Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Пазят ги защото китаецът е казъл "Крим ваш, Сибир наш!".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЗлатната среда е най-доброто решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Абсолютно крайно и неверно твърдение. В “българския” форум е добре да пише всеки, който има достъп от всяка точка на планетата. Така информацията тече и е най-полезна. Затлачването в стил диктатура в нашия век е атавизъм.
"Абсолютно крайно и неверно твърдение" - Защо се изказваш от позицията на последна инстанция. За мен barabron е чуждопоклонник.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЗалиташ. Принципно съм съгласна с теб, но имаш моменти на яко залитане. Другият отбор с неговите простотии пък въобще не го коментирам. Там е неспасяема работата.
Златната среда е най-доброто решение.
За твоите деца съм спокоен
А точно защото Западът се позиционира в "златната среда" по отношение на Русия
след краха на СССР, мислейки че там има предимно нормални човеци,
сега светът е там където е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеНякой има ли информация каква част от личния състав на руската армия е на украинска територия? Реално те нямат ли много повече от това, което са вкарали, и за какво пазят останалите?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИдиотщина е да се мисли, че децата във Франция и учителите им са идиоти.
Децата гледат заедно с родителите си репортажи в новините.
Виждат ужасни картини, чуват за убити и криещи се в скривалища деца, майки, бащи.
Разбира се, че трябва да им се обяснява какво и защо го виждат,
какво е Империя на злото и т.н.
Затова и не говорят като безмозъчни роботи (като българските деца),
когато ги питат нещо
По-наблюдателните ще забележат темата на репортажа:
"Guerre en Ukraine. Comment parler aux écoliers ?"
="Война в Украина. Как да се говори за нея на учениците ?"
Българските деца, от мои наблюдения са си ок.
Ти кога за последно си бил физически в България?
Залиташ в стил кретена.
Винаги съм казвала, че емиграцията не е за всеки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Идиотщина е да се мисли, че децата във Франция и учителите им са идиоти.
Децата гледат заедно с родителите си репортажи в новините.
Виждат ужасни картини, чуват за убити и криещи се в скривалища деца, майки, бащи.
Разбира се, че трябва да им се обяснява какво и защо го виждат,
какво е Империя на злото и т.н.
Затова и не говорят като безмозъчни роботи (като българските деца),
когато ги питат нещо
По-наблюдателните ще забележат темата на репортажа:
"Guerre en Ukraine. Comment parler aux écoliers ?"
="Война в Украина. Как да се говори за нея на учениците ?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕ, щом и ти, който проявяваш следи от разум мислиш така,
не се учудвам, че форума е пълен с непораснали деца
Златната среда е най-доброто решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениесъгласен съм, а даже и за големите (гимназия и студенти) е рано още за обобщения
не се учудвам, че форума е пълен с непораснали деца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Напълно съм съгласен.
Като цяло има известна лицемерщина на Запад, която не ми харесва въобще и която всъщност се използва и от Кремъл в антизападната им реторика. В Русия се лее пропаганда, цензура и репресии на килограм - това е ясно, но Западът, включително ние, трябва да покажем, че сме по-добри. Че свободата на словото и мисленето, индивидуалните права на гражданите и обективността не са просто празни думи, а фундаментални концепции за либералните демокрации.
Въобще не ми харесва накъде върви светът. Източните сили стремглаво отиват към пълен тоталитаризъм, а Западните са се запътили към някакъв хибриден режим. Индивидуалната свобода все повече се превръща в помен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Ти защо пишеш в български форум???? Пиши във френски, нали там всичко е цветя и рози, и децата не са безмозъчни роботи. Аман от чуждопоклонници. " Русофобите са и истински българофоби"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да се индоктринират толкова малки деца е идиотщина.
Пресоляване на манджата, наедно с махането на курса за Достоевски, спирането на руските параолимпийци и безплатния ГТ за украинските бежанци в София.
Руснаците и без това живеят като скотове, каквито и санкции да им наложиш - все тая. Те са свикнали на нямане.
- 1 like
Коментар
-
Да се индоктринират толкова малки деца е идиотщина.
Като цяло има известна лицемерщина на Запад, която не ми харесва въобще и която всъщност се използва и от Кремъл в антизападната им реторика. В Русия се лее пропаганда, цензура и репресии на килограм - това е ясно, но Западът, включително ние, трябва да покажем, че сме по-добри. Че свободата на словото и мисленето, индивидуалните права на гражданите и обективността не са просто празни думи, а фундаментални концепции за либералните демокрации.
Въобще не ми харесва накъде върви светът. Източните сили стремглаво отиват към пълен тоталитаризъм, а Западните са се запътили към някакъв хибриден режим. Индивидуалната свобода все повече се превръща в помен.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар