Първоначално изпратено от bokogega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666
Грубо брат. Не трябва така. И аз мога да им извадя личните неща, но не е такъв начинът. Ще победим, защото доброто винаги побеждава злото, но не и по този начин, защото това е техният начин"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Е, аз съм обяснил защо.
Народен съд - в Русия. Там вече текат чистки и сред своите. Предатели имало в ФСБ, казва Путин.
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
И защо те интересува как се казва,да не готвите Народен съд за инакомислещите
- 2 Харесвания
Коментар
-
И защо те интересува как се казва,да не готвите Народен съд за инакомислещите
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА как се казва въпросният юнак?
Имам една такава теория, че ако хората в нета не бяха анонимни, маса малоумия, които сега се дращят просто нямаше да се пишат, защото хората щеше да ги е срам.
Даже нямам предвид, че този е от най-лошите екземпляри. Просто ми е интересно кой е толкова заядлив и докачлив
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ъъъ колко скоро?
Бе чудно как всички мурзилки го играят баба Ванга? Само ще... ще... ще...
И защо всички некадърници (почти всички мурзилки) непрекъснато плачат за някакви диктатори? Ми че те всичките с изключение на Афганистан (в който магучий ссср се осра за има-няма десет години) всички тези са управлявани от диктатори.
Ама вие да вземете да предупредите жужето че и него това го чака. Те всички свършват еднакво.
.
И това с мурзилките е вече изтъркано, и само платени подлоги го използват."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много скоро Мецана ще откъсне главата на Орльо
Когато ястребите вдигнат лихвите в любимата ти Америка и почнат фалитите ще запеете друга песен.На голяма война не се надявайте,само ще кръжите около малките безмозъчни държави да ги набутате във война с Русия,но този път ще ударите на камък,защото това не ви е Сирия,Либия,Ирак,Авганистан,Сърбия и прочие.
Бе чудно как всички мурзилки го играят баба Ванга? Само ще... ще... ще...
И защо всички некадърници (почти всички мурзилки) непрекъснато плачат за някакви диктатори? Ми че те всичките с изключение на Афганистан (в който магучий ссср се осра за има-няма десет години) всички тези са управлявани от диктатори.
Ама вие да вземете да предупредите жужето че и него това го чака. Те всички свършват еднакво.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
А може би гостите трябва да поръчват музиката и друг да плаща?
Е - това време отминава. А четохте ли че България е изгонила 10 (десет) руски шпиони? Имайте в предвид, че повечето руски шпиони имат дипломатически паспорти и не могат да ги арестуват, но я какво се случи с оня оз генерал...
Управляващите на България не знаят на кой свят се намират,взели да гонят руски шпиони.Интересно ми е как ги разпознаха,сигурно от Козяк са им подшушнали
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Много скоро Мецана ще откъсне главата на Орльо
Когато ястребите вдигнат лихвите в любимата ти Америка и почнат фалитите ще запеете друга песен.На голяма война не се надявайте,само ще кръжите около малките безмозъчни държави да ги набутате във война с Русия,но този път ще ударите на камък,защото това не ви е Сирия,Либия,Ирак,Авганистан,Сърбия и прочие."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Позволено им е,явно още не си разбрал правилата тук,а те са който плаща той поръчва музиката.Гостите могат само да ръкопляскат и да играят по свирката на оркестъра.Инакомислещите са порицавани и обвинявани,че са тъпи,прости и неразбиращи.Колко знаещи и можещи хора вече не пишат тук,точно поради тази причина,че им писна да се борят с вятърни мелници
Е - това време отминава. А четохте ли че България е изгонила 10 (десет) руски шпиони? Имайте в предвид, че повечето руски шпиони имат дипломатически паспорти и не могат да ги арестуват, но я какво се случи с оня оз генерал...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Предполагам, но това не означава, че всичко му е позволено, особено пък клевети и обиди."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
според мен пък войната е в ендшпил от преди 3-4 дни , и пазарлъците започнаха
глобалната картинка може и да е доста по-сложна. но пък нашите се офлянкват готено, в стил ала-байтошо-бъркам си в носа
нямаме за момента по добра реакция!
нямаме по добро решение за момента и ако имаме спиране на огъня и споразумение в близките 10 дни , ще трябва да призная че реагирахме максимално адекватно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен Путин ще спечели войната и Китай ще му помогне с доставки, но това ще е само първата стъпка в следващите ужасни години..
Кой ще бъде господар на света, няма да се реши с войната в Украйна,а ще се реши с война в тихия океан,там Япония и Австралия няма да са на страната на Китай, затова и Си няма да остави Путин сега... китай ще има нуждда от съюзници в бъдеще
Интересно е и обвързването на арабите с петрола и юана, което се случва в момента
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
А линк, към източника на снимкатта? Или е същата, като обърнатия танк. И обгореното сирийско дете, представено за украинско.
П.П. Плаката е с правописна грешка, която руснак не би допуснал. Дори и неграмотните българи, няма да напишат стрЯна, вместо страна.
пп
явно и в Русия не си бил (съдя по напъните ти за правописни аналлизи)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар