IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

А точно защото Западът се позиционира в "златната среда" по отношение на Русия
    след краха на СССР, мислейки че там има предимно нормални човеци,
    сега светът е там където е
    Да, но на "западът" това не му стигна и за това "света е там където е"

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Пазят ги защото китаецът е казъл "Крим ваш, Сибир наш!".
      Абе то хубаво, ама просто сравнение на картата на военните действия от 5 март и от 15 март показва добавка от само Херсон и територии около Мариопул. Това са 10 дена, леля ми щеше да е превзела повече украинска територия за толкова време. Сериозно ли руската армия за 3 седмици постигна това - извън Крим и двете малки Северни Корени да има още максимум 10% от украинската територия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
        Златната среда е най-доброто решение.
        Правилно, като те хване някой на улицата да те изнасили, може да кажем всички "Истината е по-средата".

Коментар

Абсолютно крайно и неверно твърдение. В “българския” форум е добре да пише всеки, който има достъп от всяка точка на планетата. Така информацията тече и е най-полезна. Затлачването в стил диктатура в нашия век е атавизъм.
          Selena, ти до колкото знам също не живееш в България, нали. Може би посещаваш роднини, ако все още имаш такива тук, или пък приятели ти описват какво се случва. Каква точно информация получи от поста на barabron. Всичко във Франция е чудесно, децата са подложени на дива пропаганда, а тук тъкмо сме слезли от дърветата, нашите деца са идиоти.

"Абсолютно крайно и неверно твърдение" - Защо се изказваш от позицията на последна инстанция. За мен barabron е чуждопоклонник.

Коментар

Залиташ. Принципно съм съгласна с теб, но имаш моменти на яко залитане. Другият отбор с неговите простотии пък въобще не го коментирам. Там е неспасяема работата.
            Че аз точно за "другия отбор" написах, че са "непораснали деца"
            За твоите деца съм спокоен

А точно защото Западът се позиционира в "златната среда" по отношение на Русия
            след краха на СССР, мислейки че там има предимно нормални човеци,
            сега светът е там където е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
              Някой има ли информация каква част от личния състав на руската армия е на украинска територия? Реално те нямат ли много повече от това, което са вкарали, и за какво пазят останалите?!?
              Пазят ги защото китаецът е казъл "Крим ваш, Сибир наш!".

Коментар

Идиотщина е да се мисли, че децата във Франция и учителите им са идиоти.
                Децата гледат заедно с родителите си репортажи в новините.
                Виждат ужасни картини, чуват за убити и криещи се в скривалища деца, майки, бащи.
                Разбира се, че трябва да им се обяснява какво и защо го виждат,
                какво е Империя на злото и т.н.

Затова и не говорят като безмозъчни роботи (като българските деца),
                когато ги питат нещо

По-наблюдателните ще забележат темата на репортажа:
                "Guerre en Ukraine. Comment parler aux écoliers ?"
                ="Война в Украина. Как да се говори за нея на учениците ?"
                Доколко военни ужаси следва да се прожектират върху крехка детска психика е много под въпрос. Залиташ.

Българските деца, от мои наблюдения са си ок.

Ти кога за последно си бил физически в България?

Залиташ в стил кретена.

Винаги съм казвала, че емиграцията не е за всеки.

Коментар

• Идиотщина е да се мисли, че децата във Франция и учителите им са идиоти.
                  Децата гледат заедно с родителите си репортажи в новините.
                  Виждат ужасни картини, чуват за убити и криещи се в скривалища деца, майки, бащи.
                  Разбира се, че трябва да им се обяснява какво и защо го виждат,
                  какво е Империя на злото и т.н.

Затова и не говорят като безмозъчни роботи (като българските деца),
                  когато ги питат нещо

По-наблюдателните ще забележат темата на репортажа:
                  "Guerre en Ukraine. Comment parler aux écoliers ?"
                  ="Война в Украина. Как да се говори за нея на учениците ?"

Коментар

Е, щом и ти, който проявяваш следи от разум мислиш така,
                    не се учудвам, че форума е пълен с непораснали деца
                    Залиташ. Принципно съм съгласна с теб, но имаш моменти на яко залитане. Другият отбор с неговите простотии пък въобще не го коментирам. Там е неспасяема работата.

Коментар

• Някой има ли информация каква част от личния състав на руската армия е на украинска територия? Реално те нямат ли много повече от това, което са вкарали, и за какво пазят останалите?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        съгласен съм, а даже и за големите (гимназия и студенти) е рано още за обобщения
                        Е, щом и ти, който проявяваш следи от разум мислиш така,
                        не се учудвам, че форума е пълен с непораснали деца

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение

Напълно съм съгласен.

Като цяло има известна лицемерщина на Запад, която не ми харесва въобще и която всъщност се използва и от Кремъл в антизападната им реторика. В Русия се лее пропаганда, цензура и репресии на килограм - това е ясно, но Западът, включително ние, трябва да покажем, че сме по-добри. Че свободата на словото и мисленето, индивидуалните права на гражданите и обективността не са просто празни думи, а фундаментални концепции за либералните демокрации.

Въобще не ми харесва накъде върви светът. Източните сили стремглаво отиват към пълен тоталитаризъм, а Западните са се запътили към някакъв хибриден режим. Индивидуалната свобода все повече се превръща в помен.
                          +100

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Ти защо пишеш в български форум???? Пиши във френски, нали там всичко е цветя и рози, и децата не са безмозъчни роботи. Аман от чуждопоклонници. " Русофобите са и истински българофоби"
                            Абсолютно крайно и неверно твърдение. В “българския” форум е добре да пише всеки, който има достъп от всяка точка на планетата. Така информацията тече и е най-полезна. Затлачването в стил диктатура в нашия век е атавизъм.

Коментар

Да се индоктринират толкова малки деца е идиотщина.
                              Съгласен съм.

Пресоляване на манджата, наедно с махането на курса за Достоевски, спирането на руските параолимпийци и безплатния ГТ за украинските бежанци в София.

Руснаците и без това живеят като скотове, каквито и санкции да им наложиш - все тая. Те са свикнали на нямане.

Коментар

Да се индоктринират толкова малки деца е идиотщина.
                                Напълно съм съгласен.

Като цяло има известна лицемерщина на Запад, която не ми харесва въобще и която всъщност се използва и от Кремъл в антизападната им реторика. В Русия се лее пропаганда, цензура и репресии на килограм - това е ясно, но Западът, включително ние, трябва да покажем, че сме по-добри. Че свободата на словото и мисленето, индивидуалните права на гражданите и обективността не са просто празни думи, а фундаментални концепции за либералните демокрации.

Въобще не ми харесва накъде върви светът. Източните сили стремглаво отиват към пълен тоталитаризъм, а Западните са се запътили към някакъв хибриден режим. Индивидуалната свобода все повече се превръща в помен.

Коментар

Working...
                                X