Първоначално изпратено от марин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеКонфликтът се интернационализира, което е лоша перспектива.
Но, то не би могло, да бъде и друго.
Така е било и в Испания и във ВСВ и в Ирак, Либия, Сирия.
Така ще бъде и в Украйна.
За съжаление, това носи огромен риск за живота на човечеството.
Както вече съм споменавал, най-голямата и единствена заплаха за
съществуването на живота на планетата Земя, се намира в Кремъл.
Както е тръгнало, всички ще го разберем. По неправилния начин.
- 1 like
Коментар
-
Според РЦБ всичко е точно. Колко точно, ще стане ясно утре. Да не забравяме, че срещу Наибулина, както обидно и казват в Русия, са цял куп местни политици.
https://m.investor.bg/pazari/538/a/r...zarite-346859/
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Защо да съм изперкал? Въобще не говоря за Путин и Русия а за нацисти и фашисти които света дружно трябва да прочисти. Ти си изперкал защото ти се привижда нещо в моя пост!!! Дори съм твърдо против тези хора в България който искат да сквернят паметника на съветската армия. Това са хора загубили живота си в ВОЙНА. ТОВА НЕ Е ПАМЕТНИК НА СТАЛИН ЧЕ ДА БЪДЕ СЪБАРЯН И ПРОЧИЕ. ТОВА Е ПАМЕТНИК НА ВОЙНИЦИ КОЙТО СА СЕ БИЛИ ЗА СВОБОДАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА ОТ ЧУМАВАТА ИЗМЕТ НА ХИТЛЕР. Всеки който скеврни исторята било русофил или русофоб трябва да отиде в затвора.
- 1 like
Коментар
-
Русия: Украински националисти от батальона "Азов" атакуваха квартали и училище в Мариупол, има цивилни жертви
Украински националисти от батальон "Азов" атакуваха жилищни квартали и училище в предградията и в град Мариупол с установки РСЗО "Град", има жертви сред цивилни. Това съобщи официалният представител на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков, предаде ТАСС.
„На 26 февруари от 16:00 до 16:20 часа украински националисти от батальона „Азов“ атакуваха жилищни райони на селище Сартана в предградията на Мариупол и училище № 8 в град Мариупол. В резултат на това има разрушени жилищни сгради и загинали сред цивилното население“, каза Конашенков.
Коментар
-
Конфликтът се интернационализира, което е лоша перспектива.
Но, то не би могло, да бъде и друго.
Така е било и в Испания и във ВСВ и в Ирак, Либия, Сирия.
Така ще бъде и в Украйна.
За съжаление, това носи огромен риск за живота на човечеството.
Както вече съм споменавал, най-голямата и единствена заплаха за
съществуването на живота на планетата Земя, се намира в Кремъл.
Както е тръгнало, всички ще го разберем. По неправилния начин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Това джуджето дето се крие в бункера в Кремъл ли ти го каза?
Айде, знам че на български Ганьовци вяра нямаш, ама и канадците ти го казват: Петков: Зеленски се включи от бункер
https://www.mediapool.bg/petkov-zele...ews332653.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМира е много лесен. Просто Русия си изтегля войските от Украйна. Не виждам какво затруднява руснаците да го направят. Ако са свършили горивото и молят Украйна за помощ по изтеглянето може проблема да се реши и на по-ниско ниво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Няма значение къде е. Фактът, че не е арестуван е сериозен провал на операцията. Никой не се съмнява (е, има няколко идиота), че руснаците могат да смажат Украйна. Въпросът беше конкретни лица да отговарят за стореното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеИ да аз съм твърдо за това руската армия да изтрепа до крак всеки нацист и фашист от десен сектор и батальона азов които не се украйнски националисти( да мислят за родината си) а са неонацисти и извършващи геноцид над нормални и безащитни хора водени от расови предрасъдъци
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не знам дали това е вярно ама тоя се тупаше в гърдите че ще стои в Киев
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеРуското външно министерство заяви, че Русия е готова за мир и прекратяване на кръвопролитията, съобщава ТАСС. Русия обяснява, че няма да спекулира с причините, поради които украинската делегация все още не е пристигнала в Гомел, коментира заместник-министърът на външните работи Андрей Руденко, цитиран от NEWS.bg.
"Чакаме, няма да спекулираме с някои причини, които принуждават украинската делегация да отложи пристигането си в Гомел. Може би трябва да разкажат това по-подробно", каза Руденко.
Браво точно това очакваме. Путин да не се води по акъла на предатели искащи властта в Кремъл а да се води от интересите на руските граждани и света. Искаме мир и хармония за всички.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=zIbGpSvtuGY
Ако не е фейк видео, показва среща между руски и украински войници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
Зеленски и обкръжение от вчера са в Льов.
Не вярвам да ги хванат. Най-много някои местен военен престъпник от Мариупул или Харков да докопат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Руското външно министерство заяви, че Русия е готова за мир и прекратяване на кръвопролитията, съобщава ТАСС. Русия обяснява, че няма да спекулира с причините, поради които украинската делегация все още не е пристигнала в Гомел, коментира заместник-министърът на външните работи Андрей Руденко, цитиран от NEWS.bg.
"Чакаме, няма да спекулираме с някои причини, които принуждават украинската делегация да отложи пристигането си в Гомел. Може би трябва да разкажат това по-подробно", каза Руденко.
Браво точно това очакваме. Путин да не се води по акъла на предатели искащи властта в Кремъл а да се води от интересите на руските граждани и света. Искаме мир и хармония за всички.
Коментар
Коментар