Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Прав е човека! Защо Европа направи Русия свой враг? Ето тука е ключа за бараката!
А ние сме тъпанарите, които ходят по свирката на хора, които даже полово не могат да се определят!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Да вземат да мислят с празните си кратуни. Русия има само едно решение и това е да си върне Украйна с всички последствия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Знаеш ли колко са жалки хората като завият сирените, гледат като насрани и мълчат абе нещо като живи призраци... а иначе по форумите яко громът врага... истината е ,че врга са ни идиотите дето ся яхнали света и се подиграват с всички нас..... надявам се да не пипат резервите на Руската централна банка иначе... просто ще ги заметкат бомбите без предупреждение... и то всичко дето имат... И руснаците и американците имат технологии които ще изчистят радиацията за няколко дни..да му мисли добитъка.
Сега, резервите никой няма да ги пипа, просто ще ги блокират.
Пък това за бомбите е съвсем реално без значение дали ще ги блокират или не. Ся, за такива технологии за пръв път чувам. Това което знам обаче е че и на руснаците и на американците активното вещество в зарядите се използва 100%. Не е като едно време. Е питай Фланкер, създава имидж че разбира от тея неща.
По-скоро ме притеснява това че както се развиват нещата е много вероятно да се стигне дотам.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Има и друго - какво ще се случи при вариант за руски контрасанкции? Например конфискация на всички чужди активи и врътване на крана или спиране износа на енергоносители? Или пък желание за получаване на валута, различна от долара за това, дето го изнасят.
Апропо, съвсем не ми е ясна голямата радост в темата, при положение, че и ние ще пострадаме икономически от цялото нещо.
Рашастан не произвежда и не изнася нищо уникално, за капак дори не може сам да си изкопае ресурсите. Какво ще стане, когато чуждите компании спрат да го правят - много ясно, Горна Волта без нефт. Венецуела ама в Сибир.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Изолирането на Русия ще се превърне в самоизолиране за Запада. Блокът около Русия и Китай държи и хляба и ножа. Блокът на Запада държи инфлуенсърите, татуираните спортисти и лейдигагите. Реална срещу виртуална икономика. Жито, желязо, нафта, заводи, рафинерии срещу реалити телевизия и гей прайдове.
Апропо, съвсем не ми е ясна голямата радост в темата, при положение, че и ние ще пострадаме икономически от цялото нещо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Интересно какви са тези технологии? Явно ще да са свръхсекретни и само в твоята глава.
Коментар
-
Първо, войната въобще не е свършила и никак не е ясно как ще се развие в новите условия. Както вече писах и преди - надявам се да седнат на масата и да се разберат големите по между си.
Второ, ако руснаците не са разгледали всички възможни варианти и девочките дизайнери не са си написали домашното, след години на санкции, ограничения и месеци наред заплахи за това какво ще им се случи, ако влязат в Украйна, то тогава без съмнение си заслужават съдбата. Интересно е обаче дали може всъщност да се изолира подобна държава и икономика по модела на КНДР и ИРИ. Аз лично си мисля, че това няма как да стане.
Апропо, глупостите за слънца, гъби и прочее, е напълно излишно да се коментират.
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеПутин влезе в капан ! Има вариант да загуби мн техника, има вариант да измре много цивилно население. западнаците наливат бензин в огъня , снабдяването с оръжия е акт на война. да видим какво ще стане ….Last edited by terziеv; 27.02.2022, 03:24.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първо, войната въобще не е свършила и никак не е ясно как ще се развие в новите условия. Както вече писах и преди - надявам се да седнат на масата и да се разберат големите по между си.
Второ, ако руснаците не са разгледали всички възможни варианти и девочките дизайнери не са си написали домашното, след години на санкции, ограничения и месеци наред заплахи за това какво ще им се случи, ако влязат в Украйна, то тогава без съмнение си заслужават съдбата. Интересно е обаче дали може всъщност да се изолира подобна държава и икономика по модела на КНДР и ИРИ. Аз лично си мисля, че това няма как да стане.
Апропо, глупостите за слънца, гъби и прочее, е напълно излишно да се коментират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това за цялото човечество ми напомня за един италианец, който се опитваше да ме убеди да си направя фачебук. Аргументът му беше - това е архивът на човечеството. В момента и той няма фейс. Покрай СТРАШНАТА пандемия си позволи да изкаже умерено несъгласие и му го изтриха. Не мисля, че човечеството загуби.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Знаеш ли колко са жалки хората като завият сирените, гледат като насрани и мълчат абе нещо като живи призраци... а иначе по форумите яко громът врага... истината е ,че врга са ни идиотите дето ся яхнали света и се подиграват с всички нас..... надявам се да не пипат резервите на Руската централна банка иначе... просто ще ги заметкат бомбите без предупреждение... и то всичко дето имат... И руснаците и американците имат технологии които ще изчистят радиацията за няколко дни..да му мисли добитъка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПроблемът е малка клика от крадливи кагебейци, начело с Путин. И даже там нещата се пропукват. Ако войната забуксува още седмица предполагам, че ще започнат да мислят за преврат.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Е ти сега - на чужд гръб и 100 тояги са малко. Колко много обикновенни хора спортисти и музиканти сега ще страдат с тази изолация. Това е загуба за цялото човечество. Но най-много ще ги заболи творците и спортистите само, защото са си гласували по навик за него.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ти мислиш ли че ще се размине? Вашия човек ще стигне и дотам. Лошото е че много хора ще загинат преди русия да престане да съществува като държава.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар