Първоначално изпратено от mvr0306
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти ми кажи, кой е съвършен ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Аз гледах друг руснак в тубата, каза, че посадъчния материал бил 100% внос
А ако Путин окряка до следващата зима - 'ептен ще им залепне корема за гърба.
........ тогава ако и водката ги е отпуснала - може да се очаква да им дойде акъла!
(или да почнат да отскачат за плъхове до С. Корея?)
Коментар
-
Барбарона напълнил гащите
Не купуваш африканците с приказки за демокрация. Това са ваши приказки за вътрешна консумация. По-голямата част от африканския елит се формира в Съветския съюз – лекари, инженери, пилоти, учители, учени. Руснаците са единствените европейци, които са деколонизирали Африка. И Африка го помни. Точно както Африка помни европейските зверства.
Ако забележите, африканските страни не подкрепиха резолюцията на ООН, осъждаща Русия. И те никога няма да подкрепят никакви резолюции срещу Русия. Това е зашито в гръбнака на всеки африканец: Русия е добра, каквото и да мислите за нея. Това е константа.
Цяла Африка гледа Централноафриканската република и Мали. Това, което европейците не можеха да направят десетилетия, руснаците го направиха за една година. На мястото на Централноафриканската република имаше банди, днес там има истинска държава.
„Френските компании напускат Русия, губят своите връзки, капитал, репутация там и в същото време рискуват да загубят Африка. Защото точно сега Франция е изправена пред най-тежката криза в Сахел. Падането на профренските Ибрахим Бубакар Кейта и Марк Кристиан Каборе направи френската политика в Сахел несъстоятелна. Политическа криза в Чад, Судан, Гвинея, експулсирането на Франция от Мали, безвъзвратната загуба на Централноафриканската република. Всичко това избива почвата изпод краката им и значително усложнява френското присъствие на африканския континент. Има много малък шанс френският бизнес да се възстанови след загуба на два пазара едновременно - руския и африканския. Току-що дойдохме на себе си след иранското оттегляне, когато САЩ принудиха Франция да замрази инвестициите си в Иран.”
„И знаете ли, руснаците са ни по петите, в Африка говорят само за това, че Русия се завръща. Руснаците са очаквани”.
„Европейците крещят, че ще започнат дело за „престъпленията“ на Русия срещу Украйна, но Международният наказателен съд все още не е започнал разследване на клането в Либия, Сирия и грабежа на африкански суровини. Казват ни, че Европа е изкоренила расизма, но днес го виждаме да процъфтява на всички места.
Войната в Йемен продължава вече седем години, вече 340 хиляди жертви и нито една демонстрация в подкрепа на Йемен. Защо йеменците да са по-лоши от украинците? Заради цвета на кожата ли? Французите само се преструваха на толерантни, те си остават расисти!”
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ти пробвал ли си да садиш картофи с каквото ти останало от миналата година?Щото аз съм пробеал и знам разултата катастрофа пълна катастрофа..Предполагам че са се запасило за тая година щото ако не са няма реколта
- 4 Харесвания
Коментар
-
Питам те садил ли си картофи с каквото ти е хартисало от предната реколта?
Без значение дали иде реч за краставици гергана; за корнишони, за домати (колови/безколови)......
Ама темата не е за туй!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Xaxaxa...Ти чак сега ли проумя,че и Лавров и лилипута са болни психопати?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Вчера попаднах на статия на някакъв руски професор по финанси в Чикаго...
В Русия делът на вносните семена е почти 40% ? А при картофите делът на вносните семена е 90% ? Фермерите ще измислят нещо с течение на времето, но в краткосрочен план трябва да очакваме недостиг на основни селскостопански продукти и рязко покачване на цените.
Самолетите, дори в Русия, също скоро ще спрат да летят. В крайна сметка почти всички са вносни, а вече е забранена доставката на резервни части. Интернет, какъвто го познавахме, също ще бъде изключен. Вече блокираха куп информационни сайтове, въведоха куп мерки за задържане на ИТ специалисти.
Единственият плюс от тази история е, че тези, които изпитват носталгия по СССР, ще могат да усетят всичките му прелести в собствената си кожа. И това няма да бъде относително тревопасен СССР като Хрушчов-Брежнев-Горбачов, а СССР начело с луд диктатор.
Това във връзка с гръмкото твърдение, че каквото нямат - ще си го произведат!
Те китайците не могат да възпроизведат високите технологии на запада (и Япония), че руснаците ли!?
Охоо, то ако така ставаше - и кучетата пред месарницата щяха да са касапи, нали!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПочти всичко което вирее по нашите ширини съм садил!на 90%......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеКакви санкции коментирате, като западът стана за смях? Спират им хамбургерите в Мак Доналдс, ама газът да си върви...Изключват някои банки, разбира се не онези, където си плащат енергийните ресурси.
Не се намесват във войната, но все пак помагат, като си сложат знамето на Украйна на фейсбук профилите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеТи пробвал ли си да садиш картофи с каквото ти останало от миналата година?Щото аз съм пробеал и знам разултата катастрофа пълна катастрофа..Предполагам че са се запасило за тая година щото ако не са няма реколтана 90%......
- 1 like
Коментар
-
Според мен изолация докато Путин падне.Светът категорично трябва да му покаже че с него повече не желае дори да разговаря...Да излезе Лавров и да каже ние не сме нападали Украйна говори за болестно състояние...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Вчера попаднах на статия на някакъв руски професор по финанси в Чикаго...
В Русия делът на вносните семена е почти 40% ? А при картофите делът на вносните семена е 90% ? Фермерите ще измислят нещо с течение на времето, но в краткосрочен план трябва да очакваме недостиг на основни селскостопански продукти и рязко покачване на цените.
Самолетите, дори в Русия, също скоро ще спрат да летят. В крайна сметка почти всички са вносни, а вече е забранена доставката на резервни части. Интернет, какъвто го познавахме, също ще бъде изключен. Вече блокираха куп информационни сайтове, въведоха куп мерки за задържане на ИТ специалисти.
Единственият плюс от тази история е, че тези, които изпитват носталгия по СССР, ще могат да усетят всичките му прелести в собствената си кожа. И това няма да бъде относително тревопасен СССР като Хрушчов-Брежнев-Горбачов, а СССР начело с луд диктатор.
Това във връзка с гръмкото твърдение, че каквото нямат - ще си го произведат!
Те китайците не могат да възпроизведат високите технологии на запада (и Япония), че руснаците ли!?
Охоо, то ако така ставаше - и кучетата пред месарницата щяха да са касапи, нали!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хаха по-добре късно, отколкото никога. Пешето от вчера е еретик.
- 1 like
Коментар
Коментар