбрах.., уж битката беше срещу някви жълто-сини нацисти и спасение на руснаците в Украйна
а то кво се оказало, битката за петро-квази-конвертируема рубла
интересното е,че никой в официална москва не говори за петрол, само газ-газ-газ
оставам си на мнението , че тия тръби дет изкопаха из европа само си хвърлиха стотиците милиарди на вятъра...
а успеха на квази-газо-рублата лично аз определям на не повече от 1%, или максимум 3 месеца
то ясно, че е готино да си имаш собствена национална печатница, ама тая работа не става само с бонби
- 1 like
Коментар
-
Братчед имаме едни пещи дето пекат боята на детайлите, в момента са на газ, ако искаш може да се цаниш за огняр да хвърляш въглищата в котела който шефа се гласи да купи
Услуга ни правят с руската газ!!! Да я махат и да ставаме енергонезависими. Веднъж се мре. Няма какво да ни плашат доживот тези цървули с руска газ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
как смятате с оглед на долната статия в която се казва че говедарите искат хранителни продукти от русия, дали руснаците ще поикат плащане в рубли- все пак доларите и еврото са забранени
Как смятате по колко евро за рубла трябва да се цака за кило газ, петрол, тор или каквото ви дойде на ума
Коментар
-
Имам колега поляк- бивш миньор- разправя че всички въглища и дърва идват от русия- повече от половината полски мини били затворени
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБитва за Украину! Кадыров против националистов Азова! Бомбят склады ГСМ и нефть! Сводка 31.03.22
ГОвори се че който не се съгласи на разходка до сибир от обградените всу ще го скъсят с една глава- чеенеца обещал резня/ каквото и да означава
Коментар
-
аз не разбрах.., уж битката беше срещу някви жълто-сини нацисти и спасение на руснаците в Украйна
а то кво се оказало, битката за петро-квази-конвертируема рубла
интересното е,че никой в официална москва не говори за петрол, само газ-газ-газ
оставам си на мнението , че тия тръби дет изкопаха из европа само си хвърлиха стотиците милиарди на вятъра...
а успеха на квази-газо-рублата лично аз определям на не повече от 1%, или максимум 3 месеца
то ясно, че е готино да си имаш собствена национална печатница, ама тая работа не става само с бонби
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Какъв студе бе, ти да не си в облаците? Свърши студа. Находището в чирен дава 1 месец резерв.
Няма ли кой да даде картон на тоя педал Путин и да си яде газта без да му я купуваме. Все ще я изгладуваме но оня мисир ще се пече и дави в собствен сос!
Както те могат да карат без чужд ресурс, така поне и ние можем без техния. Руски цървули!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар