IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Русия ли даде МАРИЦИТЕ на ФАЩ, златото на северния ФАЩ, пътищата на австрийския ФАЩ, унищожиха земеделието за да не могат да ядат руснаците консерви, унищожиха заводите дето им преработваха суровините и да не могат да изнасят
    Бах тез бунаци да раздават на идеологическия си враг
    Бота нека бъдем честни...Руснаците са си виновни сами..Те ни отрязаха нали помниш думите на Горбачов че братството си е братство ама от 01.01 сиренето е с долари...Нашите заводи просто фалираха...Това е истината...Сега се сърдят ами да се сърдят сиренето е с долари..Такива братя не ни трябват...Такива които те зарязват когато ти е най трудно не ти трябват...Не бива да имаме илюзии че САЩ са по различни или ЕС...Ние трябва да се стегнем и да се осъзнаем че няма на кого да разчитане освен на себе си на ръцете си на разума си на волята си...Никой с нищо не ни е длъжен.С Русия трябва да имаме нормални и изгодни търговски птношения и нищо повече.Не те ще решават ние къде да членуваме и какво да правим...а и нашите управници трябва от трибуната на ООН да информират света че сме ги покръстили и че сме им дали азбука да се правят на велики...Ние трябва всячески да се стремим да имаме и други доставчици на газ Азърбейджан Кипър Катар от щг вече има възможности...

Коментар

Както виждаме под РУСКО робство построихме ХИЛЯДИ неща.
      Под фашистко робство ни ОГРАБИХА всичко построено и НИЩО нямаме - ни ново ни старо. Станахме бананова република без бананите
      Било е студена война. Руснаците даваха пари за бананови републики като нас както САЩ финансираше Гърция и Турция. Така че сравнението ти не е много удачно, защото и тогава и сега тези страни са преди нас.

ОГРАБИХА ТЕ БЪЛГАРИТЕ КОИТО ПРОДАДОХА ДЪРЖАВАТА СИ!!! АКО НЯМАШЕ ПРОДАЖНИЦИ НИЩО НЯМАШЕ ДА БЪДЕ РАЗПРОДАДЕНО

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Кой ги е дал на ФАЩ бе пич? Ако не ги бяха дали на "ФАЩ" щяха да ги дадът на руски олигарси. И едните и другите щяха да ни крадат. Да не би Лукойл Нефтохим на плаща някакви данъци и да не те крадат? Естествено че бизнесмените олигарсите и прочие от ФАЩ както казваш и от Русия теб ще те третират като роб, щото българите продават и майките си за пари. Къде са политиците отстояващи националният интерес? Костов пребоядисаният комундел и така наречените сини пребоядисани червени продадоха България и с паричките си живеят много добре. ДС ченгетата краднаха квото можаха и заминаха по Лондон и Виена. Комунделите знаеха още преди 89 накаде духа вятъра и опразниха външнотърговските дружества и прехвърляха пари по лични сметки в чужбина. България 89 беше фалирала страна и окрадена от върхушката.

Проблема е че няма БЪЛГАРОФИЛИ а има ганьовци почитащи финикииските знаци.
        Както виждаме под РУСКО робство построихме ХИЛЯДИ неща.
        Под фашистко робство ни ОГРАБИХА всичко построено и НИЩО нямаме - ни ново ни старо. Станахме бананова република без бананите
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Русия ли даде МАРИЦИТЕ на ФАЩ, златото на северния ФАЩ, пътищата на австрийския ФАЩ, унищожиха земеделието за да не могат да ядат руснаците консерви, унищожиха заводите дето им преработваха суровините и да не могат да изнасят
          Кой ги е дал на ФАЩ бе пич? Ако не ги бяха дали на "ФАЩ" щяха да ги дадът на руски олигарси. И едните и другите щяха да ни крадат. Да не би Лукойл Нефтохим на плаща някакви данъци и да не те крадат? Естествено че бизнесмените олигарсите и прочие от ФАЩ както казваш и от Русия теб ще те третират като роб, щото българите продават и майките си за пари. Къде са политиците отстояващи националният интерес? Костов пребоядисаният комундел и така наречените сини пребоядисани червени продадоха България и с паричките си живеят много добре. ДС ченгетата краднаха квото можаха и заминаха по Лондон и Виена. Комунделите знаеха още преди 89 накаде духа вятъра и опразниха външнотърговските дружества и прехвърляха пари по лични сметки в чужбина. България 89 беше фалирала страна и окрадена от върхушката.

Проблема е че няма БЪЛГАРОФИЛИ а има ганьовци почитащи финикииските знаци.
          Last edited by prectical; 27.01.2022, 12:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Да приемем че това е така /макар че имам резерви/ това наш проблем ли е ?
            Да си се оправят там ...ние сме наредили нашата държава че сме тръгнали Русия да оправяме ..... аз тези напъни не мога да ти разбера.
            Точно това казвам и аз. Да си гледаме България и мутрите които са завзели ключови сектори. Да се борим да оправим нашата държава а не да възхваляваме Русия, САЩ или НАТО. Какъв е смисъла да мислим за другите държави а нашата да се разграбва от ганьовци и мутри.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Не ви ли направи впечатление че писмените отговори не са публични както бяха руските ?
              Дали пък няма нещо вътре което е извън официалната пропаганда и база за по нататъшни задкулисни преговори ?
              И руснаците защо казват че 2 седмици щели да ги четат и изучават ако просто има по всички точки едно ясно не не и не.

В края на краищата ако застанем на оптимистичната страна все си мисля че накрая нещо ще се договори. Въпроса е да се намерят формулировки така че и 2те страни да запазят реномето си.

Може примерно да се изтъргуват демилитаризация на калиниград, чиито ракети висят като дамоклев меч над европа, руските отвъд урал, както и отказ от куба, венецуела и подобни - срещу махане на ракетите от полша и румъния, както и неутралност на украйна срещу автономия на луганск и донецк. Неща от тоя сорт...
              Аз си мисля че ще се договорят нещо, но няма да го огласят.
              Русия е твърде силна , пък на американците им е през вятъра за Украинците.
              Вероятно ще договорят неприемане на Украйна и Грузия в НАТО без да го кажат открито в замяна на спокойствие в Американския заден двор .....Венецуела , Никарагуа .....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Абсолютни глупости пишеш. ДПС 30 години как са във властта и кой ги покровителства? Разбира се Руското посолство. Доган като член на ДС кой го направи толкова силен да разпределя порциите? Американците или руснаците? Я пак се прочети и не се прави на разбирач
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Тук съм съгласен с теб. България като част от хитлериската коалиция напълно е заслужила да буде бомбардирана и след това да бъде взета от някоя от великите сили. Била ли е България във войната? Била е! Ако бяха обявили неутралитет нещата можеха да са различни.

Да оставим миналото и да се средоточим върху настоящето.

Русия е велика страна но управлявана от гнусна шайка крадяща от собственя си народ...издигаща палати и дворци докато голяма част от населението мизерства. В САЩ е същото огромна част мизерстващи но и голяма средна класа... нещо което в Русия липсва
                  За първата световна, ако сме били неутрални може и да си прав, но за втората е нямало абсолютно никакво значение- Унгария и Румъния пращат войски на източния фронт но след войната ги третират наравно с Чехия,Литва,Латвия,Естония които не са воювали със СССР, даже балтийските страни са били окупурани от СССР, а Чехословакия от Германия и пак не ги оставят да са независими. Просто са си разпределили сферите на влияние в Ялта и това е . Никой не е питал разпределените страни в кой от двата лагера искат да са.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми ако бяхме обявили неутралитет Хитлер щеше да ни прегази за два дена..но после щяхме да сме сред победителите..И в Европа и в САЩ голяма част от населението мизерства ама пропагандата представя нещата по друг начин.
                    Ако с бяха развили по тази начин нещата щяхме да имаме основания да искаме връщането на Северна Добружда и Беломорието загубено 20 години преди това. И номера за Северна Добружда можеше и да мине щото Румънците открито повоюваха на Източния фронт и си бяха за наказание .

Коментар

Русия е велика страна но управлявана от гнусна шайка крадяща от собственя си народ...издигаща палати и дворци докато голяма част от населението мизерства. В САЩ е същото огромна част мизерстващи но и голяма средна класа... нещо което в Русия липсва
                      Да приемем че това е така /макар че имам резерви/ това наш проблем ли е ?
                      Да си се оправят там ...ние сме наредили нашата държава че сме тръгнали Русия да оправяме ..... аз тези напъни не мога да ти разбера.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми ако бяхме обявили неутралитет Хитлер щеше да ни прегази за два дена..но после щяхме да сме сред победителите..И в Европа и в САЩ голяма част от населението мизерства ама пропагандата представя нещата по друг начин.
                        България щеше да бъде окупирана е не прегазена. Страните окупирани от Германия не платиха цената която платиха държавите включили се доброволно на страната на Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Историята е факти- продължават да седят ОГРОМНИТЕ( в пъти по- големи от на Левски, Ботев, Самуил или който и да е български национален герой) паметниците на съветския окупатор в идеалния център на София, Пловдив, Варна, Бургас... и т.н. продължават изтрещели пенсионери и фенове на БСП да им носят цветя и да си празнуват загубата във войната, загубата на територии и последвалата окупация представяйки я като " освобождение от фашизма".
                          Аз пък не виждам защо точно това трябва да пречи на някого......направете си още по-огромни да не се дразните и поднасяйте цветя на тях всеки ден бе хора. Събарянето на паметници навсякъде по света се води за нецивилизовано......
                          Това за мен е един изкуствен проблем ......вече има паметници дори на американски летци загинали докато бомбандират София и какво?
                          Това е историята на страната ни и трябва да я приемем без да влагаме емоции в това !

Коментар

Тук съм съгласен с теб. България като част от хитлериската коалиция напълно е заслужила да буде бомбардирана и след това да бъде взета от някоя от великите сили. Била ли е България във войната? Била е! Ако бяха обявили неутралитет нещата можеха да са различни.

Да оставим миналото и да се средоточим върху настоящето.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Да приемем че си прав , ама да виниш някои друг за това което сам си си причинил е меко казано смешно.

Ние влязохме във войната на страната на тристранния пакт , и после като загубихме войната се правим на ощипани госпоици че победителите се разпоредили с нас. А те Руснаците са ни взели със съгласието на Великобритания и САЩ.

Даже ако бяхме останали във сферата на Великобритания с известния Българомразец Чърчил начело вероятно и за пореден път територия щяхме да изгубим ...
                              Историята е факти- без значение дали са хубави, лоши, дали ни харесват или не. На мен не ми пречи, че сме били съюзници на Германия във Втората световна- такъв е бил националния интерес тогава, не ми пречи и че сме загубили войната с всички последици от това. Пречи ми неправилната интерпретация на фактите, пречи ми че 30 години след падането на комунизма в България още не сме се освободили от лъжливата история -продължават да седят ОГРОМНИТЕ( в пъти по- големи от на Левски, Ботев, Самуил или който и да е български национален герой) паметниците на съветския окупатор в идеалния център на София, Пловдив, Варна, Бургас... и т.н. продължават изтрещели пенсионери и фенове на БСП да им носят цветя и да си празнуват загубата във войната, загубата на територии и последвалата окупация представяйки я като " освобождение от фашизма".

Коментар

От 25 години управниците ходят на инструктаж на КОЗЯК - мутрофашизъм на ФАЩ градим викат му галено либерална демонкрадция. Затова сме и на това дередже.
                                Преди това фашистите ни наложиха планът Ран-Ът - с намаляне на населението на 5 млн и други работи дето и досега се изпълняват СТРИКТНО
                                Абсолютни глупости пишеш. ДПС 30 години как са във властта и кой ги покровителства? Разбира се Руското посолство. Доган като член на ДС кой го направи толкова силен да разпределя порциите? Американците или руснаците? Я пак се прочети и не се прави на разбирач

Коментар

Working...
                                X